2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.11.2019 14:00

15.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dva góly během pěti minut rozhodly


Branky


14

Závěrečný domácí zápas proti Hlučínu Hanákům výsledkově vyšel a tři body po zásluze zůstaly doma. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól v závěru

Jako první zahrozil domácí Silný, jehož prudkou střelu po zemi k tyči musel s námahou krotit brankář Kolenko. V první fázi zápasu domácí zahrávali několik rohových kopů, ale hosté kvalitní centry stačili odvracet. Ve 29.minutě se dostal centrovaný míč Cupáka do vápna k Silnému, jehož akrobatické zakončení šlo vedle.

Ve 33.minutě nádherně nacentroval zleva Jeleček a Silného jemná teč hlavou šla těsně vedle, nicméně šlo o velkou šanci. Ve 39.minutě podnikli hosté velmi dobrý protiútok, na jehož konci se už Rubý chystal střílet do poloprázdné branky, ale skvěle zakročil vracející se Matoušek a obětavým zákrokem uchránil Hanáky možná od inkasovaného gólu. Skóre nakonec otevřeli domácí a to minutu před poločasem, když Silného přesný centr proměnil v branku důrazný.

Gól ze šatny

Hned po přestávce Votava nádherně vysunul Silného, který však z dobré pozice pálil nad. O minutu později předvedl parádní tlak na obránce Machálek, díky kterému se míč odrazil do hostujícího vápna, kde jej pohotový Masař bezpečně poslal do sítě. Vedení Hanáků mohl v 53.minutě ještě navýšit Cupák, jehož hlavičku z prostoru zadní tyče reflexivním zákrokem nohou vyrazil brankář Kolenko. Další fáze byla ve znamení snahy Hlučína vstřelit kontaktní branku, aktivní byl zejména Tomáš Dostál. Nejprve jeho zajímavou střelu zachytil brankář Kofroň a v 63.minutě po pěkném centru zakončoval T. Dostál z voleje vedle.

V 65.minutě zahrávali hosté roh, míč se vykutálel ze skrumáže ke Štefkovi, který jej ale z dobré pozice napálil vysoko nad. To střela Dolby byla poměrně přesnější, ale i tak prolétla asi metr kolem šibenice Kofroňovi branky. To bylo ze strany hostů vše, přičemž na druhé straně mohl navýšit skóre Silný, ale dvakrát pálil nad a nakonec předvedl pěknou kličku s obstřelem brankáře, ale jeho placírka mířila těsně vedle.         

 

Zdroj: www.hanackaslavia.cz       



Ohlasy k zápasu


SK Hanácká Slavia Kroměříž
Bronislav Červenka - trenér Kroměříže: S výsledkem i třem body jsem samozřejmě spokojený, ale výkon nebyl tak dobrý jako v některých zápasech předtím. Přišlo mi, že nám na těžkém terénu nám trochu chybí šťáva. Pohyb už nebyl takový, kombinace vázla. Nebyl to moc pohledný zápas. Šance měly oba týmy, ale nakonec jsme to zvládli.




Sestavy


SK Hanácká Slavia Kroměříž
Z. Kofroň [-] - P. Zavadil [-] , E. Mlčoch [-] , T. Jeleček [-] - T. Matoušek [-] , M. Machálek [-] (83. D. Chytil [-] ) , M. Cupák [-] , J. Pančochář [-] (81. M. Kovář [-] ) - J. Silný [-] , M. Votava [-] (88. V. Cikryt [-] ) , T. Masař [-] (66. Z. Fládr [-] )

FC Hlučín
O. Kolenko [-] - V. Heinik [-] , T. Wolf [-] , R. Štefek [-] , O. Dolba [-] (74. R. Dostál [-] ) , K. Hudeczek [-] , T. Dostál [-] , J. Opatřil [-] , M. Krejčí [-] , P. Rubý [-] (67. M. Šec [-] ) , D. Gros [-] (85. V. Kolaska [-] )

ŽK: 51. M. Krejčí .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: Tomanec Josef - ZAORAL Vít, SILNÝ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Adam Bahounek
Tip experta: výhra domácích

Kroměříž je pro mě jasný favorit, patří v tabulce víš, než se momentálně nachází a domácí utkání určitě zvládne.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích