2:1
(1:1)
45. V. Lisý
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2019 16:30

6.kolo, Divize A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřín bojoval v deseti do poslední minuty, body to nepřineslo


Branky


32

Velmi těžké utkání čekalo na svěřence trenéra Radka Vodrážky, kteří zajížděli do Přeštic. Tento zápas by se dal nazvat takovým derby, neboť se oba celky velmi dobře znají. Favoritem v zápase byly domácí Přeštice, avšak Petřín šel do zápasu naplno a chtěl bodovat. K bodovému zisku nebylo daleko, avšak kýžený gól v závěru zápasu nepřišel, a tak zůstaly body doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnání do šatny

Začátek zápasu nabídl velké množství soubojů, faulů a hra byla často přerušována. Přesto to byli domácí, kteří byli aktivnější a po čtvrt hodině hry šli do vedení. Brejkovou situaci vyřešil Mudra nahrávkou na Strejčka, který šel sám a nemýlil se - 1:0. Petřín tak aktivní vpřed nebyl, na území soupeře se příliš nedostával. Po půl hodině hry se dostal do zakončení Mudra, ale Hrabačka jeho pokus vyrazil konečky prstů. Už se zdálo, že se půjde do kabin za hubeného vedení domácího celku, ale po dlouhém autu se odrazil míč k Lisému, který napřáhl a propálil vše, co mu stálo v cestě - 1:1.

Boj do poslední minuty

I ve druhé půli to byli domácí, kteří se dostávali do šancí více než soupeř. Kulhánek centroval na Strejčka, ten v dobré pozici hlavičkoval nepřesně. Střídající Arzberger postupoval sám na Hrabačku, ale nastřelil jej. Po hodině hry se domácí dočkali. Po rohovém kopu zaznělo za Hrabačkou břevno, následovala skrumáž, ve které se nejlépe zorientoval Böhm - 2:1. Další nepříjemností pro hosty bylo zbytečné vyloučení Provoda.

 

I v početní nevýhodě si ale hosté dokázali vytvořit tlak v závěru a také šance. Černý postupoval ze strany na Šampalíka, udělal mu kličku, ale za pět dvanáct byl zablokován. Ani z další příležitosti Petřín kýžený vyrovnávací gól nevstřelil, a tak odjížděl s prázdnou, byť k zisku jednoho bodu nebylo vůbec daleko.



Ohlasy k zápasu


FK ROBSTAV
Stanislav Purkart, trenér: Začátek zápasu byl oboustranně soubojový, hodně se hra přerušovala a faulovalo se. Oba celky se znají, takže šlo o takové derby. My jsme si na začátku zápasu vytvořili tlak a šli jsme do vedení. Petřin dobře bránil, ale na naší polovinu se dostával jen sporadicky. My jsme kontrolovali hru, ale bohužel do kabiny jsme inkasovali. Do druhého poločasu jsme vstoupili lépe a soupeře jsme přehrávali a vytvářeli si šance, které jsme bohužel neproměnili. Až z rohového kopu jsme doslova dotlačili míč do branky. Petřin šel do deseti, ale v závěru si vytvořil tlak a dvě šance, které jsme se štěstím ustáli. Závěr zápasu jsme dohráli zkušeně u rohového praporku.

SK Petřín Plzeň
Radek Vodrážka, trenér: Byl to vyrovnaný zápas, hodně soubojový. K vidění bylo málo šancí a nám to bohužel zase o gól nevyšlo. Dostali jsme takový zvláštní druhý gól po rohu, poté jsme šli do deseti, ale ani v početní nevýhodě jsme to nezabalili a snažili se o vyrovnání. Měli jsme v závěru zápasu dvě šance, alespoň jednu z nich jsme měli proměnit. Takhle jsme zase bez bodu. Mrzí nás to, na remízu to mohlo být.



Sestavy


FK ROBSTAV
M. Šampalík [-] - P. Šmídl [-] (55. T. Arzberger [-] ) , M. Růžička [-] , L. Mudra [-] (90. M. Patrovský [-] ) , T. Skála [-] , M. Strejček [-] , J. Kulhánek [-] (80. S. Staněk [-] ) , J. Petr [-] (46. T. Přibáň [-] ) , M. Suchý [-] , S. Böhm [-] (83. J. Bešta [-] ) , J. Duchek [-]

SK Petřín Plzeň
P. Hrabačka [-] - O. Vinkler [-] (69. M. Vohrna [-] ) , M. Provod [-] , A. Demeter [-] (76. P. Bednář [-] ) , D. Heller [-] (87. A. Kohout [-] ) , P. Bendl [-] (76. L. Gavrylovskyy [-] ) , V. Lisý [-] , J. Šulc [-] , D. Černý [-] , L. Zoubek [-] , Z. Šimáně [-]

ŽK: 57. L. Mudra , 70. T. Přibáň , 90. J. Bešta - 37. P. Bendl , 41. M. Provod , 62. D. Černý , 65. P. Hrabačka , 68. Z. Šimáně , 73. M. Vohrna . ČK: 71. M. Provod .
Hráči zápasu: L. Mudra , S. Böhm - V. Lisý .
Počet diváků: 244. Rozhodčí: Lafek David - MACHÝČEK Lukáš, NAVRÁTILOVÁ Pavla.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích