2:3p.
(1:1)
41. M. Strejček
72. P. Šmídl (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2019 17:00

7.kolo, Divize A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hvězda bere cenný bod s lídrem tabulky


Branky


5. Z. Sláma , 76. V. Janda - 41. M. Strejček , 72. P. Šmídl (p.)
30

Nováček soutěže na svém hřišti přivítal lídra soutěže z Přeštic. Domácí chtěli urvat nějaký bod, což se nakonec podařilo. Přeštice šly za vítězstvím, ale výkon Chebu nebyl vůbec špatný a body se nakonec dělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení Hvězdy

Zápas nabídl rychlý a trochu kuriózní branku. Domácí zahrávali standardní situaci, kdy míč propadl vápnem a přeskočil Růžičku - 1:0. Hosty to nepoložilo a ti se vzchopili. S vydřené převahy si vypracovali šance. Střela Suchého nebyla špatná, ale branka z ní nebyla. V další příležitosti nevyřešil ideálně Strejček přečíslení. Až před koncem poločasu se svěřenci Stanislava Purkarta dočkali, když si na centr Suchého naběhl Strejček a hlavou skóroval - 1:1.

Body se dělily

Do druhé půle vstoupili hosté lépe než do té první a získali územní převahu. Po krásné individuální akci mířil Mudra do břevna. Přeštice šly po faulu na Boëhma a proměněné penaltě Šmídla do vedení - 1:2. Cheb nic nevzdal a zápas znovu poslal do nerozhodného stavu, když ze střední vzdálenosti napřáhl Janda a míč skončil pod břevnem - 2:2. Ve zbytku zápasu měli blíže ke třem bodům hosté, ale v obrovské šanci Strejčka zasáhla včas blokem obrana. O plusovém bodu do Přeštic rozhodly pokutové kopy.

 

Galerie od fotografa Hvězdy Cheb, kterému děkujeme!



Ohlasy k zápasu



FK ROBSTAV
Stanislav Purkart, trenér: Cheb měl dobrý úvod zápasu, když šel hned v páté minutě do vedení po takovém kuriózním gólu. Poté jsme získali převahu a vytvořili si šance, ale branku jsme dali až před koncem poločasu. Do druhé půle jsme vstoupili lépe a měli jsme převahu. Z té pramenily šance a gól, ale vedení jsme moc dlouho neudrželi. Ve zbytku zápasu jsme měli tlak a šance, ale kýžený gól už jsme nevstřelili. Hráli jsme dobře kombinačně, i když jsme z umělé trávy měli trochu strach. Mrzí nás neproměněné šance, alespoň bereme plusový bod po rozstřelu.



Sestavy


FK Hvězda Cheb
J. Bertelman [-] - D. Kubinec [-] , J. Anděl [-] (90. J. Klepáček [-] ) , T. Bauer [-] (90. L. Macháček [-] ) , J. Netrval [-] , V. Janda [-] , Z. Sláma [-] , L. Kompit [-] (67. M. Mojcher [-] ) , L. Komberec [-] (82. R. Iterský [-] ) , L. Vlk [-] , J. Hucl [-]

FK ROBSTAV
L. Růžička [-] - S. Böhm [-] (81. M. Zdeněk [-] ) , P. Šmídl [-] (83. M. Patrovský [-] ) , J. Duchek [-] , L. Mudra [-] , T. Přibáň [-] , T. Skála [-] , M. Strejček [-] , J. Bešta [-] (65. J. Petr [-] ) , M. Suchý [-] , S. Staněk [-]

ŽK: 30. J. Netrval , 50. T. Bauer , 71. M. Mojcher , 86. J. Bertelman , 90. J. Anděl - 66. J. Duchek .
Hráči zápasu: V. Janda - L. Mudra , T. Přibáň .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Baum Tomáš - KOLÁTOR Petr, KRUPKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích