3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2019 10:15

6.kolo, Divize A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Helešic byl rozdílovým hráčem, prvoligová rezerva porazila Sedlčany


Branky


31

Sedlčany zajížděly do Budějovic bez tří hráčů. Absence Kdolského, M. Dvořáka a Matouška byla znát. Domácí měli ve svých řadách ligového Helešice, který byl rozdílovým hráčem. Spolu se sedlčanským Čejdou se postarali o krásný gól z přímého kopu. Bohužel pro Tatran na gól mladého stopera nikdo nenavázal, za to domácí rezerva se brankově prosadila znovu a mohla se těšit z výhry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásný gól Čejdy

Domácí celek byl v zápase mírným favoritem, což od úvodní minuty dokazoval. Rezerva byla častěji na míči a diktovala tempo hry. V 19. minutě se poprvé měnilo skóre, když se po pěkné křídelní akci trefil Kalousek - 1:0. Fotbalisté v černobílých dresech měli další příležitosti, v jednom případě trefili tyč, ale na další gól si museli počkat.

 

Na druhé straně Sedlčany hrály spíše zezadu a vyrážely do slibných protiútoků, které však České Budějovice dokázaly ustát. Ale ani domácí si v defenzivní fázi neodpustili chybičku, po které kopal po faulu na Hájka přímý kop Čejda a trefil se nádherně přes zeď - 1:1.

 

Rozdílový Helešic

I do druhé půle domácí nastoupili aktivně a hned po pěti minutách měli možnost slibného přímého kopu. K tomu se postavil Helešic, který napodobil Čejdu a mohl se jít radovat - 2:1. Vedení mohlo být navýšeno, ale další šance prvoligové rezervy nebyly využity. Znovu zazněla branková konstrukce, která zachránila Glogara. I Sedlčany si dokázaly vytvořit mírný tlak, avšak bez gólového efektu.

 

Glogar se musel mít stále na pozoru, když jednu z nepříjemných střel vytáhl konečky prstů na roh. Ale ani on nezabránil v 76. minutě Helešicovi, který se po krásném úniku zleva prosadil přes dva hráče a překonal i hostujícího brankáře - 3:1. Uklidňující branka byla tou poslední, kterou zápas nabídl, a tak středočeši odjížděli s prázdnou, naopak na domácí straně byl důvod k radosti.

 

Galerie od Jana Škrleho.



Ohlasy k zápasu


SK Dynamo České Budějovice B
Jaromír Plocek, trenér: V domácím prostředí jsme přivítali tým ze Sedlčan. Do utkání jsme vstoupili aktivně a podařilo se nám vstřelit vedoucí branku po hezké křídelní akci. Dostali jsme se do vedení a měli jsme další brankové příležitosti, které se nám nepodařilo proměnit a nebo jsme špatně vyřešili finální fázi. Sedlčany dobře bránily a vyrážely do rychlých protiútoků, které měly dobře nacvičené a sehrané. Po zaváhání naší obrany a hloupém faulu na hranici šestnáctky jsme z přímého kopu dostali vyrovnávací branku. Musím říci, že to hráč Sedlčan trefil moc pěkně. Druhou polovinu utkání jsem začali aktivně a vytvářeli jsme si brankové příležitosti. Z našeho tlaku vyústil faul na šestnáctce Sedlčan a kopali jsme přímý kop, který nádherně trefil Matěj Helešic. Měli jsme dále brankové příležitosti, ale ty se nám nepodařilo proměnit a nebo správně vyřešit. Ke konci utkání přišla sólová akce opět Matěje Helešice, který náš tým dostal do dvougólového vedení. Děkujeme celému týmu za předvedenou hru.

TJ Tatran Sedlčany
Lukáš Brotánek, obránce: Domácí předvedli kvalitní výkon a zcela zaslouženě vyhráli. Nám chybělo pár hráčů, ale to je náš problém. Díky malé rotaci hráčů ze širšího kádru v průběhu sezóny nás to pak v případě náhlého vypadnutí doběhne. Doma teď musíme vyhrát za tři body a vrátit se zpět na vítěznou vlnu.



Sestavy


SK Dynamo České Budějovice B
M. Luksch [-] - J. Malecha [-] (67. A. Bouguetouta [-] ) , V. Míka [-] , M. Kalousek [-] (87. D. Kortiš [-] ) , M. Helešic [-] , J. Krejčí [-] , J. Matoušek [-] (75. O. Etemike [-] ) , R. Tomek [-] (80. M. Kalu [-] ) , M. Lindák [-] (90. J. Martinec [-] ) , J. Pařízek [-] , L. Kočí [-]

TJ Tatran Sedlčany
T. Glogar [-] - D. Čipera [-] (69. M. Sirotek [-] ) , L. Soldát [-] (77. M. Bláha [-] ) , L. Brotánek [-] , M. Krůta [-] , K. Kvěch [-] (81. T. Nováček [-] ) , M. Hájek [-] , D. Krůta [-] , J. Repetný [-] , T. Řehák [-] , D. Čejda [-]

ŽK: 22. R. Tomek , 72. M. Helešic , 88. A. Bouguetouta - 53. L. Brotánek , 78. D. Krůta .
Hráči zápasu: M. Helešic , R. Tomek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Fencl Jakub - PÁLEK Ondřej, VOLF Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů