4:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2019 13:30

8.kolo, Divize A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlčany si prohrály zápas, Čížová trestala


Branky


19. M. Jirouš (p.) , 27. M. Kočí , 59. P. Janda , 82. M. Jirouš - 4. D. Čipera
30

V Sedlčanech moc dobře ví, jak je důležité si vážit šancí. Právě tento problém nastal v Čížové, kde mohl Tatran jít během první půle do několikagólového vedení, ale šance zahazoval. To byla voda na domácí mlýn. Jihočeši se vrátili do zápasu z penalty a když uviděl Repetný v druhé půli červenou, tak na hřišti exceloval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na brzký gól Tatran nenavázal

Středočechy čekalo velice těžké utkání v Čížové, což fotbalisté Tatranu čekali. Hned na začátku zápasu šli ale do vedení, kdy po přihrávce Kdolského skóroval Čipera - 0:1. Snový vstup mohl být ještě sladší, ale Sirotka vychytal za pomoci tyče Novák. Domácího brankáře trefil po pěkné souhře Kvěch. A ani dorážka Čipery gólmana nepřekonala. Vyrovnat mohl z přímého kopu Jirouš, ale jeho pokus zastavilo břevno.

 

Jirouš se přeci jen vyrovnání dočkal, to když hosté nešťastně odkopávali míč z malého vápna a ten trefil ruku jednoho z bránících. Domácí kanonýr z pokutového kopu neselhal - 1:1. Inkasovaná branka hosty nepoložila a přicházely další šance. Pár rohových kopů se změnilo v nepříjemné závary, které domácí přečkali. Vedení na stranu hostí mohl vrátit po "sparťanské" chybě domácích stoperů Čipera, ale samostatný nájezd zahodil.

 

Příchozí diváci se dočkali třetí branky, především ti domácí z ní měli radost. V hostující šestnáctce dostal až příliš prostoru Kočí a toho dokonale využil - 2:1. Přesto to nemuselo být to poslední, co první polovina nabídla. Vyrovnat mohl po akci Sirotka Kdolský, ale rozezněl pouze tyč.

Průser v podobě červené

První poločas vypadal pro Tatran velmi dobře, nebýt dvou inkasovaných branek a neproměněných šancí. A to pokračovalo i ve druhé půli. Navíc obrovskou nepříjemností bylo vyloučení Repetného, který nedovoleně zastavil Nečase. Hosté měli další šance, ale Nováka postupně trefil Krůta i Kvěch. Definitivní klid na domácí kopačky přinesl Janda - 3:1. Zbytek zápasu nabídl kontrolu z domácí strany a branku z poslední desetiminutovky, kdy se trefil Jirouš - 4:1.

 

Zdroj: oficiální webové stránky Tatranu Sedlčany, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Sedlčany
Lukáš Brotánek, obránce: Zápas jsme si prohráli hlavně sami, když jsme v první půli nešli do vedení o více branek. Šancí měli mnoho. Poté zbytečně darujeme soupeři vyrovnání v podobě penalty. V druhé polovině, když už jsme prohrávali a ještě dostali červenou kartu, tak jsme neměli síly na to s výsledkem něco udělat.



Sestavy


TJ Sokol Čížová
J. Novák [-] - M. Jirouš [-] , P. Janda [-] , R. Nečas [-] , F. Majer [-] , M. Kočí [-] , M. Mařík [-] , T. Bohánek [-] , M. Rozhoň [-] , D. Novák [-] , R. Zahrádka [-]

TJ Tatran Sedlčany
F. Dřevojan [-] - D. Čipera [-] (73. J. Špaček [-] ) , M. Sirotek [-] (83. J. Kouklík [-] ) , L. Soldát [-] , L. Brotánek [-] , M. Krůta [-] , K. Kvěch [-] (83. T. Nováček [-] ) , J. Repetný [-] , T. Řehák [-] (77. O. Novotný [-] ) , M. Kdolský [-] , D. Čejda [-]

ŽK: 86. J. Špaček . ČK: 55. J. Repetný .
Hráči zápasu: J. Novák .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: HLAVÁČEK Erik - ŠVORC Jan, BENEDIKT Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů