T. Denk 72.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2019 18:00

3.kolo, Divize A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rokycany si připisují další hubené vítězství


Branky


72. T. Denk
28

Po skalpu Čížové to nevyšlo v Přešticích. Nyní se Rokycany střetly s dalším nováčkem v soutěži, a to s Katovicemi. Dlouho to vypadalo, že utkání branku nenabídne. Nakonec padla jediná, a to v poslední dvacetiminutovce. Na branku Denka z rohového kopu již Otava nedokázala zareagovat a odjížděla s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Podívejte se na zápas objektivem Jana Škrleho, kterému děkujeme za fotografie.



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany
Dan Houdek, brankář: Přežili jsme prvních dvacet minut tlaku soupeře a poté se hra srovnala. O poločase na nás trenér Dejmek řval jako jsem ho ještě nezažil. Něco jsme si řekli a dali to na zem. Druhý poločas byl už lepší. Objektivně by asi slušela zápasu remíza, ale máme veledůležité tři body. Jediné, co jsem nepochopil, když v 92. minutě po skončení zápasu podkopl hráč soupeře našeho obránce Inemana přes podkolenní jamku a místo omluvy mu řekl, že karma je zdarma. Velký hrdina... Se všemi ostatními až na něj jsme si podali ruku, odvedli dobrý sportovní výkon. Také rozhodčí odřídili utkání velmi dobře, jen škoda té kaňky na konci. Pro mě osobně krásný dárek ke 30. narozeninám.

SK Otava Katovice
Jindřich Kadula, útočník: Dnešní zápas v Rokycanech se mi hodnotí těžko. Pořád jsem plný emocí. Zápas jsme začali celkem slušně, aktivně, měli jsme dvě dobré příležitosti, ale neproměnili jsme. Domácí se po dvaceti minutách dostali do zápasu a zbytek poločasu patřil jim. Měli nebezpečné přechody do útoku, ale gól nedali. Bezbrankové skóre pro nás bylo vcelku dobrým výsledkem. Řekli jsme si, co chceme zlepšit a myslím, že se nám to podařilo. Více jsme drželi míč a kdybychom měli větší klid v předfinální fázi, mohli jsme soupeře potrestat. Bohužel jsme inkasovali dvacet minut před koncem hloupý gól z rohu, trošku smolný. Ke konci to byl fotbal nahoru dolů, pro diváka atraktivní, pro nás hráče už tolik ne. Máme v zápasech super věci, ale pak to shodíme zbytečnostmi. Nebereme výmluvy, že jsme nováček, ale v určitých momentech musíme volit lepší řešení a být zkušenější. Já osobně se na zápasy hrozně těším, díky bohu jsem zdravý a věřím, že výsledky se dostaví.



Sestavy


FC Rokycany
D. Houdek [-] - J. Sadílek [-] , T. Denk [-] (78. M. Ineman [-] ) , P. Ženíšek [-] , J. Hereit [-] , J. Vaščák [-] (55. J. Laubr [-] ) , P. Řezáč [-] , D. Kroc [-] , L. Aubrecht [-] , M. Černý [-] (67. J. Procházka [-] ) , D. Koranda [-] (86. J. Ječmen [-] )

SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - T. Janoch [-] , J. Chylík [-] , K. Cibulka [-] , T. Hajdušek [-] - O. Kagui [-] , L. Bálek [-] , D. Pavlovič [-] - J. Kadula [-] , V. Uher [-] (85. O. Koutský [-] ) , M. Požárek [-] (78. D. Zoubek [-] )

ŽK: 86. M. Ineman , 90. P. Ženíšek , 90. J. Sadílek - 32. J. Chylík , 56. L. Bálek , 90. T. Janoch .
Hráči zápasu: D. Houdek , D. Koranda , J. Hereit .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Míč Vojtěch - KRUPKA Pavel, CUPL Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
23. 8. 2019 21:15
Velmi kvalitní výkon podal golman Houdek.
Tomáš Pešek

Expert: Dan Houdek
Tip experta: výhra domácích

Nemůžu jinak. Po tom, co jsme předvedli v Přešticích, alespoň někteří vidí, o čem je divize. Pro naší záchranu je každý bod zlatý a největší šanci máme doma.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza