O. Urban 67.
1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2019 18:00

1.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTOGALERIE: Táborsko potvrdilo v Benešově roli favorita.


Branky


22

Fotbalisté FC MAS Táborsko, kteří v minulé sezóně sestoupili z druhé ligy, zavítali na hřiště Benešova a v utkání, které výrazně ovlivnila červená karta, dokázali zvítězit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červená karta pro Benešov a hra na jednu branku

Utkání mělo napovědět, jak na tom obměněné Táborsko po sestupu je. Obraz zápasu ukázal, že trenér Miloslav Brožek bude mít na čem stavět. Zpočátku se hra odehrávala ve středu hřiště a bylo k vidění mnoho osobních soubojů a minimum střel na branku. Více ze hry měli však hosté. Ráz utkání určila devatenáctá minuta, kdy domácí bek Jakub Vosáhlo zajel na polovině hřiště oběma nohama do Vozihnoje a rozhodčí domácímu hráči udělil červenou kartu za nebezpečnou hru. Domácí se od vyloučení soustředili pouze na obranu a na útočnou snahu rezignovali. Tlaku hostů domácí obrana odolávala do 31. minuty. To se po krásné přihrávce Vozihnoje ke střele dostal Toutou Mpondo Martins Daniel a odrazem o tyčku dopravil balón do sítě. Ve 35. minutě se Toutou Mpondo Martins Daniel prosadil podruhé, kdy dorazil do sítě střelu Almeidy, kterou neudržel domácí brankář v rukavicích. Za stavu 2:0 ve prospěch hostů se šlo do kabin.

Hosté kontrolovali průběh utkání

Ve 49. minutě předvedl krásnou individuální akci Vozihnoj a jeho přihrávku uklidil do sítě Zbyněk Musiol, 3:0 a vypadalo to na debakl domácího mužstva. To se však nestalo, protože hostující hráči se uspokojili s vývojem utkání a polevili ve své aktivitě. Snížená koncentrace hráčů Táborska vedla k čestnému úspěchu Benešova. V 67. minutě zakončil rychlý protiútok střídající Ondřej Urban a snížil na 1:3.  V dalších minutách se již utkání pouze dohrávalo a Táborsko si odvezlo na jih Čech všechny body.

 

Zdroje: https://www.facebook.com/fcmastaborsko.as/ , https://www.skbenesov.cz

Redakčně upraveno.

 

Hráči utkání dle redakce: Toutou, Vozihnoj (oba Táborsko)



Ohlasy k zápasu


SK Benešov
Josef Laštovka - trenér: Už před zápasem jsem tvrdil a tvrdit to budu dál, že Táborsko je pro mě jeden z největších favoritů na postup a u nás to ukázali. Nastoupili na nás, hráli dobře, vytvořili si nějaké standardní situace. Potom zápas ovlivnilo vyloučení, které přišlo brzy. Od 18. minuty v deseti proti takovému týmu bylo otázkou, zda udržíme 0:0 nebo dostaneme gól a bude to těžké. Ve 30. minutě jsme dostali na 1:0, potom hned druhou branku a myslím, že bylo do půle o zápasu rozhodnuto. Myslím, že Táborsko vyhrálo zaslouženě, my se musíme poučit z chyb a jdeme dál. Sezóna teprve začíná a určitě to není tým, s kterým bychom se chtěli rvát o postup. Pro nás zůstává cílem záchrana.

FC MAS Táborsko
Miloslav Brožek - trenér: Velmi těžko se mi hodnotí zápasy, které jsou ovlivněny nestejným počtem hráčů. Takové zápasy jsou strašně specifické. Chtěli jsme úvodní zápas zvládnout. Do utkání jsme vstoupili velmi aktivně. Už za tři minuty jsme měli dvě gólové šance, nebo náznaky velmi dobrých situací. Soupeře jsme začali od první minuty přehrávat. Čekali jsme, že Benešov bude hrát na brejky. Věděli jsme o jeho síle a nebezpečnosti. Má zkušenosti z této soutěže. Benešov je poctivý, houževnatý soupeř. To se všechno potvrdilo. Červená karta? Podle mého byla udělena správně. Mě to mrzí z hlediska zápasu, nemám rád, když se hraje v nestejném počtu. Měli jsme více prostoru vstřelit branky, tým si šel za vítězstvím. Po stavu 3:0 jsme to dohrávali příliš bohorovně. Těžko jsme si v hlavách nastavovali, abychom udrželi tempo. To mě trošku mrzí, ale na druhou stranu z nás spadl kámen prvního zápasu a jsem strašně rád, že jsme vyhráli.



Sestavy


SK Benešov
N. Rotbauer [-] - J. Vosáhlo [-] , D. Filip [-] , D. Pedro [-] , A. Lupač [-] - Z. Vrňák [-] , A. Lauricella [-] (61. P. Srb [-] ) , V. Engelmann [-] (56. O. Urban [-] ) - M. Azilinon [-] (78. M. Sklenička [-] ) , M. Turek [-] (56. R. Procházka [-] ) , I. Krasnyanyk [-] (61. F. Zoubek [-] ) -

FC MAS Táborsko
A. Zadražil [-] - V. Penc [-] , A. De Almeida [-] (88. J. Větrovský [-] ) , J. Smetana [-] , J. Navrátil [-] , L. Vozihnoj [-] (66. Š. Havrda [-] ) , Z. Musiol [-] , E. Tolno [-] , . Toutou [-] (66. F. Rydval [-] ) , M. Kučera [-] , C. Conde [-]

ŽK: 12. Z. Vrňák , 70. O. Urban . ČK: 19. J. Vosáhlo .
Hráči zápasu: . Toutou .
Počet diváků: 288. Rozhodčí: Hájek Robert - RAPLÍK Lukáš, JANSA Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích