0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2019 16:30

8.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Silný tentokrát mlčel a Kroměříž je bez bodů


Branky


42. L. Raab , 69. J. Celba
15

Rezerva Baníku se v MSFL nadále prohání na vítězné vlně. Svěřenci Daniela Tchuře zvítězili v pátečním utkání 8. kola na hřišti Hanácké Slávie Kroměříž po trefách Lukáše Raaba a Josefa Celby 2:0 a v průběžné tabulce třetí ligy poskočili už na druhé místo.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branka

Baník se i na půdě tabulkového souseda prezentoval aktivně a pozornou obranu podpořil nebezpečnými kontry. Příliš šancí na obou stranách nebylo, ale ve 42. minutě se dostal do vápna Raab a prudkou ranou na bližší tyč prostřelil gólmana Kofroně.

Pojištění vedení

Ještě veselejší to bylo v 69. minutě: Buchta našel z trestného kopu ve vápně Celbu a ten hlavičkou poslal míč odrazem o zem pod břevno kroměřížské brány.

„Můžu říct, že jsme vybojovali zasloužené vítězství. Byli jsme na domácí dobře připraveni a vlastně za celé utkání jsme je nepustili do vyložené šance,“ začal s kladným hodnocením zápasu proti těžkému soupeři hostující trenér béčka Baníku Ostrava Daniel Tchuř.

Až za stavu 0:2 se Hanáci nadechli a vytvořili si územní převahu, ale ostravská obrana si s řadou centrů do vápna poradila na jedničku a neprosadil se tak proti ní ani nejlepší střelec MSFL Silný. Protože baníkovci pootevřené obrany soupeře k další brance nevyužili, stav se už nezměnil, ale juniorka získala další tři body.

„Až v závěru si domácí vytvořili tlak především po standardních situacích, ale zvládli jsme to. Bylo to o tom dát ještě třetí gól a definitivně odskočit, to se sice nepovedlo, přesto jsme s výkonem spokojeni,“ pochvaloval si Daniel Tchuř, jehož tým odskočil Hanácké Slavii na rozdíl právě tří bodů.

V dalším kole přivítá rezerva Baníku v souboji béček Olomouckou Sigmu. Naopak Kroměříž zamíří do Zlína, kde prověří tamní béčko prvoligového Fastavu.

Zdroj: www.fcb.cz



Ohlasy k zápasu



FC Baník Ostrava B
Daniel Tchuř - trenér Baníku Ostrava B: Můžu říct, že jsme vybojovali zasloužené vítězství. Byli jsme na domácí dobře připraveni a vlastně za celé utkání jsme je nepustili do vyložené šance. Až v závěru si domácí vytvořili tlak především po standardních situacích, ale zvládli jsme to. Bylo to o tom dát ještě třetí gól a definitivně odskočit, to se sice nepovedlo, přesto jsme s výkonem spokojeni.



Sestavy


SK Hanácká Slavia Kroměříž
Z. Kofroň [-] - D. Šmerda [-] , P. Zavadil [-] , P. Hloch [-] (46. O. Berčík [-] ) , T. Jeleček [-] - T. Matoušek [-] , M. Machálek [-] (87. V. Cikryt [-] ) , M. Cupák [-] , J. Pančochář [-] (62. Z. Fládr [-] ) - J. Silný [-] (82. E. Mlčoch [-] ) , M. Kovář [-] (74. M. Votava [-] )

FC Baník Ostrava B
R. Murin [-] - M. Velner [-] , A. Mooc [-] , F. Kaloč [-] , J. Celba [-] , L. Raab [-] (74. J. Bolf [-] ) , M. Lalkovič [-] (87. R. Russmann [-] ) , D. Granečný [-] , D. Buchta [-] (82. D. Žák [-] ) , M. Foltyn [-] , J. Pokorný [-]

ŽK: 56. J. Pančochář , 69. J. Silný , 89. T. Jeleček - 37. J. Celba , 86. J. Bolf .
Počet diváků: 270. Rozhodčí: Petr Zdeněk - OGRODNÍK Vlastimil, POLÁK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Adam Bahounek
Tip experta: výhra domácích

Kroměříž má formu,především Silňas, který střílí góly v každém zápase. Domácí jsou favoriti a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích