Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2019 16:30

7.kolo, Divize A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

10.0

Nápoje

--

Jídlo

10.0

Hrací plocha

9.0

Zázemí

--

Rokycany doma nestačily na rezervu Budějovic


Branky


68. R. Tomek , 78. M. Lindák , 90. M. Kalousek (p.)
32

Nováček soutěže přivítal v dalším kole na svém hřišti prvoligovou rezervu, která přijela s mladým týmem. První poločas hosté ovládli, ale vstup do toho druhého hrubě nezvládli. Domácí však chvilkový výpadek soupeře nepotrestali, a tak udeřilo na druhé straně a to hned třikrát. Výhra hostující rezervy znamená pro Budějovice druhé místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Vstup do zápasu patřil hostující rezervě, která držela míč a hrála s chutí. Na hřišti byl znát nízký věkový průměr, budějovičtí hráči byli velmi aktivní. Dostávali se také do šancí, ale síť za Houdkem se nerozvlnila. Nejhezčí akci předvedlo duo Kalousek s Tomkem, jejichž souhra na jeden dotek byla reklamou na fotbal. Domácí tolik šancí neměli, a tak se do kabin šlo bez branek.

 

Rezerva se rozstřílela

Vstup do druhé půle nebyl ze strany hostí tak přesvědčivý. Ba naopak, vůbec se nepovedl. Byli to naopak hráči Rokycan, kteří se dostávali do šancí. Především po nepříjemných závarech, kdy držel skvělými zákroky Luksch. Po hodině hry se budějovičtí fotbalisté probudili a šli do vedení. Zpoza vápna se trefil Tomek - 0:1. Deset minut poté byl k vidění další hezký gól, když si vyměnil míč Matoušek s Lindákem a druhý jmenovaný se trefil krásně z úhlu do šibenice - 0:2.

 

České Budějovice se vypracovaly další šance, ale Houdek také předvedl několik dobrých zákroků. A když už byl překonán, zasáhla domácí defenziva. V poslední minutě zahrál v šestnáctce rukou Glazer a naskytnutou penaltu proměnil Kalousek - 0:3. Více zápas nenabídl, a tak se hosté mohli těšit z dobrého výkonu, který vynesl druhé místo v tabulce.



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany
Dan Houdek, brankář: V první řadě gratuluji klukům z Budějovic. Předvedli u nás perfektní výkon, především gólman a vyhráli zaslouženě. Za mě nejlepší tým, co jsme v divizi zatím potkali a to měl věkový průměr kolem dvaceti let. U nás si alespoň někteří sednou zpátky na zem a místo řešení, co se trénuje atd., budou řešit svoje výkony. Nejsme Barcelona, ale nikdo nemá zákaz bojovat a jezdit po prdeli. To je to, co nám přinese body a ideálně teď v sobotu.

SK Dynamo České Budějovice B
Jaromír Plocek, trenér: Další venkovní utkání jsme odehráli na hřišti Rokycan. Opět jsem chtěli do utkání vstoupit aktivně. Konečně se nám to povedlo a první poločas jsem odehráli aktivně a měli jsme brankové příležitosti, které měli skončit brankou. Opět se nám ukázalo, kde máme malinko problém, finální přihrávka a zakončení. Do poločasu jsem šli za bezbrankového stavu, ale sportovně musím říct, že jsme měli více brankových příležitostí něž domácí. Druhý poločas, a tím mám na mysli patnáct úvodních minut, jsme začali velmi špatně. Domácí se dostali do tlaku a tvořily se závary před naší brankou. Po našich chybách se mohli dostat do vedení. V těchto chvílích nás podržel Matěj Luksch a kdyby domácí jednu z šancí proměnili, dopadlo by to špatně. Po přežití těchto příležitostí jsme dostali utkání na naší stranu, kdy jsme šli střelou Tomka zpoza vápna do vedení. Pak přišla vzápětí krásná akce po ose Matoušek-Lindák, kdy Lindák nechytatelnou střelou do šibenice z úhlu vedení navýšil. Po této brance jsme měli další brankové příležitosti, které neskončili brankou a to díky domácímu brankaři a nebo domácím obranců, kteří vykopávali několikrát míč z brankové čáry. Po tomto tlaku přišla další hezká akce, po které domácí hráč zahrál v pokutovém území rukou a my jsme kopali penaltu, kterou se nám podařilo Markem Kalouskem proměnit na konečný stav. Jsme moc rádi a jsme šťastní za tento výsledek a předvedenou hru. Až na výpadek ve druhém poločase jsme byli lepším týmem. S pokorou jdeme do dalšího divizního utkání. Vážíme si výhry a teď se budeme už připravovat na derby proti Jindřichovu Hradci, a které se moc těšíme.



Sestavy


FC Rokycany
D. Houdek [10.0] - J. Hereit [-] , T. Denk [-] , T. Glazer [-] , K. Vileta [-] (84. M. Ineman [-] ) , D. Koranda [-] (73. D. Kroc [-] ) , P. Řezáč [-] (81. D. Lehký [-] ) , M. Debellis [-] (80. J. Vaščák [-] ) , J. Procházka [-] , J. Sadílek [-] (66. M. Černý [-] ) , P. Ženíšek [-]

SK Dynamo České Budějovice B
M. Luksch [10.0] - J. Malecha [-] , V. Míka [-] , M. Kalousek [-] , J. Krejčí [-] , J. Matoušek [-] (90. J. Martinec [-] ) , R. Tomek [-] (81. M. Kalu [-] ) , A. Bouguetouta [-] (84. D. Kortiš [-] ) , M. Lindák [-] , J. Pařízek [-] , L. Kočí [-]

ŽK: 68. J. Krejčí , 74. R. Tomek . ČK: 90. T. Glazer .
Hráči zápasu: M. Luksch .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Nehasil Lukáš - JATI David, JANOCH Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
22. 9. 2019 08:17
Oba golmani skvělý výkon v zápase!
22. 9. 2019 08:16
Hodnocení zápasu

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích