1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 16:00

6.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlučín se navnadil na pohár. Uhraje si zápas s Viktorkou Plzeň?


Branky


8

Fotbalisté Hlučína zapsali hubené vítězství nad Uherským Brodem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Fotbalisté Hlučína v sobotním utkání hájili tří zápasovou neporazitelnost, ze které musím mít radost i fanklub defenzivního fotbalu, protože skóre Hlučína bylo v těchto třech utkání 1:0. Je tedy jasné, že zapsal jednu výhru 1:0 a dvě bezbrankové remízy. Naopak Uherský Brod v posledních třech zápasech nezískal ani bod při skóre 1:5, takže ani on mnoho branek nevstřelil.

V prvním poločase byla k vidění vyrovnaná podívaná a ani jeden z týmů se nedokázal prosadit. Mírně aktivnějším celkem byl domácí Hlučín, ale prozatím to k ničemu nevedlo. Do kabin tak šly oba celky za stavu 0:0.

Zlepšení Hlučína

Ve druhém poločase byli opět aktivnější domácí. Jenže tentokrát už to nebylo jen o trochu, ale jasněji. Hlučín však často narážel na pozornou obranu Uherského Brodu. Dlouho se tak nemohli domácí fotbalisté prosadit. Jsou na to v letošním ročníku už však zvyklí a byli trpěliví.

Už to vypadalo, že se rýsuje třetí bezbranková remíza hlučínských v řadě a třetí zápas za sebou, ve kterém vyjdou uherskobrodští střelecky naprázdno. jenže pět minut před koncem se všechno změnilo. Hudeczek měl na noze balón, který dával pod sebe, kde byl Josef Opatřil a lobem překonal hostujícího vyběhnuvšího brankáře Dostála a následně silnou střelou levačkou dostal míč do sítě.

Rozhodl tak touto jedinou brankou o výhře Hlučína, který počtvrté za sebou neinkasoval. Naopak Uherský Brod potřetí za sebou nedal branku a počtvrté za sebou nezískal ani bod a propadá se tabulkou Moravskoslezské fotbalové ligy.

Ve středu bude Hlučín bojovat v Mol cupu s Vítkovicemi o to, kdo si zahraje na hřišti Viktorie Plzeň.



Ohlasy k zápasu


FC Hlučín
Marcel Melecký - trenér Hlučína: Jsme určitě velice spokojeni, protože máme druhé vítězství v letošní sezoně Moravskoslezské fotbalové ligy. Myslím si, že jsme vyhráli zaslouženě, protože jsme hlavně ve druhém poločase byli o dost lepší než soupeř z Uherského Brodu. Mohli jsme dát více branek. Šance jsme na to měli, ale koncovka nás trápí.




Sestavy


FC Hlučín
O. Kolenko [-] - P. Rubý [-] , D. Kraut [-] , T. Wolf [-] , V. Heinik [-] , R. Štefek [-] , K. Jančík [-] (56. K. Hudeczek [-] ) , T. Dostál [-] (90. D. Gros [-] ) , J. Opatřil [-] , M. Krejčí [-] (88. O. Dolba [-] ) , T. Vengřinek [-]

ČSK Uherský Brod
J. Dostál [-] - M. Vrága [-] , M. Pochylý [-] , M. David [-] , L. Nevařil [-] , D. Sedláček [-] (78. F. Mléčka [-] ) - T. Mareš [-] , M. Mančík [-] (86. R. David [-] ) - Š. Chwaszcz [-] , L. Jaroněk [-] , R. Josefík [-] -

ŽK: 37. D. Kraut .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Slabý Jiří - MRÁZEK Peter, MACRINEANU Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Jan Ambrozek
Tip experta: remíza

Oba týmy jsou vyrovnané, proto tipuji remízu.