6:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2019 10:15

5.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlín dál čeká na výhru, Baník naopak poprvé vyhrál


Branky


28. M. Urban , 48. R. Lokša , 56. R. Lokša , 67. D. Buchta , 73. M. Urban , 77. D. Buchta
15

Impozantním způsobem ukončilo béčko Baníku čekání na první výhru v MSFL. Po sérii vyrovnaných utkání dnes svěřenci Daniela Tchuře v Markvartovicích doslova deklasovali zálohu Fastavu Zlín 6:0!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní branka

Už bylo na čase. Juniorka sice v žádném z minulých čtyř utkání nevyhořela, ale vítězství tomu chybělo. Dnes ovšem od první chvíle bylo patrné, že tým kráčí od první minuty za vítězstvím. Stálou převahu se podařilo vyjádřit až ve 29. minutě Milanu Urbanovi, ve druhé půli však přišla smršť.

Gólová smršť

Baníkovci, kterým tentokrát z áčka přišel pomoct Denis Granečný, přehrávali soupeře ve všech směrech.

„Jednoznačně spokojenost. Od první minuty jsem na hráčích viděl odhodlání, že chtějí vyhrát. Dnes jsme navázali tu hernost z minulých utkání, ale navíc jsme zúročili konečně i šance. Byť opět zdaleka ne všechny,“ hodnotil první vítězné utkání v této sezoně Moravskoslezské fotbalové ligy trenér béčka Baníku Ostrava Daniel Tchuř.

 

Zkušený útočník Radovan Lokša dvěma góly během osmi minut zvýšil na 3:0 a z domácích mohl spadnout definitivně stres a obavy o výsledek.

 

Baník si kombinačním fotbalem vytvářel další možnosti. Další silná desetiminutovka přišla mezi 67. a 76. minutou, kdy David Buchta s Urbanem poslali do zlínské sítě další tří míče.

„Musím vyjádřit spokojenost s vyváženou hrou celého týmu. Fungovala ofenzíva ale i defenzíva; Zlín jsme za celý zápas nepustili v podstatě do žádné šance,“ zakončil hodnocení zápasu s béčkem Zlína domácí trenér Tchuř.

 

V dalším kole se představí rezerva Baníku už ve středu ve vloženém kole proti vedoucímu týmu Uničova. Zlín bude bojovat o první vítězství ve stejnou dobu doma s Uherským Brodem.

 

zdroj: www.fcb.cz



Ohlasy k zápasu


FC Baník Ostrava B
Daniel Tchuř - trenér Baníku Ostrava B: Jednoznačně spokojenost. Od první minuty jsem na hráčích viděl odhodlání, že chtějí vyhrát. Dnes jsme navázali tu hernost z minulých utkání, ale navíc jsme zúročili konečně i šance. Byť opět zdaleka ne všechny. Ale musím vyjádřit spokojenost s vyváženou hrou celého týmu. Fungovala ofenzíva ale i defenzíva; Zlín jsme za celý zápas nepustili v podstatě do žádné šance.




Sestavy


FC Baník Ostrava B
L. Číž [-] - D. Granečný [-] (68. J. Fukala [-] ) , A. Mooc [-] , D. Žák [-] , R. Lokša [-] (77. L. Raab [-] ) , D. Buchta [-] (82. L. Ptáček [-] ) , L. Lehnert [-] (80. R. Russmann [-] ) , M. Urban [-] (73. J. Bolf [-] ) , M. Foltyn [-] , M. Velner [-] , D. Hasala [-]

FC TRINITY Zlín B
J. Šiška [-] - O. Bačo [-] , L. Kaláb [-] (61. P. Gerža [-] ) , P. Červenka [-] (61. M. Mlýnek [-] ) , V. Mlýnek [-] (69. L. Hrdlička [-] ) , V. Gettler [-] (80. P. Šiška [-] ) , J. Pafka [-] (46. O. Strachoň [-] ) , A. Tkadlec [-] , F. Košák [-] , F. Štěpánek [-] , J. Kolář [-]

Počet diváků: 208. Rozhodčí: Mrázek Petr - ANTONÍČEK Petr, GASNÁREK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Antonín Plichta
Tip experta: výhra domácích

Ostrava čeká na první výhru a zápas zvládne.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích