2:1p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2019 10:15

4.kolo, Divize A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Doubravka odváží z Budějovic zlatý bod


Branky


31

Fotbalisté Senca zajížděli na hřiště prvoligové rezervy, kde je čekal velmi těžký zápas. Domácí ale nevstoupili do utkání tak, jak si představovali a do kabin inkasovali. Do druhé půle však nastoupili s jednou změnou v sestavě a dočkali se vyrovnání, které zařídil nejzkušenější fotbalista domácích Martan. Doubravka si po penaltovém rozstřelu odvážela bod, který ale má velkou hodnotu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Galerie od Michala Bártíka, kterému děkujeme!



Ohlasy k zápasu


SK Dynamo České Budějovice B
Jaromír Plocek, trenér: První poločas z naší strany nebyl dobrý. Nevstoupili jsme aktivně do utkání, jak jsme si přáli. Hra byla spíše o bojovnosti. Měli jsme několik možností, ale vždy se nám to nepodařilo dotáhnout a nebo jsme pokazili finální přihrávku. Soupeř z ojedinělé akce vstřelil na konci poločasu branku po naší hrubé chybě při nedostoupení hostujícího hráče před naší brankou. Opět jsme museli dotahovat nepříznivý výsledek z prvního poločasu. Udělali jsme s kolegou změnu a myslíme si, že nám tato změna přinesla oživení naší hry. Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivně a začali jsme si vytvářet brankové příležitosti. Z další naší brankové příležitosti po hezké akci se nám podařilo vstřelit vyrovnávací branku a to Láďou Martanem. Do konce druhého poločasu jsme si vytvořili další příležitosti, ale branku se nám nepodařilo vstřelit. Utkání skončilo nerozhodným výsledkem a kopaly se penalty, které byly pro nás opět novinkou v soutěži, protože v juniorské lize se penalty po remize nekopaly. Penaltový rozstřel se nám podařilo vyhrát a jsme rádi, že se nám opět podařilo otočit výsledek.

SK Senco Doubravka
Zbyněk Kočí, trenér: Remiza z Budějovic je dobrým výsledkem, bod je zlatý. Odtud se body příliš vozit nebudou. Rezerva Dynama má dobrý tým a já smekám před kluky, jak to zvládli. Bod je maximem, čeho jsme mohli dosáhnout. Dvakrát jsme tam trefili tyč, šli jsme sami na branku, ale soupeř měl také dosti šancí. V první půli dobře zasáhl dvakrát Mařík.



Sestavy


SK Dynamo České Budějovice B
M. Luksch [-] - J. Malecha [-] , L. Martan [-] , M. Kalousek [-] , J. Krejčí [-] , J. Matoušek [-] , R. Tomek [-] , M. Lindák [-] (46. O. Etemike [-] ) , J. Pařízek [-] , M. Kalu [-] , L. Kočí [-]

SK Senco Doubravka
R. Mařík [-] - P. Krejčí [-] (65. D. Novák [-] ) , J. Svítek [-] (61. J. Štěrba [-] ) , T. Řehoř [-] , V. Fleissig [-] , L. Roubal [-] , M. Patrovský [-] (77. M. Bartůněk [-] ) , K. Rozboud [-] (83. D. Šural [-] ) , D. Künstner [-] , M. Nový [-] , M. Kaufner [-]

ŽK: 39. J. Krejčí - 32. K. Rozboud , 57. L. Roubal , 83. D. Künstner .
Hráči zápasu: L. Martan - P. Krejčí .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: FIŠER Miroslav - ŠVORC Jan, STARÝ Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích