0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2019 15:00

8.kolo, Divize A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mariánky opět bez bodu, Soběslav veze cenné vítězství


Branky


30

Domácímu celku se v posledních zápasech bodově nedaří a vyjma výhry nad Rokycany to není žádná hitparáda. Zlomit to mohl proti kvalitní Soběslavi, která se přijela porvat o vítězství, aby se mohla naladit na vítěznou vlnu. Hosté si svůj cíl splnili a brali všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

První polovina náročného fotbalového fanouška příliš nepotěšila, neboť kvality hry mohla nabídnout více. Domácí hráli, hosté sbírali karty. Mariánky své šance nevyužily, což je proti takovému soupeři, jakým Soběslav je, velmi trestuhodné. A trest také ve druhé půli přišel.

Soběslav se probudila

Začátek druhé půle navázal na konec té první, ale postupně se na hru dalo koukat víc a víc. Po pár minutách se poprvé rozvlnila síť. Bouška našel Dvořáka a ten postupoval sám na Štrunce. V šestnáctce vybídl ke skórování Vaňka a ten se nemýlil - 0:1. Další minuty byly v režii jihočechů, kteří měli hned několik šancí, ale ty nevyužily. Po domácím rohu pelášil sám na branku Dvořák, ale zařízení mu bylo malé.

 

I domácí se dočkali branky, ale ta nebyla pro ofsajdové postavení uznána a bylo po radosti. Dalších standardek žlutí nevyužili, a tak udeřilo na druhé straně. A to ke konci utkání, kdy Varačka po brejkové situaci zakončoval přesně a Soběslav mohla jít slavit - 0:2.



Ohlasy k zápasu



FK Spartak Soběslav
Michal Lemberka, vedoucí týmu: První poločas moc fotbalové krásy nepřinesl, avšak musím uznat, že domácí byli aktivnější. My sbírali hlavně žluté karty a to rovnou tři. Druhá půle vypadala ze začátku, že bude ve stejném rytmu, avšak jen pět minut. Vaněk po nahrávce Dvořáka trefil vedení a domácí se sesypali. Navíc mohli být rádi, že během dalších deseti minut nedostali další dva góly. Mariánské Lázně se oklepávaly, vyrovnaly, avšak z ofsajdu. Dále hrozily hlavně z rohu, ale k zakončení se nedostaly. Dobře hrající Varačka přidal ke konci opět po brejku z rohu pojistku a už se jen dohrávalo.



Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně
V. Štrunc [-] - D. Cinkanič [-] , M. Lukáš [-] , M. Ruda [-] , F. Nedbalý [-] (73. P. Kořistka [-] ) , M. Braun [-] , M. Drahorád [-] , T. Habart [-] , D. Pěček [-] (46. R. Popovič [-] ) , M. Šácha [-] , J. Prokš [-]

FK Spartak Soběslav
M. Kuník [-] - J. Suchan [-] , J. Boháč [-] , V. Zeman [-] (88. M. Brabec [-] ) - P. Bouchal [-] , M. Hromada [-] (46. V. Bouška [-] ) , F. Vaněk [-] , A. Kutner [-] - M. Dvořák [-] (75. V. Žalda [-] ) , M. Varačka [-] (90. D. Maršík [-] ) , T. Mazouch [-] (88. L. Podráský [-] )

ŽK: 10. V. Zeman , 29. A. Kutner , 39. J. Boháč , 75. M. Dvořák , 76. F. Vaněk .
Hráči zápasu: T. Mazouch , P. Bouchal , M. Hromada .
Počet diváků: 108. Rozhodčí: Míč Vojtěch - KRUPKA Pavel, HÁNYŠ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů