0:4
(0:2)
27. M. Neumann
45. J. Mac (vl.)
58. M. Honiš
86. M. Neumann (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.08.2019 17:00

2.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřkovice pokračují v jízdě


Branky


27. M. Neumann , 45. J. Mac (vl.) , 58. M. Honiš , 86. M. Neumann (p.)
12

Po povedené minulé sezoně si připsaly Petřkovice druhou výhru i v této. V Hlučíně zvítězily vysoko 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod očekávaného utkání se nesl ve znamení opatrnosti, v prvních dvaceti minutách nebyla k vidění žádná vyložená šance ani na jedné straně. Bylo k vidění i několik nepřesností, či nedorozumění pramenící z nervozity. ODRA se snažila držet míč a kombinací se dostat do obrany Hlučína, do koncovky se ale nedostávala. Hlučín hrál agresivně, několik soubojů svedli hráči na hranici pravidel, ale tak to v derby chodí.

Fotbalové věci se začaly dít od dvacáté minuty a první branku přinesla 27 minuta. Rozhodčí nejprve necitlivě zastavil nadějně se rozvíjející akci ODRY, nakonec ale z této situace padla důležitá první branka. Baranek míč rozhodčího ihned poslal do vápna, kde se míč po pár soubojích odrazil k Neumannovi, který neváhal a levačkou vypálil ránu, která skončila až v síti. – 0:1. Domácí Hlučín po obdržené brance ještě zvýšil agresivitu a začalo se jiskřit. Po faulu na Mládka viděl žlutou Hudeczek. Těsně před koncem poločasu mohlo být srovnáno, když si na centr naskočil Hudeczek, ale jeho hlavičku zlikvidoval Buček. Snad z polední akce prvního poločasu udeřily Petřkovice podruhé. Adamík výborně zvládl souboj s trojicí bránících hráčů, jeho centr do malého vápna si srazil Mác do vlastní sítě – 0:2. Zřejmě rozhodující moment utkání. 

Do druhé půle vystřídal Mládka Dziuba. Druhý poločas začala ODRA aktivně, ale i Hlučín se snažil s výsledkem ještě něco udělat. Efektní nůžky zkoušel Kraut, jeho střela minula pravou tyč Bučka. V 58 minutě se potřetí radovala ODRA, Barankův přímý kop na zadní tyč se dostal k Neumannovi, jeho centr odvrátila obrana Hlučína k Plesníkovi, který centrem našel svého kolegu ze stoperské dvojice Honiše na zadní tyči a ten hlavou překonal Kodeše – 0:3.

Utkání bylo rozhodnuto, domácí nenašli sílu na zvrat. V 83 minutě to zkoušel z přímého kopu Rubý, jeho rána ale letěla nad. Naopak ODRA korunovala výkon čtvrtou brankou. Po faulu na Szotkowského v pokutovém území byla nařízena ve prospěch ODRY penalta. Tu si vzal na starost opět Neumann a opět se nemýlil. Svojí druhou brankou v utkání pečetil výhru ODRY – 0:4. V předposlední minutě ještě rozvlnil síť Hlučína Szotkowsky, jeho branka ale nebyla pro offside uznána.

zdroj: www.fcodrapetrkovice.cz



Ohlasy k zápasu


FC Hlučín
Marcel Melecký - trenér Hlučína: Nejsme schopni se dostávat do mnoha šancí. Když už se do nějaké dostaneme, tak ji stejně neproměníme. Nehráli jsme vůbec dobře, i když začátek nebyl úplně špatný. Ale inkasovali jsme gól úplně z ničeho. Navíc nás první branka úplně položila.




Sestavy


FC Hlučín
J. Kodeš [-] - D. Kraut [-] (59. O. Pyclík [-] ) , T. Wolf [-] , T. Vengřinek [-] , R. Štefek [-] , J. Mac [-] , K. Hudeczek [-] (46. P. Rubý [-] ) , T. Dostál [-] (59. R. Dostál [-] ) , J. Opatřil [-] (72. K. Jančík [-] ) , P. Macíček [-] (72. M. Krejčí [-] ) , V. Heinik [-]

FC Odra Petřkovice
A. Buček [-] - M. Neumann [-] , M. Honiš [-] , M. Szotkowski [-] , M. Sporysz [-] , O. Adamík [-] (63. O. Moučka [-] ) , D. Mládek [-] (46. D. Dziuba [-] ) , N. Tilkeridis [-] (79. P. Tobiáš [-] ) , R. Plesník [-] , R. Baranek [-] , M. Strakoš [-]

Počet diváků: 321. Rozhodčí: Křepský Michal - ANTONÍČEK Petr, VOJÁČEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Pavel Jeřábek
Tip experta: remíza

Hodně vyrovnaný zápas a skončí remízou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích