0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.10.2019 10:15

13.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baník s posilami schytal debakl


Branky


22. T. Hykel , 62. J. Teplý , 74. J. Šohaj , 83. A. Varadi
16

Fotbalisté Baníku inkasovali i s hráči z áčka čtyři branky od Frýdku a nemají ani bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka

Zápas měl od úvodu až do konce podobný scénář. Baník se snažil s míčem na noze tvořit hru, jenže kombinace byly málo účinné, v důrazu měl navrch soupeř a gólové šance ze strany domácích nepřicházely. Hosté se dostali do vedení ve 22. minutě. Baník si nepohlídal situaci ve vlastní šestnáctce a Tomáš Hykel otevřel skóre. 

Tři zářezy

Také ve druhém poločase byli hosté z Frýdku-Místku nebezpečnější. A trestali. Po hodině hry chyboval Baník v rozehrávce, soupeř toho využil k rychlému brejku, který vyústil v situaci, kdy Jakub Teplý běžel sám na gólmana Číže. Teplý zakončil s přehledem - 0:2. Zhruba o deset minut později využil frýdeckomístecký Jan Šohaj dobrý centr z pravé strany a z malého vápna zvýšil na 3:0 pro svůj tým.

V 81. minutě vystřelil velmi nebezpečně Denis Granečný. Gólman Ciupa jeho bombu vyrazil nohou a nevědomky založil akci, který vedla ke gólu na druhé straně. Brejkovou situaci vyšperkoval Michal Skwarczek přesným přiťuknutím Adamu Varadimu, jenž uzavřel skóre zápasu.

„Frýdek-Místek ukázal, proč je v tabulce nahoře a proč každý rok usiluje o návrat do druhé ligy. Předvedl zkušenost, z šancí, které si vytvořil, okamžitě trestal. Nás bohužel položil druhý inkasovaný gól. My jsme opakovali to, o čem se bavíme každý zápas. Snažíme se hrát, ale chybí tam prostě dost kvality k tomu, abychom se proti dobře organizované obraně prosadili. Ztráceli jsme i v soubojích. Dokud to tak bude, nebudeme získávat míče a nebudeme moci pomýšlet na vítězství,“ zhodnotil utkání domácí kouč Daniel Tchuř.

Zdroj: www.fcb.cz



Ohlasy k zápasu


FC Baník Ostrava B
Daniel Tchuř - trenér Baníku Ostrava B: Frýdek-Místek ukázal, proč je v tabulce nahoře a proč každý rok usiluje o návrat do druhé ligy. Předvedl zkušenost, z šancí, které si vytvořil, okamžitě trestal. Nás bohužel položil druhý inkasovaný gól. My jsme opakovali to, o čem se bavíme každý zápas. Snažíme se hrát, ale chybí tam prostě dost kvality k tomu, abychom se proti dobře organizované obraně prosadili. Ztráceli jsme i v soubojích. Dokud to tak bude, nebudeme získávat míče a nebudeme moci pomýšlet na vítězství.

MFK Frýdek-Místek
Martin Pulpit - trenér Frýdku - Místku: Podle mě je to spravedlivý výsledek. Úvodních patnáct minut sice byly z naší strany takové vlažnější, ale od té první vstřelené branky jsme už utkání měli pod kontrolou a po zásluze jej pak dovedli ke třem bodům. Hosté měli pouze jedinou vážnou příležitost, to jsme už ale vedli tříbrankovým rozdílem a musíme pochválit gólmana Ciupu. Vlastně každý hráč, který dnes na hřiště nastoupil, zaslouží velké absolutorium. Například ta Skwarczkova gólová přihrávka na Teplého měla doslova ligové parametry. Zdroj: www.mfkfm.cz



Sestavy


FC Baník Ostrava B
L. Číž [-] - M. Lalkovič [-] (46. D. Granečný [-] ) , L. Pazdera [-] , D. Žák [-] (75. L. Ptáček [-] ) , L. Raab [-] (58. M. Foltyn [-] ) , D. Holzer [-] (46. M. Urban [-] ) , D. Smékal [-] , D. Buchta [-] , L. Lehnert [-] , M. Velner [-] , M. Šindelář [-] (46. D. Hasala [-] )

MFK Frýdek-Místek
J. Ciupa [-] - A. Kebísek [-] , P. Literák [-] , D. Bialek [-] , M. Hýbl [-] - M. Skwarczek [-] (86. P. Kaizar [-] ) , D. Ožvolda [-] (86. F. Kubík [-] ) , N. Šumský [-] - J. Teplý [-] (79. S. Visič [-] ) , A. Varadi [-] (83. P. Hurta [-] ) , T. Hykel [-] (72. J. Šohaj [-] )

ŽK: 24. D. Žák , 40. L. Raab - 23. T. Hykel , 50. A. Kebísek , 71. M. Skwarczek .
Počet diváků: 447. Rozhodčí: VOJÁČEK Milan - MAYER Jan, MAREK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2019 07:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2019 20:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 21:53

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 14:11
Michal Muzikant

Expert: Tomáš Duba
Tip experta: výhra hostů

Další vyrovnané utkání, ale více věřím Frýdku-Místku.

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 07:01

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 20:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 19:37

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 16:41
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 14:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 13:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 06:48

Tip: výhra hostů