Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2019 10:15

9.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blansko deklasovalo Hlučín a nadále vede


Branky


15

Fotbalisté Blanska zvládli vítězně i šestý domácí zápas sezóny. Proti Hlučínu sice museli otáčet nepříznivé skóre, to se jim ale pěti brankami podařilo a po vítězství 5:1 se udrželi na čele MSFL. Za úspěšným utkáním se tradičně ohlédl blanenský lodivod Zbyněk Zbořil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remíza

Blanenští fotbalisté vstupovali do utkání jako jasný favorit. Hned v úvodu si vypracovali domácí několik šancí, zejména gólovka Sedla volala po gólu, ale Kolenko si poradil. Šok pro domácí přišel v pětadvacáté minutě, centr z levé strany přistál na hlavě Kristiana Hudeczka a ten hlavičkou poslal míč do prostoru kde sice Doležal stál, ale bohužel pro domácí tahal míč už zpoza čáry a rozhodčímu tak nezbývalo nic jiného, než ukázat do středu hřiště - 0:1.

Blansko rázem působilo zaskočeně a na patnáct minut vypadli z tempa. Hosté si vypracováli další šance a jen díky pozorné obraně s v čele se domácí ubránili. A těsně před pauzou přišlo kýžené srovnání. K míči se dostal Filip Žák a svým pokusem nedal Kolenkovi žádnou šanci na zásah - 1:1. Domácí tak současně s hvizdem, jenž ukončil první půli, srovnali s Hlučínem Krok.

Nástup domácích

Druhé dějství zahájili domácí trojstřídáním, ve kterém opustili hrací plochu Šulek, Urbančok a Štrombach. Na jejich místo se postavili Přerovský, Traore a Schweendt.

Na domácím týmu bylo jasně patrné, že prahne po vedoucí brance a ta také přišla. Kopičárův centr z pravé strany si našel Matěj Schwendt a hlavou poslal Blansko do vedení. O devět minut později prchl obraně hostí opět Matěj Schwendt, jenž neměl problém s překonáním Kolenka podruhé - 3:1.

Blansko stále nemělo dost. V jednasedmdesáté minutě neudržel Kolenko centr z levého křídla, míč propadl ke Kopičárovi, jehož pokus dorazil do sítě Martin Sedlo - 4:1. Dvanáct minut před koncem se dostal k dorážce i Andrej Kopičár a uzavřel skóre na konečných 5:1. Mohlo to však bž ještě o víc. V závěru totiž Kolenko vychytal několik tutovek domácích a navíc mu pomohla i branková konstrukce.

Zdroj: www.fkblansko.cz



Ohlasy k zápasu


FK Blansko
Zbyněk Zbořil - Trenér Blanska: Hlučín měl za sebou středeční pohárový zápas proti Plzni a musím se přiznat, že jsme s tím kalkulovali a přizpůsobili tomu i taktiku. Zvolili jsme náběhové hráče s tím, že budeme tempo stupňovat a soupeře „uvaříme“. Nezačali jsme špatně, měli tam pár dobře sehraných rychlých akcí, ale hosty podržel brankář Kolenko. Pak jsme dostali facku v podobě inkasovaného gólu a vypadli jsme úplně z role. Připomínalo mi to minulý zápas v Rosicích a první poločas jsme dohráli v útlumu. Naštěstí nám vyšla v poslední minutě rychlá přímočará akce a Žák do šatny vyrovnal. Po trojitém střídání jsme celý druhý poločas tempo stupňovali, vytvářeli si šance a těch gólů mohli přidat i víc. Takže jsme zvládli další domácí zápas opět před fantastickou návštěvou, ale teď už se musíme chystat na další venkovní utkání, kde tu bilanci nemáme dobrou.




Sestavy


FK Blansko
M. Doležal [-] - P. Ilko [-] , D. Štrombach [-] (46. D. Přerovský [-] ) , J. Huška [-] , A. Kopičár [-] (81. D. Šmerda [-] ) , R. Buchta [-] , M. Štrbák [-] , P. Šulek [-] (46. M. Schwendt [-] ) , M. Sedlo [-] , D. Urbančok [-] (46. M. Traore [-] ) , F. Žák [-] (77. J. Tulaydan [-] )

FC Hlučín
O. Kolenko [-] - P. Rubý [-] , T. Wolf [-] , T. Vengřinek [-] , V. Heinik [-] , K. Hudeczek [-] , T. Dostál [-] , O. Pyclík [-] (73. K. Jančík [-] ) , J. Opatřil [-] (82. O. Dolba [-] ) , M. Krejčí [-] (68. R. Dostál [-] ) , R. Štefek [-]

ŽK: 25. J. Huška , 37. R. Buchta , 77. D. Přerovský - 30. K. Hudeczek , 55. V. Heinik .
Počet diváků: 948. Rozhodčí: Silný Zdeněk - RICHTÁR Jaromír, ROSICKÝ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Jakub Můčka
Tip experta: výhra domácích

Blansku se daří a potvrdí to proti Hlučínu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích