2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2019 10:30

7.kolo, Divize A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klatovy brzké vedení v Hořovicích neudržely, Novotný zažil gólový návrat


Branky


29

Středočeši na svém hřišti přivítali Klatovy, které potřebovaly stejně jako domácí bodovat. Zápas nabídl rychlý gól, na který však domácí našli podobně rychlou odpověď. Otázku kdo z koho rozlouskla druhá polovina, kdy se trefila staronová posila Novotný a o vítězi bylo rozhodnuto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení hostí

Začátek zápasu nabídl velice rychlou branku. Hořovicko mělo problémy se stopery, kteří byli zranění, a tak přišla sázka na mládí. A právě toto bylo příčinou první branky, kdy zaváhání mladého stopera potrestal Diviš - 0:1. Hořovicko se ale nesložilo a šlo za vyrovnáním, které přišlo po pár minutách. Povedenou kombinační akci dorážel Zítek - 1:1. Za tohoto stavu se šlo také do kabin, jelikož své velké šance nevyužil Mach.

Gólový návrat Novotného

Hosté chtěli bodovat a přesně s touto taktikou šli do druhého dějství. Šance byly ale především na straně domácích. Mach ve své další šanci neskóroval, Novotného pěkné nůžky se také neujaly. Po hodině hry se přesto navrátivší se útočník dočkal a trefil vedení - 2:1. Po zbytek utkání byly k vidění především střely ze střední vzdálenosti, které však zařízení míjely. V závěru utkání mohly Klatovy udeřit ze standardek, ale domácí závěrečný tlak přečkali.



Ohlasy k zápasu


SK Hořovice
Jaroslav Kuchař, vedoucí týmu: Věděli jsme, že nás čeká těžký zápas. Klatovy porazily v minulém kole Soběslav, hrálo se o šest bodů. Bohužel jsme měli velký problém se zraněním hned tří stoperů, a tak jsme dali šanci mladému hráči, který bohužel hned v úvodu chyboval a byl z toho gól. Celkově jsme ale v zápase byli lepší, dokázali jsme rychle vyrovnat. Do druhé půle jsme šli s tím, že chceme dát rychlý gól. Soupeře jsme do ničeho nepouštěli, vytvořili jsme si tlak a staronová posila Novotný dal gól, z čehož mám radost. Klatovy měly v závěru standardní situace, ale z těch nic nevytěžili.




Sestavy


SK Hořovice
J. Křikava [-] - P. Novotný [-] (80. O. Bělohlávek [-] ) , J. Pyšek [-] (82. Š. Šíma [-] ) , V. Zítek [-] (75. D. Klimeš [-] ) , J. Mach [-] , T. Březina [-] , J. Smetana [-] (90. T. Hegedüs [-] ) , T. Krásl [-] , J. Kuchař [-] , J. Machurka [-] , T. Hlídek [-]

SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - M. Lukeš [-] , P. Kotrba [-] , T. Nekola [-] , F. Diviš [-] , M. Mészáros [-] , M. Janda [-] (83. T. Daněk [-] ) , L. Krásný [-] (68. A. Brudna [-] ) , D. Tříska [-] (52. M. Marek [-] ) , G. Dvali [-] , A. Aizner [-] (46. Z. Krejčiřík [-] )

ŽK: 46. J. Kuchař , 57. P. Novotný - 23. A. Aizner , 25. M. Mészáros , 39. M. Janda .
Hráči zápasu: J. Pyšek , P. Novotný , J. Kuchař .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: FIŠER Miroslav - STARÝ Dominik, TOMAN Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů