M. Pak 85.
1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2019 10:15

2.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Blansko po dobrém vstupu zapsalo další body


Branky


13

Také ve druhém utkání MSFL dokázalo béčko Baníku Ostrava bodovat, stejně jako v utkání v Novém Městě na Moravě však bere pouze bod za remízu. Utkání s Blanském skončilo 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl dlouho vyrovnaný a odbýval se především mezi oběma šestnáctkami. Hosté byli blízko gólu ve 35. minutě, míč však skončil na tyči ostravské branky. Domácí mohli kontrovat o šest minut později, hlavičku Davida Buchty chytil blanenský gólman Doležal.

 Po přestávce už byl viditelně aktivnější Baník. V 54. minutě se po levé straně prosadil Russmann, poslal míč před branku a celá akce vyústila v tvrdou ránu Martina Foltyna, jenž však mířil nad. Stejně jako o chvíli později Dominik Hasala.

V 62. zakroutil míč nebezpečně na branku Blanska Michal Velner. Doležal vyrážel na roh.

Pak se domácí dopustili zbytečné chyby. Rezultoval z ní přímý kop, hosté si v šestnáctce Baníku vyhověli, a přiťuknutý míč napálil do branky Radovana Murína Daniel Přerovský - 0:1.

Baníku se podařilo vyrovnat. Nejdříve sice domácí pohrdli velkou šancí a ani z malého vápna se jim nepodařilo trefit branku, pak však přišla 84. minuta, v níž dokázal centr z levé strany uklidit do branky Miroslav Pak

Domácí toužili obrat dokonat, šance ale měli i hosté. Po rychlé akci se do šestnáctky vřítil Ondřej Paděra, jeho tvrdou střelu gólman Murin vyrazil. A v poslední minutě nedotáhli hosté do konce velmi nadějně rozehraný brejk. A tak se nakonec body po remíze 1:1 dělily.

V dalším kole přivítá Blansko na svém hřišti rezervu Zlína, která ještě nezískala ani bod. Baník Ostrava B zavítá na půdu Vyškova a oba celky se budou snažit o první vítězství v sezoně.

zdroj: www.fcb.cz



Ohlasy k zápasu


FC Baník Ostrava B
Daniel Tchuř - trenér Baníku Ostrava B: Jsme zklamaní, že ani ve druhém zápase, a hlavně v prvním domácím, jsme to neuhráli na tři body. Blansko jsme tlačili a kluci šli na krev, chyběla nám ale kvalita v poslední třetině hřiště. Jakmile jsme se tam dostali, proti zhuštěné obraně v prostoru, kde bylo hodně hráčů, jsme se nedokázali prosadit. Znovu jsme dostali gól ze standardní situace, to mě mrzí. Tím spíš, že jsme měli jednoznačně na to, abychom zápas vyhráli.




Sestavy


FC Baník Ostrava B
R. Murin [-] - R. Russmann [-] (85. L. Ptáček [-] ) , M. Velner [-] , J. Celba [-] - F. Kaloč [-] , A. Mooc [-] , J. Bolf [-] (70. M. Pak [-] ) , M. Foltyn [-] (79. L. Raab [-] ) - R. Lokša [-] , D. Hasala [-] , D. Buchta [-] (59. D. Žák [-] )

FK Blansko
M. Doležal [-] - M. Schwendt [-] (59. D. Bednář [-] ) , D. Štrombach [-] (89. J. Tulaydan [-] ) , M. Štrbák [-] , D. Přerovský [-] (79. M. Traore [-] ) , P. Šulek [-] , M. Sedlo [-] , F. Žák [-] (82. T. Feik [-] ) , D. Urbančok [-] (70. O. Paděra [-] ) , J. Huška [-] , R. Buchta [-]

ŽK: 18. M. Velner , 35. D. Buchta .
Počet diváků: 345. Rozhodčí: Slabý Jiří - ČERNOEVIČ Alexandr, MACRINEANU Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Pavel Jeřábek
Tip experta: remíza

Souboj dvou nováčků. Bude to hodně vyrovnaný zápas a tipuji remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích