Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2019 13:30

2.kolo, Divize A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Čížová si proti Berounu zastřílela


Branky


28

Po výsledkově nevydařeném zápase v Rokycanech mohli napravit svěřenci Zdeňka Staroby úvodní kolo doma proti Berounu. Ten po domácí výhře chtěl jihočechy potrápit a zanechat na jejich hřišti dobrý dojem. Síla domácího týmu je však velká, a tak se pro středočechy zrodila sedmigólová nadílka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý start

Čížová na nic nečekala a hned šla za gólem. Ve 3. minutě dostal míč do sítě z bezprostřední blízkosti Rozhoň - 1:0. O minutu později navázal brankou Jirouš, když se dostal k odraženému míči a samostatný nájezd na Šebka zakončil zkušeně - 2:0. Poté se Beroun držel, ale do kabin mu zkazil cestu střelou podél Šebka k tyči Gregor - 3:0.

Hattrick Jandy

Pokud chtěl Beroun bodovat, musel co nejdříve skórovat a na svém výkonu celkově přidat. Běžela 53. minuta a definitivní naději na bodový zisk vzal středočechům Bohánek, který dostal krásný míč z obranné poloviny za obranu a podél Šebka na zadní tyč mířil přesně - 4:0. Čížová měla více ze hry a stále se tlačila za další brankou. Té docílil Janda, který si našel neideálně vyražený míč po střele Bohánka a z dorážky vsítil gól číslo pět - 5:0.

 

A byl to znovu Janda, který si o čytři minuty později narazil na hranici šestnáctky chytře s Jiroušem a sám před gólmanem mířil přesně k tyči - 6:0. I Beroun se gólově ozval. Střela zpoza vápna trefila Sklenáře, od kterého šel míč do protipohybu Nováka a skončil za jeho zády - 6:1. A do třetice to byl znovu exslávista, který zkompletoval hattrick a zároveň přidal poslední branku zápasu. Jiroušův přímý kop zpoza vápna vyrazil Šebek pouze před sebe, kde byla připravena s dorážkou domácí osmička - 7:1.

 

Galerie od Jana Škrleho, kterému děkujeme.



Sestavy


TJ Sokol Čížová
J. Novák [-] - J. Lukeš [-] , F. Majer [-] (78. V. Horník [-] ) , M. Kočí [-] , D. Novák [-] , M. Rozhoň [-] , R. Zahrádka [-] , M. Jirouš [-] , P. Janda [-] , T. Bohánek [-] , M. Gregor [-]

Český Lev - Union Beroun
P. Šebek [-] - M. Krejča [-] (16. P. Pipiška [-] ) , L. Sklenář [-] , T. Břížďala [-] , J. Krůta [-] , D. Soukup [-] , M. Pelikán [-] , P. Vopěnka [-] (46. D. Lacina [-] ) , J. Král [-] , D. Počta [-] , M. Horel [-]

ŽK: 58. J. Lukeš - 44. P. Vopěnka , 58. L. Sklenář , 60. J. Krůta , 82. J. Král , 88. M. Pelikán .
Hráči zápasu: M. Rozhoň , T. Bohánek , P. Janda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: OPOČENSKÝ Vojtěch - ŠVORC Jan, PRŮCHA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích