0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2019 16:30

3.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loňský účastník FNL je stále bez bodu


Branky


16

Ani do třetice se Znojmu nepodařilo bodovat a s béčkém Sigmy padlo 0:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Znojmo od začátku tahalo za kratší konec

Sobotní zápas přichystal pro znojemské fanoušky překvapení. V základní sestavě se objevila nová posila z 1. FC Slovácka Adam Obdržálek. Po nevydařené středě se do branky vrátil Filip Jícha, na lavičce chyběl vykartovaný Patrik Martínek nebo Oleh Kvych.

 

Od úvodní minuty se tým z Hané prezentoval kvalitnějším výkonem. Na začátku musel dvakrát zasahovat Filip Jícha, ten se však v deváté minutě dopustil nepřesné rozehrávky, po které Štěpán Langer vybídl Tomáše Zlatohlávka. Mladík z Olomouce se krásnou střelou trefil pod horní tyč, čímž hostům zajistil klid na kopačkách - 0:1. Ofenzívní výpady hostů přibývaly, znojemské obraně především zatápěl Langer. Do velké šance se rovněž prodral Mojmír Chytil, nedokázal však hlavou trefit míč. V pětatřicáté minutě se naši fotbalisté dostali k největší šanci zápasu. Kenny Doublette do vápna vyslal Tomáše Oklešťka, zkušený fotbalista dlouho čekal na střelu. Následný tlak gól nepřinesl.

Druhá půle začala střídáním na znojemské straně, útočnou hru šel oživit Filip Krula. Také on však v jednapadesáté minutě sledoval druhou branku Olomouce, po další asistenci Langera se prosadil kapitán týmu Mojmír Chytil - 0:2. Mladí fotbalisté z Hané si nadále vypracovávali slibné příležitosti, největší měl znovu Chytil, který však hlavičkou minul nad bránu. Stav zápasu se již nezměnil, hosté zaslouženě vyhráli.

Znojmo tak nadále nemá ani bod a v dalším kole se představí na půdě nováčka z Rosic. Béčko Sigmy Olomouc přivítá Uherský Brod.

zdroj: www.1scznojmo.cz



Ohlasy k zápasu


1. SC Znojmo FK
Milan Wolf - trenér Znojma: Juniorka byla dnes opravdu juniorka oproti generálce. Nastoupili za ni mladí hráči. Upozorňovali jsme, že to bude ještě těžší zápas než v přípravě, což se ukázalo. Byli běhaví, všichni chtěli hrát, všichni chtěli míč na rozdíl od nás. Byli jsme bázliví. Možná na nás zanechal stopy i středeční pohárový zápas, který se hrál 120 minut. Propadli jsme téměř ve všech směrech. Vše ovlivnila i první rychlá branka.

SK Sigma Olomouc B
Augustýn Chromý - trenér Sigmy Olomouc B: Líbil se mi vstup do utkání, kdy jsme po pěkné akci Zlatohlávka skórovali. Pak jsme měli další příležitosti. Hráče jsem v poločase musel trochu dostat na zem, protože jsem předpokládal, že domácí vstupem do druhého poločasu na nás vletí, a bude to těžké. Mladí hráči jsou nahoře, a kdybychom dostali gól, tak by se situace určitě změnila. Nabádal jsem je k větší aktivitě, což se povedlo. Druhý poločas jsme nepolevili, rozhodli jsme na 2:0. Mojmír Chytil měl na 3:0 prázdnou branku. Je škoda, že jsme nezvýšili. Určitě jsem spokojený, protože body venku v MSFL jsou důležité.



Sestavy


1. SC Znojmo FK
F. Jícha [-] - A. Obdržálek [-] , M. Garčic [-] , F. Malár [-] , Š. Kolařík [-] (46. F. Krula [-] ) , K. Doublette [-] , T. Okleštěk [-] , M. Moravec [-] (74. A. Drankou [-] ) , M. Avdić [-] , O. Cheredea [-] , A. Yanata [-]

SK Sigma Olomouc B
J. Trefil [-] - L. Neuer [-] , D. Grečmal [-] (68. P. Voleský [-] ) , T. Zlatohlávek [-] (82. M. Šidlík [-] ) , M. Diblík [-] , M. Galus [-] , M. Chytil [-] , D. Grygar [-] (88. M. Malacka [-] ) , M. Vybíral [-] , Š. Langer [-] (74. J. David [-] ) , D. Zima [-]

ŽK: 28. O. Cheredea , 52. K. Doublette , 71. A. Yanata , 87. M. Avdić - 72. D. Grygar .
Počet diváků: 378. Rozhodčí: Drozdy Luboš - MAREK Daniel, ZAORAL Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Adam Bahounek
Tip experta: výhra hostů

Znojmo buduje nový tým a chvíli bude trvat, než si to sedne. Věřím ve výhru hostů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů