3:2
(1:0)
48. R. Lokša (p.)
75. A. Mooc
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2019 16:30

4.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baník poprvé neremizoval


Branky


26. O. Dnistrianskyi , 74. F. Novák , 84. M. Minář - 48. R. Lokša (p.) , 75. A. Mooc
15

Bez bodu odjeli z Otrokovic fotbalisté Baníku Ostrava B. Ve čtvrtém kole MSFL prohráli na hřišti místní Viktorie 2:3. Po třech remízách si na konto připsali první porážku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní branka

Dvakrát se domácí dostali do vedení, dvakrát dokázal Baník vyrovnat. V první půli se však prosadili pouze domácí. Oleksander Dnistrianskij si naběhl na centr mířící do šestnáctky a přesným zakončením k tyči otevřel skóre. Hosté se v prvním poločase příliš neprosazovali, a tak vcelku logicky skončil první poločas 1:0 pro domácí.

 

„ My jsme doslova prohospodařili první poločas. Ukázali jsme toho v něm velice málo. Byli jsme pomalí, nepřesní a vlastně jsme si takřka nic nevypracovali,“ hodnotil kouč Baníku Daniel Tchuř.

Týmy se v brankách střídaly

Brzy po pauze rezerva Baníku vyrovnala. Radovan Lokša bezpečně proměnil penaltu a čekalo se, že se Baník nadechne k dalšímu náporu. O něčem takovém však domácí nechtěli slyšet. a v 74. minutě zacílil Filip Novák poté, co si zpracoval dlouhý míč, k levé tyči a Otrokovice podruhé vedly. Jen ale minutu. Přesně do chvíle, kdy Aleš Mooc dostal v pokutovém území ideální přihrávku a vyrovnal na 2:2. Tři body však přesto brali domácí. A rozhodl o tom rohový kop. Na míč si naběhl nekrytý Michal Minář a vstřelil gól, na který už hosté zareagovat nemohli.

 

„O výsledku sice rozhodla standardní situace ze závěru zápasu, což mě samozřejmě nenechává klidným,“ pokračoval Tchuř. 

„Ve druhém poločase už to bylo z naší strany lepší, dokázali jsme se dostat do určitého tlaku, ale z toho jsme taky nedokázali příliš mnoho vytěžit. Tenhle zápas ukázal, že fotbalovost v MSFL nestačí. Je potřeba přidat důraz, vůli a bojovnost. Otrokovice byly srdnatější a proto zaslouženě vyhrály." Zakončil hostující kouč.

Zdroj:www.fcb.cz



Ohlasy k zápasu



FC Baník Ostrava B
Daniel Tchuř - trenér Baníku Ostrava B: O výsledku sice rozhodla standardní situace ze závěru zápasu, což mě samozřejmě nenechává klidným, nicméně my jsme doslova prohospodařili první poločas. Ukázali jsme toho v něm velice málo. Byli jsme pomalí, nepřesní a vlastně jsme si takřka nic nevypracovali. Ve druhém poločase už to bylo z naší strany lepší, dokázali jsme se dostat do určitého tlaku, ale z toho jsme taky nedokázali příliš mnoho vytěžit. Tenhle zápas ukázal, že fotbalovost v MSFL nestačí. Je potřeba přidat důraz, vůli a bojovnost. Otrokovice byly srdnatější a proto zaslouženě vyhrály.



Sestavy


FC Zlínsko
J. Semanko [-] - F. Přikryl [-] , T. Mlýnek [-] , T. Dekleva [-] (61. M. Fiala [-] ) , J. Koňařík [-] (82. M. Minář [-] ) , O. Dnistrianskyi [-] (71. J. Slaný [-] ) , F. Novák [-] , A. Jasenský [-] , P. Vavřík [-] , V. Mozol [-] (73. A. Bahounek [-] ) , M. Malý [-]

FC Baník Ostrava B
L. Číž [-] - A. Mooc [-] , D. Žák [-] (68. D. Buchta [-] ) , J. Celba [-] , J. Bolf [-] (46. L. Ptáček [-] ) , R. Lokša [-] , M. Urban [-] (86. L. Raab [-] ) , M. Foltyn [-] (80. A. Zajíček [-] ) , M. Velner [-] , D. Hasala [-] , R. Russmann [-] (46. L. Lehnert [-] )

ŽK: 43. V. Mozol , 90. A. Jasenský - 63. J. Celba , 72. D. Buchta .
Počet diváků: 202. Rozhodčí: ROSICKÝ Jakub - POPELÁK Luboš, VOSTREJŽ Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Marek Kolář
Tip experta: remíza

Vyrovnané utkání, které by mohlo skončit další remízou Baníku.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra domácích