T. Komenda 13.
R. Bala 73.
J. Ambrozek 85. (p.)
3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2019 10:15

11.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uničov zvládl oslabení a je třetí


Branky


13. T. Komenda , 73. R. Bala , 85. J. Ambrozek (p.) - 51. M. Moravec
17

Nedělní dopoledne pro znojmenské mužstvo nedopadlo dobře. Z Uničova jede Znojmo s prázdnou. Jedinou vyrovnávací branku Znojma dával Milan Moravec. Znojmo je tak po odehraném kole na 14. místě.

   
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácích

Do zápasu nenastoupil od minule Lucas De Carvalho Serra ani Oleksiy Cheredea. Místo nich dostali příležitost Štěpán Kolařík a Patrik Martinek. Na střídačce našeho týmu se poprvé objevil mladý Stanislav Kohoutek.

Do první půle lépe vstoupili domácí, když se Komendovi ve 12. minutě podařilo dostat přes dva obránce a Filipa Jíchu už pouze loboval – 1:0. Asi o deset minut později se náš stoper Muamer Avdić ocitl před velkým vápnem Uničova, odkud vyslal střelu, která orazítkovala pravou tyč Uvízla. Domácí se mohli dostat do dvoubrankového vedení, když na Jíchu utíkal Vichta. Ve finále se ale namísto střely rozhodl pro přihrávku na dobíhajícího spoluhráče, který dostal přihrávku do příliš velkého úhlu, odkud už nedokázal pořádně zakončit. První polovina zápasu patřila spíše Uničovu, avšak víc branek než Komendovu diváci za prvních 45 minut neviděli.

Červená, ale dvě branky v oslabení

Začátek poločasu druhého patřil naopak našemu celku, když po chybě domácího gólmana se k míči dostal Milan Moravec a zaznamenal svou první branku za Znojmo v letošním ročníku MSFL – 1:1! Naše hra se zlepšila, hráči byli po brance aktivnější a vypracovali si hned několik dalších příležitostí, ale žádná za zády gólmana Uvízla neskončila. V sedmdesáté minutě si prohlédl druhou žlutou kartu a tedy červenou Strnad. Pro domácí to tak znamenalo, že zápas budou dohrávat v deseti, což pro nás mělo být výhodou. Jenže v 73. minutě se po centru z pravé strany vyšvihl Roman Bala a hlavičkou nedal Jíchovi žádnou šanci – 2:1. Netrvalo dlouho a o deset minut později se po faulu v našem vápně skácel jeden z domácích a rozhodčí měl jasno – penalta. Tu proměnil tvrdou střelou k levé tyči Ambrozek – 3:1. V závěru jsme mohli skóre minimálně zmírnit, ale na střílený centr nedoskočil ani Róbert Demjan a ani Robert Kaššai. Dnes to bohužel nevyšlo a do tabulky si nepřipíše Znojmo ani bod.

Zdroj: www.1scznojmo.cz



Ohlasy k zápasu


SK Uničov
Dušan Žmolík trenér Uničova: Znojmo sem přijelo organizovaně. Hráli, aby nedostali branku. Podařilo se nám ale vstřelit první branku, což bylo dobře. Potom jsme však ze zápasu vypadli a nelíbilo se mi, jak jsme dohrávali poločas. V oslabení jsme ukázali sílu, a také to, že nám remíza doma nestačí. Kluci se hecovali a chtěli vyhrát.




Sestavy


SK Uničov
T. Uvízl [-] - R. Bala [-] , P. Strnad [-] , A. Krč [-] (83. J. Svoboda [-] ) , M. Krayzel [-] , P. Purzitidis [-] , O. Seibert [-] , T. Komenda [-] , J. Vichta [-] (46. R. Vasiljev [-] ) , J. Ambrozek [-] (85. L. Hapal [-] ) , D. Bača [-]

1. SC Znojmo FK
F. Jícha [-] - P. Pacula [-] (90. S. Kohoutek [-] ) , P. Martinek [-] (66. R. Kaššai [-] ) , R. Demjan [-] , M. Garčic [-] , F. Malár [-] , . St [-] , Š. Kolařík [-] (76. R. Pohanka [-] ) , M. Moravec [-] , M. Avdić [-] , A. Yanata [-]

ŽK: 34. D. Bača , 48. J. Ambrozek , 62. P. Strnad , 71. A. Krč , 86. M. Krayzel - 55. P. Martinek , 77. . St , 82. F. Jícha , 90. A. Yanata . ČK: 71. P. Strnad .
Počet diváků: 225. Rozhodčí: ZAORAL Vít - MIKYSKA Jan, SILNÝ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 08:08

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 12:43

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: David Bača
Tip experta: výhra domácích

Nebude to lehký zápas, ale věřím, že jej zvládneme.

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích