1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.10.2019 14:30

13.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Favorit v derby prostě nevyhrává…!


Branky


15

Se zájmem očekávané derby potvrdilo známý fotbalový zákon: „Favorit v derby nevyhrává“!!!  Třináct kol čekali domácí fotbalisté na první vítězství v podzimní části Moravskoslezské fotbalové ligy. A právě pověstná „Třináctka“ přinesla domácím štěstí a slastný pocit z vítězství a zisku 3 bodů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Pikantností tohoto zápasu bylo navíc to, že hosty vedl na trenérské lavičce bývalý trenér domácích Marcel Melecký!!! Jak se to na trávníku vyvíjelo posuďte z následujících informací! Jako první zahrozili hosté v 6. minutě, střelu Opatřila vyrazil brankář Chvěja na rohový kop. V 8. minutě si gólman domácích poradil i s dělovkou Grose po akci Štefka.

Benešovští se dostali do první šance v 16. minutě, po rohovém kopu Krčmáře hlavičkoval Gomola nad branku. O gólovou radost připravil ve 22. minutě Chvěja parádním zákrokem Pyclíka. Ve 28. minutě se proháčkovali Býma s Pecuchem celou obranou hostů, akci zakončoval Zajíček, ale z „pětky“ branku neuvěřitelně přestřelil!!! Ve 34. minutě zradila střelecká muška i Gomolu po přímém kopu Krčmáře.

Neproměněná penalta a rozhodnutí

Nástup do 2. poločasu měli hosté bleskový. Ve 46. minutě poslal do gólovky Wolf Pyclíka, ale jeho střela minula cíl… Domácí odpověděli ve 49. minutě, Pumelice Býmy zasvištěla nad břevnem. Pro další vývoj zápasu byla rozhodující 52. minuta hry. Býma fauloval Štefka, sám postižený kopal nařízenou penaltu. Jeho střela se odrazila od břevna, střelec však potvrdil neznalost pravidel, a po  jeho opakované střele se hosté bohužel z gólu neradovali…

 

Od pohromy pak zachránil hosty v 57. minutě skvělým skluzem Heiník, který zastavil sólo Zajíčka! Stav se neměnil ani v 59. minutě po brejku Opatřila pálil Pyclík vysoko nad branku! Brankář Kodeš snad očima vytlačil hlavičku Gomoly v 63. minutě mimo tyče své branky! 

 

Výbuch nadšení v ochozech přišel v 77. minutě hry. Karčmář zahrál mazácky přímý kop a Gebauer propasíroval balón na přední tyči za záda bezmocného Kodeše – 1:0! Závěrečnou desetiminutovku zvládli domácí taktickou hrou bezchybně. Hosté se už vyrovnávacího gólu nedočkali, a tak se po závěrečném hvizdu domácí radovali z premiérového podzimního vítězství.  

 

Autor: Petr Krömer



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov
Martin Štverka - trenér Dolního Benešova: Víme, že derby nemívá favorita. Kluci se na zápas připravili zodpovědně. Vyrovnat jsme se museli i s absencí Trajkovského, ale mužstvo vůlí a bojovností šlo za vítězstvím. Bohužel jsme vlastní chybou dali hostům šanci z penalty, ale poprvé nás štěstí neopustilo! Dokonale nám vyšel signál ze standardky a myslím si, že jsme si vítězství zasloužili.

FC Hlučín
Marcel Melecký - trenér Hlučína: V 1. poločase nás Benešov jasně přehrál, vytvořil si dvě vyložené šance naštěstí pro nás bez gólového efektu. Ve 2. poločase jsme se zvedli, měli jsme taky dvě gólovky, které gólem neskončily, dokonce jsme nedali ani penaltu. Benešovu vyšel nacvičený signál který skončil gólem, jak se ukázalo, tak byl vítězným. Nezbývá mi nic jiného než domácím pogratulovat.



Sestavy


FC Dolní Benešov
F. Chvěja [-] - J. Romaněnko [-] , T. Gomola [-] (89. L. Foitzik [-] ) , A. Karčmář [-] , J. Býma [-] (75. F. Labuda [-] ) , O. Haas [-] , T. Gebauer [-] , M. Pecuch [-] , A. Zajíček [-] (83. A. Baránek [-] ) , T. Moravec [-] , D. Skroch [-]

FC Hlučín
J. Kodeš [-] - T. Wolf [-] , R. Štefek [-] , J. Mac [-] , D. Gros [-] (46. M. Krejčí [-] ) , K. Hudeczek [-] , O. Pyclík [-] , J. Opatřil [-] (70. R. Dostál [-] ) , P. Žižka [-] , P. Rubý [-] (81. O. Dolba [-] ) , V. Heinik [-]

ŽK: 7. O. Haas , 52. J. Býma - 33. P. Rubý , 64. V. Heinik .
Počet diváků: 372. Rozhodčí: MACRINEANU Jiří - TOMANEC Josef, ZAORAL Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2019 20:14

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 21:53

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 14:11
Michal Muzikant

Expert: Tomáš Duba
Tip experta: remíza

Dolní Benešov musí bodovat a tipuji remízu.

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 07:01

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 20:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 16:41
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 14:56

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 13:33

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 06:48

Tip: výhra domácích