0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2019 17:00

17.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černý Petr zůstal domácím!


Branky


9

Předehrávka 17. kola měla na programu souboj dvou mužstev, která v dosavadním ročníku uzavírají tabulku MSFL. Ve fotbalové hantýrce se hrálo o „šest“ bodů. Úrověn1. poločasu mnoho k vidění fotbalové krásy nenabídla. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Do první šance se dostali domácí ve 12. minutě, Pecuch načechral míč na hlavu Labudy, jeho hlavičku vytáhl z pravé šibenice gólman Koukal na rohový kop. Ve 31. minutě rozehrál Trajkovski rohový kop, Gomola vyhrál hlavičkový souboj, prodloužil balón na Romaněka, ale ten měl vychýlenou střeleckou mušku. Hosté se dostali do první vyložené gólové šance ve 33. minutě. Yanata rozehrál přímý kop na De Carvalha, ale ten na centr nedoskočil. Ve 35. minutě si poradil se střelou Pecucha Koukal.

Pozdní rozhodnutí

Domácí nevyužili výhodnou gólovou šanci ve 49. minutě. Labuda prošel obranou hostů, vpravo mu nabíhal úplně volný Trajkovski, ale Labuda volil střelu, která trefila jenom tělo padajícího gólmana…. Gólovou pohromu odvrátili fantastickými zákroky domácí o bránce Haas a po něm Chvěja v 55. minutě po střelách Martínka. V 65. minutě připravil Chvěja skvělým zákrokem o gólovou radost Doubletta. Hosté se neradovali z gólu ani v 77. minutě, své sólo zakončil De Carvalho střelou, která podél celé branky minula cíl! Domácí se dostali do dobré gólové šance v 84. minutě, Baránek vyhrál hlavičkový souboj, ale Blahuta ukvapeně svou nepřesnou střelou šanci pohřbil…. Na druhé straně udržel čisté konto parádním zákrokem Chvěja po tutovce Moravce! Domácí měli možnost rozhodnout utkání ve svůj prospěch v 88. minutě.  Skroch našel nabíhajícího Blahutu, ten prodloužil balón nádherně na Gebauera, ale jeho slabá střela skončila v koši brankáře Koukala.  V nastavené 92. minutě zasadili hosté K.O. úder domácím, Demjan propasíroval balón do jejich branky a hosté si za vítězství 0:1 odvezli tři body…. Benešovští tak už podruhé v domácím zápase přišli o bodový zisk v samotném závěru zápasů a po první třetině podzimní části MSFL jim patří poslední 18. místo v tabulce se ziskem pouhého jednoho bodu!

autor: Petr Krömer



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov
Dominik Kroupa - Trenér Dolního Benešova: V 1. poločase to bylo více méně vyrovnané utkání. Obě mužstva si vytvořila minimum gólových příležitostí. Po přestávce jsme znovu nezachytili začátek, to nás pronásleduje v celé podzimní části soutěže. V dalším průběhu byly šance na obou stranách, zůstaly bez gólového efektu, my jsme znovu nepochopitelně nezvládli závěr zápasu a výsledkem je krutá porážka.

1. SC Znojmo FK
Milan Volf - trenér Znojma: V sestavě dostal příležitost za dobré výkony brankář Koukal a nový hráč De Carvalho. Přesvědčil o svých kvalitách, měl velkou šanci, kterou nevyužil a potřebuje hlavně potrénovat! Naopak nám chybí zraněný Okleštěk, tvorba hry tak leží na jiných hráčích. Po neproměněných šancích jsme měli obavy o výsledek až do samotného závěru, mohli jsme před koncem i inkasovat, ale naší bojovností jsme nakonec ten jeden gól dali my a získali cenné body. Snad jsme už konečně prolomili tu nepříznivou sérii a je to povzbuzení do dalších kol



Sestavy


FC Dolní Benešov
F. Chvěja [-] - J. Romaněnko [-] , T. Gomola [-] (76. J. Baránek [-] ) , A. Karčmář [-] , D. Rychnovský [-] , O. Haas [-] , F. Labuda [-] (60. J. Býma [-] ) , M. Pecuch [-] (70. D. Skroch [-] ) , M. Blahuta [-] , T. Moravec [-] , D. Trajkovski [-] (80. T. Gebauer [-] )

1. SC Znojmo FK
J. Koukal [-] - C. De [-] (84. F. Krula [-] ) , R. Demjan [-] , P. Martinek [-] (65. K. Doublette [-] ) , M. Garčic [-] , F. Malár [-] , Š. Kolařík [-] , M. Moravec [-] , M. Avdić [-] , O. Cheredea [-] , A. Yanata [-]

ŽK: 20. M. Blahuta , 84. J. Romaněnko - 83. C. De .
Počet diváků: 112. Rozhodčí: Popelák Luboš - ANTONÍČEK Petr, TOMANEC Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Patrik Strnad
Tip experta: výhra domácích

Dolní Benešov je doma nepříjemný a myslím si, že, pro mě překvapivě nebodující, Znojmo porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích