Zápas na měkkém hřišti v Doubravce rozhodly až penalty


Branky


30

Zdálo se, že půjde o jednoznačný zápas. Napovídala tomu tabulka, i tipy expertů. Katovice příjemně překvapily, hlavně první poločas. Doubravka následně herně ukázala, že byla právem favorizována.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil překvapivě Katovicím

Doubravka nevstoupila do utkání vůbec dobře, na což zareagovali hosté a začali mít více ze hry. Důraz a pohyb – to byly asi hlavní důvody, kvůli kterým se domácím nedařilo založit pořádný útok. První branky jsme se dočkaly až ve 32. minutě, když Pavlovič využil obrovské chyby domácích před svým vlastním územím – 0:1. Po vstřeleném gólu, přišla na hosty ještě větší chuť vstřelit druhý gól. To se jim také povedlo, protože ve 41. minutě Uher předvedl krásnou individuální akci, kterou „vyšperkoval“ krásnou střelou na zadní tyč – 0:2. Domácí si po druhé obdržené brance uvědomili, že to takhle nepůjde a dokázali zareagovat ještě v prvním poločase. Ve 43. minutě dokázal vykřesat naději svým spoluhráčům Kunstner – 1:2.

Druhá půle se otočila o 180°

Domácí začali druhý poločas, jako úplně nový tým. Po průběhu prvního poločasu málokdo čekal, že druhý poločas ovládne Doubravka. Domácí začali být více na míči a začali si vypracovávat šance. Pravděpodobně za to mohl „gól do kabiny“, který vsítil Kunstner, protože právě tento hráč dokázal stav utkání vyrovnat. Po krásném sólovém úniku, kdy obešel dva beky Katovic, nekompromisně zakončil a tím pádem, poslal zápas do penalt – 2:2.

 

Pokutový rozstřel byla sázka „kdo z koho“

Na penaltovém „puntíku“ si vedly lépe domácí, kde ukázali roli favorita a dokázali udržet koncentrovanost. Doubravka přestřílela Katovice 4:3.



Ohlasy k zápasu


SK Senco Doubravka
Zbyněk kočí - trenér: Nevstoupili jsme do utkání dobře, Katovice měli lepší pohyb, byli důraznější a získávali propadlé míče, čímž se dostávali více do hry. Ve 41.minutě vedli po zásluze 2:0. Naštěstí jsme stihli ještě do poločasu Kunstnerem korigovat na 2:1. Ve druhém poločase jsme byli pro změnu lepším mužstvem my a dokázali jsme v 77.minutě vyrovnat. Do konce utkání jsme se ještě snažili vývoj otočit v náš prospěch ale branka už nepadla a tak se šlo do penalt. Tam je to vždy tak trochu loterie a tentokrát jsme měli pevnější nervy my a získali cenný druhý bod.




Sestavy


SK Senco Doubravka
J. Luhový [-] - K. Rozboud [-] , M. Nový [-] , D. Künstner [-] , M. Patrovský [-] , J. Svítek [-] (46. J. Štěrba [-] ) , L. Roubal [-] , V. Fleissig [10.0] (46. M. Paul [-] ) , P. Krejčí [-] , T. Řehoř [-] , D. Novák [-]

SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - T. Janoch [-] , K. Cibulka [-] , T. Hajdušek [-] , M. Tušer [-] - D. Pavlovič [-] , J. Chylík [-] , M. Repa [-] (88. J. Miklas [-] ) , O. Kagui [-] - J. Kadula [-] , V. Uher [-] (79. M. Požárek [-] )

ŽK: 86. T. Řehoř - 57. D. Pavlovič .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kyncl Tomáš - BAUM Tomáš, ŠIMEČEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
7. 10. 2019 09:16
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích