0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.03.2020 14:30

32.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kroměříž vítězí i bez nejlepšího střelce


Branky


11

Hlučín doma nestačil na Kroměříž, která přišla o nejlepšího střelce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Fotbalisté Hanácké Slavie Kroměříž vstoupili do podzimní části Moravskoslezské fotbalové ligy bez svého nejlepšího střelce Jana Silného, který je rovněž nejlepším střelcem soutěže. Společně se Silným odešlo Hanácké Slavii do druholigové Líšně i šestnáct branek, což je při jednatřiceti vstřelených více než polovina celého týmu.

V úvodním poločase se jednalo o vyrovnané utkání Hostující celek zahrozil střelou Kováře, ale exligový brankář Michal Daněk, který Hlučín posílil v zimní přestávce byl připravený i na dorážku Marchuka.

Na druhé straně po nedůrazných odkopech měli k dispozici hlučínští pozice k nebezpečné střele. Jedna šla těsně vedle a druhou chytil brankář Kofroň.

Kroměříži dělaly v prvním poločase problémy hlavně brejky soupeře.

Rozhodnutí

Ve druhé půli už si je hlídali kroměřížští více. Naopak sami začali více hrozit. V devětapadesáté minutě si nahráli na hranici pokutového území domácích a přešli z pravé strany na levou, odkud přišla průniková přihrávka do vápna a následně střela křížem Patrika Červenky, který přišel do Kroměříže v zimě z Fastavu Zlín a hned v prvním ostrém zápase za Hanáckou Slavii se trefil.

To ještě nevěděl, že to bude jediná a vítězná branka. Hlučín se totiž dral za vyrovnáním, ale zkoušel dlouhé míče za obranu, ale hosté si se všemi poradili. Díky tomu se domácí gólově neprosadili a prohráli 0:1.

V tabulce MSFL jsou na patnáctém místě, Kroměříži patří příčka sedmá a udržela se na dostřel čelu soutěže.

 



Ohlasy k zápasu



SK Hanácká Slavia Kroměříž
Bronislav Červenka - trenér Kroměříže: Hlučín předvedl dobrý zápas. Je to sympatický tým a myslím si, že půjde tabulkou nahoru. Nám v prvním poločase dělali problém brejky a nedůsledně jsme v některých případech odkopávali míče. Tím jsme nabízeli soupeři šance. Ve druhém poločase už jsme byli nebezpečnějším týmem my. Jsem rád, že jsme zápas zvládli a vyhráli.



Sestavy


FC Hlučín
M. Daněk [-] - T. Wolf [-] , J. Mac [-] (62. O. Pyclík [-] ) , D. Dydowicz [-] , K. Hudeczek [-] , P. Kundrátek [-] , J. Opatřil [-] (76. M. Musila [-] ) , J. Padych [-] (84. R. Štefek [-] ) , M. Krejčí [-] , P. Rubý [-] , V. Heinik [-]

SK Hanácká Slavia Kroměříž
Z. Kofroň [-] - T. Matoušek [-] , P. Zavadil [-] - M. Machálek [-] , Z. Fládr [-] , P. Červenka [-] (76. E. Mlčoch [-] ) , M. Cupák [-] , O. Berčík [-] (84. D. Chytil [-] ) - T. Masař [-] (91. O. Tiahlo [-] ) , M. Kovář [-] (87. E. Vasiljev [-] ) , M. Votava [-] (68. D. Plecitý [-] )

ŽK: 30. T. Matoušek , 57. T. Masař , 90. Z. Kofroň , 90. E. Vasiljev .
Počet diváků: 148. Rozhodčí: MACRINEANU Jiří - RICHTÁR Jaromír, KOTALA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Adam Bahounek
Tip experta: výhra hostů

Domácí tým posílil, naopak Kroměříž přišla o svého střelce, i tak má Kroměříž kvalitní tým a vyhraje .

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 12. 2019 12:58

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 11. 2019 07:24

Tip: výhra domácích