0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2019 17:00

17.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rosice s Hlučínem bez branek


Branky


9

Ve vloženém 17. kole Moravskoslezské fotbalové ligy remizovali fotbalisté “A” týmu Slovanu s Hlučínem 0:0. Na první plný bodový zisk z domácího prostředí tak rosičtí stále čekají.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve vloženém utkání 17. kola MSFL zahrozili jako první hosté. Již v 1´ pronikl z pravé strany hřiště do 16 Slovanu Wolf a jeho střílenou  přihrávku na přední tyč na nabíhajícího Krauta zblokovala s obtížemi domácí obrana na roh. Po této akci následovaly tři nebezpečně rozehrané rohové kopy Hlučína, se kterými si ale domácí obrana poradila. Domácí odpověděli pěknou rychlou kombinační akcí v 6´, kdy Novák přihrával z pravé strany do středu hřiště na Pazourka, ten předal míč dále Malatovi, kterému střelu z hranice 16 zablokovali obránci hostí. V 17´ se pokusil o střelu z 20 m domácí Moučka, branku Hlučína těsně přestřelil. Ve 27´ se po kombinaci domácích Nováka a Malaty na pravé staně hřiště dostal do zakončení Selinger, jeho přízemní střelu z hranice 16 mířící k pravé tyči branky Kolenko vyrazil na roh. Ve 39´ vyzkoušel pozornost Zádrapy střelou z 25 m Kraut a míč skončil v náručí domácího brankaře.

 

V 52´, po dlouhém autu Černého do 16 hostí, zblokovala jejich obrana střelu Pazourka z 10 m. V 72´ vystihl domácí Kirschner rozehrávku mezi stopery a brankářem hostí, avšak po průniku do 16 se mu již nepodařilo přesně přihrát žádnému z nabíhajících spoluhráčů. V 76´, po přímém kopu domácích zahraném téměř od poloviny hřiště do 16 hostí, se odražený míč dostal do pravého rohu 16 k Černému a jeho následná střela trefila pouze Kolenkovu náruč. V 79´ našel přesným centrem od pravé čáry Černý v 16 hostí hlavu Kirchnera, který zakončil těsně vedle levé tyče. V 80´ pronikl hostující Dostál z pravé strany do 16 Slovanu a po jeho zakončení vykopával od pravé tyče míč z branky Drbal. Následná střela hostí z hranice 16 mířila vysoko nad branku Slovanu.

 

Zdroj: www.fc-rosice.cz



Ohlasy k zápasu



FC Hlučín
Marcel Melecký - trenér Hlučína: Máme zatím špatnou koncovku. Nedáváme góly. Vstřelili jsme zatím pouze jednu branku a to mě celkem trápí. Soupeř měl v tomto souboji jednu brankovou příležitost až deset minut před koncem, ale náš brankář to vychytal. Jelikož jsme opět nedali branku, tak bod bereme.



Sestavy


FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - J. Nedvěd [-] , P. Drbal [-] , T. Selinger [-] (64. J. Koláčný [-] ) , P. Malata [-] (69. J. Trtílek [-] ) , D. Pazourek [-] (69. P. Kirschner [-] ) , J. Černý [-] , D. Moučka [-] (64. M. Minárčik [-] ) , P. Novák [-] , M. Kršák [-] , T. Zezula [-]

FC Hlučín
O. Kolenko [-] - P. Rubý [-] , D. Kraut [-] (85. D. Gros [-] ) , T. Wolf [-] , V. Heinik [-] , R. Štefek [-] , K. Jančík [-] (68. O. Dolba [-] ) , T. Dostál [-] , J. Opatřil [-] (78. K. Hudeczek [-] ) , P. Macíček [-] (64. M. Krejčí [-] ) , T. Vengřinek [-]

ŽK: 53. P. Malata , 73. J. Černý - 38. J. Kodeš , 55. K. Jančík , 73. T. Vengřinek .
Počet diváků: 260. Rozhodčí: Mayer Jan - ZAORAL Vít, KULIČKA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Patrik Strnad
Tip experta: výhra hostů

I přes slabší začátek sezóny Hlučín svojí větší kvalitou utkání zvládne.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích