3:1
(1:0)
93. A. Jasenský (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2019 18:00

9.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Znojmo se zvedlo a opět vítězí


Branky


43. R. Demjan , 78. R. Demjan , 81. R. Pohanka - 93. A. Jasenský (p.)
13

Kdo by zlomil po úvodu soutěže nad znojemským týmem hůl, velice by se divil po 10 odehraných zápasech. Potřetí v řadě a počtvrté z posledních pěti duelů si znojemští hráči připsali tři body za výhru 3:1 nad Viktorií Otrokovice. Zejména ve druhém poločase ale mohlo padnout z obrovských šancí do branky hostů klidně dalších šest sedm branek, ale buď při domácích stála smůla nebo při hostech štěstí! V závěru utkání skóre zmírnil Jasenský z pokutového kopu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednobrankový náskok

První poločas byla z obou stran hra opatrná. Ani jeden tým nechtěl udělat chybu a být potrestán. První větší šanci měli hosté ve 22. minutě. Centr si našla jedna z hlav hostující ofenzívy a nasměrovala ho k pravé tyči Jíchovy brány, kde byl Filip připraven. Měli jsme o něco víc šancí. Ta největší přišla v závěru první půle, když se podařilo dát Róbertu Demjanovi gól do šaten, když svou střelou bez problému vsítil branku a dostal náš tým do vedení!

 

Hodně šancí

Do druhého poločasu jsme nastoupili aktivněji jak soupeř. V 60. minutě Róbert Demjan měl navýšit na 2:0, ale z bezprostřední blízkosti napálil míč pouze do levé tyče! Střelecká smůla ale pokračovala, když o dvě minuty později Milan Moravec přestřelil z 10 metrů. Hosté měli asi jedinou šanci v druhém poločase v 64. minutě. Když se Vašulka dostal před našeho brankáře Filipa Jíchu a přehlavičkoval ho. Míč ale nepřešel brankovou čáru, protože se Filip Jícha rychle otočil,svou chybu napravil a míč chytil. Další tutovka našeho mužstva přišla v 70. minutě, když museli hráči Otrokovic vykopávat z brankové čáry! A o 3 minuty později znovu! Centr Cheredey si nikdo ze spoluhráčů nenašel a skákající míč před gólmanem Semankem nedotlačili. Střeleckou smůlu ukončil Róbert Demjan, když si našel centr Milana Moravce a zvýšil na 2:0! O malou chvíli později bylo znovu veselo! Radim Pohanka dostal přihrávku od Kathona a zakončil nekompromisně ke vzdálenější tyči! Měli jsme rozhodně navrch. Několik dalších šancí jsme spálili, nebo nedotáhli do konce. Robert Kaššai šel v závěru sám na gólmana, ale místo střely se rozhodl k přihrávce pod sebe, kde nikdo nebyl. V samém závěru jeden z našich hráčů zfauloval hostujícího útočníka a rozhodčí tak ukázal na penaltu. Tu sice Jasenský proměnil, ale to už pouze prohru Otrokovic zmírnilo, jelikož rozhodčí hned vzápětí pískl konec utkání.

Zdroj: www.1scznojmo.cz



Ohlasy k zápasu


1. SC Znojmo FK
Milan Volf - trenér Znojma: Jsem nesmírně šťastný, že jsme to dnes zvládli. Věřím, že i kluci taky. Kdo by si to pomyslel po začátku sezony, kdy jsme měli nulu či jen pár bodů. Za posledních pět kol jsme čtyřikrát vyhráli, dostali jsme se úplně někam jinam. Druhý poločas bylo vidět, že naše tréninky a častá účast na nich nese ovoce. Byli jsme jasně lepší fyzicky a 3:1 je pro hosty milosrdný vsledek.




Sestavy


1. SC Znojmo FK
F. Jícha [-] - P. Pacula [-] (75. R. Pohanka [-] ) , C. De [-] (86. P. Martinek [-] ) , R. Demjan [-] (78. R. Kaššai [-] ) , M. Garčic [-] , F. Malár [-] , . St [-] , M. Moravec [-] , M. Avdić [-] , O. Cheredea [-] , A. Yanata [-]

FC Zlínsko
J. Semanko [-] - T. Mlýnek [-] (82. M. Minář [-] ) , T. Dekleva [-] , M. Vašulka [-] (65. M. Hubr [-] ) , M. Vybíral [-] (78. A. Bahounek [-] ) , A. Jasenský [-] , J. Minx [-] (85. F. Novák [-] ) , F. Přikryl [-] , P. Vavřík [-] , V. Mozol [-] (70. O. Dnistrianskyi [-] ) , M. Fiala [-]

ŽK: 63. C. De , 74. F. Malár - 27. F. Přikryl , 72. P. Vavřík , 76. O. Dnistrianskyi .
Počet diváků: 412. Rozhodčí: Ogrodník Vlastimil - LÍKAŘ Petr, ANTONÍČEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Jakub Můčka
Tip experta: výhra domácích

Znojmo se zvedá po nepovedeném začátku a s Otrokovicemi zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů