1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2019 16:30

3.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rýsuje se remízový král soutěže?


Branky


16

Fotbalisté Baníku Ostrava B ještě nepoznali jiný výsledek než remízu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Také třetí zápas béčka v aktuální třetiligové sezoně přinesl remízu 1:1. Baníkovci na hřišti Vyškova vedli po gólu Radovana Lokši až do druhé minuty nastavení, když inkasovali po standardní situaci. Ještě za stavu 1:0 hosté promarnili několik příležitostí, které si říkaly o gól.

 V sestavě hostů se objevil uzdravený slovenský záložník Milan Lalkovič, spolu s ním z hráčů áčka na trávník vyběhli i Josef Celba a Filip Kaloč, do branky si stoupnul Lumír Číž.

Baník se opět snažil o kombinační fotbal. Jeho akce rychle vedly k šancím, jenže v koncovce si svěřenci Daniela Tchuře počínali znovu laxně a komplikovaně. Přesto se v 38. minutě dostali do vedení po gólu pohotového Lokši.

 

Ztráta výhry v nastavení

Baník měl další možnosti. Druhý gól by patrně všechno rozhodl, jenže Kaloč, Zajíček, Lokša anebo Mooc situace překombinovali a místo jednoduchého řešení hledali ještě lepší variantu. „Vypracovali jsme si spoustu stoprocentních šancí, ve kterých jsme bohužel selhali, a tam, kde si situace žádala jednoduché řešení, hráči jako by chtěli dovézt míč až do kuchyně,“ nebyl spokojený s koncouvkou svých svěřenců trenér Baníku Ostrava B.

 

A tak přišlo nastavení, v něm standardní situace, centr do ostravského vápna a dorážka Hanuše. „Jednoznačně jsme ztratili dva body! Je trestuhodné, že si necháme dát gól opět ze standardky jako dva předešlé zápasy,“ byl rozhořčený hostující trenér Daniel Tchuř, protože právě tyto standardky stojí jeho tým body.

zdroj: www.fcb.cz



Ohlasy k zápasu



FC Baník Ostrava B
Daniel Tchuř - trenér Baníku Ostrava B: Jednoznačně jsme ztratili dva body! Je trestuhodné, že si necháme dát gól opět ze standardky jako dva předešlé zápasy. Vypracovali jsme si spoustu stoprocentních šancí, ve kterých jsme bohužel selhali, a tam, kde si situace žádala jednoduché řešení, hráči jako by chtěli dovézt míč až do kuchyně. Po fotbalové stránce jsme to utkání odehráli docela dobře, ale fotbal se hraje na góly. Proto jsme tímto výsledkem zklamaní.



Sestavy


MFK Vyškov
Š. Spurný [-] - A. Rus [-] (61. C. Ndaye [-] ) , J. Krejčí [-] , L. Hanuš [-] , J. Oulehla [-] (28. F. Smrčka [-] ) - L. Lahodný [-] , R. Smékal [-] (46. M. Sečkář [-] ) , D. Němeček [-] , T. Langer [-] , K. Jaroš [-] (69. M. Matocha [-] ) - M. Klesa [-]

FC Baník Ostrava B
L. Číž [-] - A. Mooc [-] (78. A. Zajíček [-] ) , J. Celba [-] , J. Bolf [-] (88. M. Urban [-] ) , R. Lokša [-] (78. D. Žák [-] ) , M. Lalkovič [-] , M. Foltyn [-] , M. Velner [-] , D. Hasala [-] , F. Kaloč [-] , R. Russmann [-]

ŽK: 29. J. Krejčí - 47. M. Foltyn , 57. M. Velner , 85. M. Lalkovič .
Počet diváků: 232. Rozhodčí: ČERNÝ Dalibor - PELIKÁN Ondřej, POLÁK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Adam Bahounek
Tip experta: výhra domácích

Věřím ve výhru domácích. Hráli jsme proti nim minulý týden a je otázka času, kdy budou vyhrávat.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů