1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2019 10:15

9.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby béček ovládla Sigma


Branky


66. R. Lokša - 53. T. Zlatohlávek (p.) , 56. M. Chytil
15

Očekávané střetnutí dvou rivalů skončilo vítězstvím Olomouce. Baník chytil tempo zápasu až ve druhém poločase, to už ale prohrával 0:2. Stačil snížit jen na konečných 1:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Výsledek zrodil až ve druhém poločase, hosté ale mohli o svém vítězství rozhodnout už v tom prvním. Sigma byla v prvním půli lepší. Sebevědoměji kombinovala a podnikala do ostravské šestnáctky jeden nebezpečný výpad za druhým. Hanáci dopláceli jen na nepřesnost ve finální fázi, případně na to, že nevyzráli na gólmana Lumíra Číže. Baník však v první půli olomouckou branku téměř neohrozil.

Vedení Sigmy

Také do druhé půle vstoupila lépe Sigma. A v 53. minutě se dočkala zaslouženého vedení. Po faulu v šestnáctce kopali Hanáci penaltu a Tomáš Zlatohlávek ji bezpečně proměnil.

O dvě minuty později se v šestnáctce Baníku obtočil olomoucký Mojmír Chytil kolem bránícího hráče, vystřelil a zvýšil na 2:0 pro svůj tým. 

Teprve pak se začal prosazovat Baník. V 58. minutě tečoval míč po rohovém kopu hlavou Filip Kaloč, trefil však gólmana Trefila. V 65. minutě poslal zleva před branku přesnou přihrávku Lukáš Lehnert a Radovanu Lokšovi, jenž nastoupil kvůli zdravotním potížím až do druhé půle, zbývalo už jen trefit branku. A to se povedlo.

Baník se pak mocně tlačil za vyrovnáním. Převzal iniciativu a vytvořil si několik gólových šancí. V 77. minutě hlavičkoval po rohovém kopu úplně volný Dominik Hasala. Zblízka však minul! Za chvíli střílel z dobré pozice v šestnáctce Milan Urban. Do boční sítě. Tlak Baníku pokračoval, do šestnáctky Olomouce letělo několik nebezpečných míčů a zrodilo se několik skrumáží, ale gól nepadl ani po hlavičce Lukáše Lehnerta v poslední minutě. Záložník Baníku minul, a tak si Sigma odvezla všechny tři body.

Zdroj: www.fcb.cz



Ohlasy k zápasu


FC Baník Ostrava B
Daniel Tchuř - trenér Baníku Ostrava B: Do hry nás dostal až gól na 1:2. Od okamžiku, kdy jsme snížili, to začalo být z naší strany takové, jak by to mělo vypadat v každém utkání. A jak jsme se prezentovali do dnešního zápasu. To jsme dnes předvedli až posledních pětadvacet minut. Do té doby byla naše hra žalostná. Ano, mohli jsme vyrovnat, nějaké šance jsme měli, ale když přes šedesát minut taháme za kratší konec, proti takovému soupeři, jakým je Sigma, pak nemůžeme pomýšlet na úspěch.




Sestavy


FC Baník Ostrava B
L. Číž [-] - A. Mooc [-] , F. Kaloč [-] (60. D. Žák [-] ) , L. Raab [-] (46. R. Lokša [-] ) , J. Bolf [-] (79. D. Smékal [-] ) , D. Buchta [-] , L. Lehnert [-] , M. Foltyn [-] (62. M. Macej [-] ) , M. Velner [-] , D. Hasala [-] , R. Russmann [-] (46. M. Urban [-] )

SK Sigma Olomouc B
J. Trefil [-] - M. Galus [-] (93. R. Baďura [-] ) , D. Grygar [-] , J. Spáčil [-] (91. J. David [-] ) , M. Chytil [-] (73. P. Voleský [-] ) , L. Neuer [-] , M. Diblík [-] , T. Zlatohlávek [-] (84. J. Beňa [-] ) , O. Zmrzlý [-] , D. Grečmal [-] (77. Š. Langer [-] ) , D. Zima [-]

ŽK: 53. M. Velner - 21. T. Zlatohlávek , 35. M. Chytil , 64. M. Galus , 75. D. Grygar , 86. D. Zima .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Pfeifer Michal - PELIKÁN Ondřej, TOMANEC Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Jakub Můčka
Tip experta: remíza

Souboj dvou béček skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích