1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 10:15

6.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Znojmo tentokrát v nastavení o body přišlo


Branky


8

Zatímco ve středu v Dolním Benešově Znojmu nastavený čas pomohl ke vstřelení jediného gólu a přivezení všech tří bodů, o tři dny později v nedalekých (pouhých 13 km vzdálených) Petřkovicích se štěstěna obrátila k znojemskému týmu zády a v 5.(!) minutě nastavení inkasovalo opět jedinou branku zápasu (pro domácí velmi šťastná), která tentokrát rozhodla, že si z předměstí Moravskoslezské metropole neveze ani bod, i když k němu především díky vynikajícím zákrokům brankáře Filipa Jíchy byli blízko.

   
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Šesté kolo odstartoval duel našeho celku proti Petřkovicím, které se před zápasem nacházely na 9. místě. Do zápasu jsme nastoupili v totožné sestavě jako v Dolním Benešově, až na post gólmana, kde na místo Jirky Koukala se vrátil Filip Jícha.

Úvodního výkopu se chopili hráči Petřkovic a také první minuty ovládali. Naše příležitost se dostat do vedení přišla již v 9.minutě. Buček ale naši stoprocentní šanci zlikvidoval. Po této šanci se Petřkovice otřepaly a naše mužstvo opět zatlačily. V 20.minutě po faulu na našeho hráče jsme měli k dispozici standardku z úctyhodné vzdálenosti. Cheredea svou střelou trefil pouze zeď. Hra se pak hodně vyrovnala a do konce první půle branka nepadla.

Rozhodnutí

Hned na začátku druhé půle se domácí pustili do útoku a Filip Jícha se musel blýsknout pěkným zákrokem. Útoky a nájezdy Petřkovic pokračovaly, v rychlém sledu z levé i pravé strany byly vyslány centry, na které ale nikdo ze Slezanů nedosáhl. Také naši borci v modrobílých dresech měli šanci, ta však skončila po té, co Yanata špatně trefil míč a ten šel hodně mimo. Následující minuty patřily hostujícímu gólmanovi Jíchovi. Filip Jícha se opět ukázal, proč je znojemskou jedničkou a tým hned v několika situacích zachránil a podržel.

V 68.minutě se ke střele dostal domácí Tomšů, jeho pokus však Jícha parádně vytáhl z růžku branky! Naši hráči se snažili opět o nějaké pěkné akce, žádná ale nebyla dohrána do konce, aby míč zůstal za zády Antonína Bučka. Pak už jsme se zatáhli a snažili se ubránit velkému tlaku domácích. V 88. minutě jsme museli odvracet loženku hráčů z Petřkovic. Na konci základní hrací doby se rozhodl sudí Richtár nastavit dokonce pět minut. Právě pátá minuta se nám stala osudnou. Po odvráceném centru z pravé strany se k míči dostal Baranek a míč bez váhání vyslal na branku Filipa Jíchy. Tentokrát to bylo moc i na Filipa a přesnou střelou k levé tyči zajistil pro domácí Petřkovice výhru 1:0. Doublette se pokoušel ještě o srovnání, to však ukončil hvizd píšťalky hlavního rozhodčího, který ukončil zápas. Po sedmi odehraných kolech zůstáváme na sestupových příčkách, naopak Petřkovice se posunuly na místo šesté.

V dalším kole přivítá Znojmo už ve čtvrtek 12.9. před vinobraním od 18:00 o postup bojující MFK Frýdek-Místek.

zdroj: www.1.scznojmo.cz



Ohlasy k zápasu



1. SC Znojmo FK
Milan Volf - trenér Znojma: V první polovině zápasu jsme se dostávali do šancí a hráli jsme dobře. Byl jsem s naším výkonem spokojený. Petřkovice se v druhém poločase zvedly, vletěly na nás a dostaly nás pod tlak. Věřili jsme, že zápas dotáhneme do remízového konce a měli jsme si ten bod pohlídat.



Sestavy


FC Odra Petřkovice
A. Buček [-] - M. Sporysz [-] , M. Honiš [-] , M. Szotkowski [-] (83. N. Tilkeridis [-] ) , D. Dziuba [-] (70. O. Adamík [-] ) , D. Mládek [-] , R. Plesník [-] (76. R. Baranek [-] ) , V. Mišínský [-] , J. Ptáček [-] (64. D. Tomšů [-] ) , M. Neumann [-] , M. Strakoš [-]

1. SC Znojmo FK
F. Jícha [-] - C. De [-] , R. Demjan [-] (93. R. Kaššai [-] ) , P. Martinek [-] (61. K. Doublette [-] ) , M. Garčic [-] , F. Malár [-] , Š. Kolařík [-] , M. Moravec [-] , M. Avdić [-] , O. Cheredea [-] , A. Yanata [-]

ŽK: 20. M. Honiš - 32. R. Demjan , 47. M. Avdić , 52. P. Martinek , 94. F. Jícha .
Počet diváků: 204. Rozhodčí: Richtár Jaromír - GASNÁREK Michal, PÁRAL Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Jan Ambrozek
Tip experta: výhra domácích

Znojmu se vstup do soutěže nepovedl. Petřkovice mají svoji sílu a vyhrají.