2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2019 17:00

4.kolo, Divize A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Sedlčany se výhrou nad Chebem dostaly do top trojky


Branky


34

Nováček z Chebu zajížděl do Sedlčan, kde se střetl s celkem, jenž má divizní zkušenosti. Dlouho to vypadalo, že první poločas branku nenabídne, ale do kabiny udeřil Kvěch. Hvězda pár minut po začátku druhé půle srovnala, ale domácí fotbalisté znovu otočili skóre na svou stranu a vedení si pohlídali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kvěch udeřil do šatny

Začátek zápasu se odehrával mezi vápny, kdy se postupem času do šancí dostávali především domácí. Nejdříve zahrozil D. Krůta a Dvořák, ale jejich pokusy příliš problémů Bertelmanovi nenaděly. Druhý pokus D. Krůty už hostujícího brankáře zaměstnal o něco více. Na útočné snažení domácích odpověděl nepřesnou střelou Komberec. Cheb držel míč, ale žádnou další větší šanci si již nevypracoval.

 

Domácí Tatran ano. Po jednom ze závarů se ocitl v šanci na zadní tyči Kvěch s Brotánkem, ale skóre se neměnilo. Po půl hodině hry byl blízko branky Matoušek, kdy přešel přes posledního bránícího hráče, ale svou střelu poslal mimo tři tyče. Další velkou šanci nevyužil Kvěch. Už to vypadalo, že se do kabin půjde za bezbrankového stavu, ale proti byl Repetný s Kvěchem. Prvně jmenovaný unikl po lajně a lepší nahrávku Kvěch nemohl dostat - 1:0.

Vyrovnávací gól Chebu byl málo

První šance druhé půle skončila gólem. Domácí defenziva pustila k zakončení Komberce, který střelou přes celou branku srovnal - 1:1. Hosté na vyrovnávací branku nenavázali a byli to domácí, kteří chtěli vítězství strhnout na svou stranu. Po tečované střele Kdolského skončil míč na břevně. Další šance už skončila brankou. Autové vhazování prodloužil nůžkami Kvěch na zadní tyč na D. Krůtu, který se nemýlil - 2:1. Tatran měl i další šance, vedení kontroloval a zápas dotáhl do vítězného konce, kdy mohl další branky ještě přidat.

 

Galerie od Davida Štveráka, kterému děkujeme.

 

Zdroj: oficiální webové stránky Tatranu Sedlčany, upraveno redaktorem

 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Sedlčany
Lukáš Brotánek, obránce: Je dobře, že se nám podařilo opět doma vyhrát a vytvořit tak sérii tří výher v řadě. Myslím, že jsme téměř po celou dobu zápasu byli lepším týmem a zaslouženě jsme vyhráli. Měli jsme několik šancí, aby rozdíl skóre byl daleko větší, přičemž soupeř se trefil z ojedinělé střely z dálky. Myslím, že teď hrajeme v dobré formě a doufám, že na výkony navážeme i na Doubravce.




Sestavy


TJ Tatran Sedlčany
F. Dřevojan [-] - M. Kdolský [-] , D. Čipera [-] (57. L. Soldát [-] ) , L. Brotánek [-] , D. Čejda [-] , M. Krůta [-] , K. Kvěch [-] (88. M. Hájek [-] ) , M. Dvořák [-] (83. T. Řehák [-] ) , D. Krůta [-] , J. Repetný [-] , L. Matoušek [-] (63. M. Sirotek [-] )

FK Hvězda Cheb
J. Bertelman [-] - D. Kubinec [-] , J. Anděl [-] , T. Bauer [-] , J. Netrval [-] , V. Janda [-] (83. M. Kraclík [-] ) , Z. Sláma [-] (31. D. Mácha [-] ) , J. Sládek [-] (72. P. Znak [-] ) , L. Komberec [-] , M. Kohout [-] , L. Vlk [-]

ŽK: 90. D. Čejda - 40. J. Anděl , 43. J. Sládek , 83. V. Janda .
Hráči zápasu: D. Čejda , J. Repetný , D. Krůta .
Počet diváků: 213. Rozhodčí: Pekař Eduard - MRKÁČEK Michal, BOHATA Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Tip: výhra domácích