1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2019 15:00

10.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rosice si vyšláply na Baník


Branky


17

Utkání rozdílných poločasů nabídl duel mezi rosickým Slovanem a rezervou ostravského Baníku. V první půli měli více ze hry hosté, vyloženou brankovou příležitost si ale nevypracovali. Po změně stran se hra vyrovnala a domácí si vypracovali hned několik gólových šancí. Proměnili však pouze jedinou, a tak zvítězili nejtěsnějším možným rozdílem 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

První střelu na branku Baníku vyslal v 11´ z 18 m Koláčný, zamířil však těsně nad horní roh branky. V 19´ ztratil po odkopu Zádrapy na polovině hřiště míč Selinger, hosté založili rychlý protiútok po pravé straně, Buchta pronikl až do 16 Slovanu a Zádrapa jeho střelu s námahou vyrazil. Ve 28´ po akci hostí po levé straně pronikl podél brankové čáry až k malému vápnu Urban, ale obrana Slovanu mu odkopla míč na roh.

Jediný gól

V 50´, po přihrávce od Selingera z vlastní poloviny, pronikl po pravé straně hřiště k 16 Baníku Černý a po jeho přeném centru k zadní tyči hlavičkoval těsně vedle branky nabíhající Malata. V 51´ po přihrávce od Lokši pronikl z levé strany do 16 Slovanu Urban a jeho střelu na vzdálenější tyč vytlačil Zádrapa na roh. V 52´ po křížném centru od Pazourka z levé strany střílel z hranice 16 Baníku Koláčný a Ćíž míč mířící k levé tyči rovněž vyrazil na roh. V 56´ střílel opět Koláčný, tentokrát asi z 25 m, přímo do náruče Číže.

V 57´ prodloužil Malata přihrávku od Nováka na Selingera, který pronikl z levé strany do 16 Baníku a přihrál na nabíhajícího Nováka. Obrana hostí přihrávku zablokovala, míč se vrátil zpět k Selingerovi, který jej pohotově umístil do horního pravého rohu branky – 1:0.

V 68´, po přímém kopu Černého zahraném ze 30 m před branku Baníku, se míč odrazil na hranici 16 k Pazourkovi a jeho pohotová střela bez přípravy těsně minula levou tyč branky. V 69´ po kombinační akci hostí střílel ze 14 m osamocený Bolf, přízemní střelu mířící k pravé tyči Zádrapa na dvakrát zneškodnil. V 75´ byl po strkanici před rohem v 16 Slovanu a faulu na Nováka vyloučen hostující Foltyn. V 79´ po centru od Pazourka z pravé strany hlavičkoval z vyložené pozice na hranici brankoviště Kirschner, trefil však pouze levou tyč branky Baníku. V 80´ zahrával přímý kop z 22 m Pazourek, míč prolétl nad branou hostí. V 82´ pronikal mezi stopery Baníku Kischner, který se pokusil ze 30 m přehodit vyběhnuvšího brankaře, přehodil ale i branku.

zdroj:www.fc-rosice.cz



Ohlasy k zápasu



FC Baník Ostrava B
Daniel Tchuř - trenér Baníku Ostrava B: Je to pro mě obrovské zklamání z dnešního zápasu. Předvedli jsme vlažný, pomalý a také neagresivní fotbal. Většina našich hráčů podala podprůměrné herní výkony, i co se nasazení týká, a to na vítězství v mistrovském utkání nikdy stačit nemůže. Zdroj: www.fcb.cz



Sestavy


FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - P. Drbal [-] , J. Vítámvás [-] , T. Selinger [-] , P. Malata [-] (78. J. Nedvěd [-] ) , D. Pazourek [-] (84. M. Kršák [-] ) , J. Černý [-] (90. J. Trtílek [-] ) , P. Novák [-] , J. Koláčný [-] (78. P. Kirschner [-] ) , M. Minárčik [-] , T. Zezula [-]

FC Baník Ostrava B
L. Číž [-] - A. Mooc [-] , D. Žák [-] , J. Bolf [-] (72. L. Ptáček [-] ) , R. Lokša [-] , D. Buchta [-] (58. D. Smékal [-] ) , L. Lehnert [-] , M. Urban [-] (58. R. Russmann [-] ) , M. Foltyn [-] , M. Velner [-] , D. Hasala [-] (80. L. Raab [-] )

ŽK: 75. P. Malata , 88. P. Kirschner . ČK: 75. M. Foltyn .
Počet diváků: 247. Rozhodčí: Vostrejž Ivan - ZAORAL Vít, POPELÁK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Jan Minx
Tip experta: výhra hostů

Béčko Baníku dokáže v Rosicích vyhrát.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích