T. Duba 54.
1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.08.2019 17:00

1.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vrchovina začala remízou. Přes pět stovek fanoušků vidělo nadprůměrný zápas


Branky


54. T. Duba - 16. R. Lokša
12

Fotbalisté Vrchoviny uhráli proti béčku Baníku remízu 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Zápas začal opatrně, protože nikdo nechtěl udělat žádnou chybu. Prvním trestaným hráčem v zápase byl již v 10. minutě Smetana, když Baník šel do brejku. Po dvou minutách začala akce u mladíčka Švandy, který poslal dopředu duo Michal Skalník – Duba. Tomáš ve finální fázi udělal obránci i gólmanovi blafák, ale tutovku nohama brankář zneškodnil. V 16. minutě na druhé straně již udeřilo. Snad první chyba v obranné fázi stojí Nové Město pořádně draho! Centr vzduchem z levého křídla chtěl odhlavičkovat jeden z domácích, jenže míč vůbec netrefil a nechal jej propadnout až na delší tyč, kde se pohyboval RADOVAN LOKŠA. Hostující kapitán uklidil míč pod padajícího Šmídu – 0:1!

 

Po inkasovaném gólu zvýšila Vrchovina svoji aktivitu, ale zvýšený efekt to nemělo. Naopak, do otevřené obrany se vřítil Mooc s Russmannem a obránce Baníku střílel z vápna na bližší tyč. Ve 20. minutě má Baník smrtící protiútok a domácí obrana to mohla poznat podruhé, když vznikla situace 3 na 2. Přihrávka od Kaloče na Foltyna napříč vápnem šla bývalému hráči Hlučína na paty a domácí si mohli v tu chvíli oddechnout. Ve 24. minutě se Lokša v souboji s Kamilem Skalníkem výborně otočil a posunul balon na Bolfa, kterému vznikl na pravé straně dost velký prostor. Ale naštěstí pro domácí zamířila hostující #14 vedle.

 

Ve 27. minutě z ničeho nic tu byla ohromná šance Vrchoviny! Od Vašíčka přišla přesná přihrávka na Michala Skalníka, který to vzal sám na branku s Pokorným v zádech. Ve finální fázi si ale domácí útočník ukopl míč a Murin jej lapil. Ve 40. minutě vznikla těžká chvilka pro domácí obranu, Russmann posunul na půli míč za sebe a Bolf šel sám na branku, Michal Skalník dal okamžitě zpátečku a Bolfa stíhal, nakonec jej zakřižoval a jeho střelu srazil na roh! Domácí zahrávali za poločas několik rohů, ale žádný neměl konečný efekt. Naopak ve 44. minutě z rohu přišel další roh pro domácí, ani ten nebyl ničím nebezpečný. Naopak nebezpečně bylo na druhé straně, kde vznikl prostor pro brejk a Lokša servíroval před branku Bolfovi, kterému na míč chybělo zhruba půl kroku a o míč jen tak olízl!

Druhý poločas

Prvních 45 minut nabídlo na poměry MSFL výtečný fotbal, kde se ani jeden celek nenudil, včetně diváků v ochozech. Do druhé půle nastoupily oba týmy ve stejných sestavách. Hned na začátku dostává za loket v obličeji Wolkera, hostující Foltyn žlutou kartu. V 53. minutě se všech 515 diváků dočkalo gólu a jedeme od nuly! Rozehrávka přestupku hraní rukou byla v podobě centru od kapitána Michala, který našel ve vápně přesně TOMÁŠ DUBA a hlavou usměrnil míč na delší tyč – 1:1!

 

Duba se v přípravě netrefil ani jednou, takže sám si určitě oddychl. V 59. minutě zbytečně Murin prodlužoval dobu odkopu a Duba ho stínoval. Hostující gólman přímo trefil svého soupeře a moc nechybělo k tomu, aby lovil míč z branky. V 62. minutě trávník začal skrápět lehký déšť, ale to domácím vůbec nevadilo, naopak Tomáš Duba mohl skórovat! Ve finální fázi si ale opět neporadil s „blafákem“ na Murína. Domácí byli hodně aktivní, chtěli strhnout vítězství na svou stranu.

 

Chvilku před koncem zápasu Chloupek přilepil míč ve vápně k zemi a vracel jej křížně na volného Michala Skalníka, hostující obrana dokázala však domácího hráče zdvojit a nepovolit mu nic. Závěr zápasu je již rozdroben střídáním a tak oba týmy se rozchází po bodu spravedlivou remízou.

 

Autor: Roman Wolker



Ohlasy k zápasu


SFK Nové Město na Moravě
Richard Zeman - trenér Vrchoviny: Soupeř nás zaskočil brzkou brankou, místo abychom vedli my a museli jsme dotahovat. Jsem rád, že jsme to před takovou návštěvou zvládli a je třeba všem, co přišli poděkovat. Hrála se skvělá partie, kterou mohli rozhodnout pro sebe obě strany. Remíza je spravedlivá.

FC Baník Ostrava B
Daniel Tchuř - trenér Baníku Ostrava B: Jsme zklamaní, že jsme zápas nevyhráli. Měli jsme to zvládnout. Ujali jsme se brzo vedení, bylo to pak jenom o tom vstřelit druhý gól. Měli jsme na to dostatek šancí. Běželi jsme čtyřikrát sami na branku, ale nic z toho... Domácí byli ale houževnatým soupeřem, nedali nám nic zadarmo. Do konce zápasu to bylo otevřené. Bod z venku bereme.



Sestavy


SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - O. Vícha [-] (82. D. Bača [-] ) , J. Vašíček [-] , L. Smetana [-] - M. Svoboda [-] , L. Wolker [-] , L. Michal [-] (74. L. Zbytovský [-] ) , J. Švanda [-] (70. L. Chloupek [-] ) , K. Skalník [-] - M. Skalník [-] (88. L. Slavíček [-] ) , T. Duba [-] (92. V. Dobrovolný [-] )

FC Baník Ostrava B
R. Murin [-] - R. Russmann [-] (76. A. Zajíček [-] ) , D. Hasala [-] , M. Velner [-] , J. Celba [-] , J. Pokorný [-] - F. Kaloč [-] , A. Mooc [-] (69. D. Buchta [-] ) , J. Bolf [-] (64. M. Pak [-] ) , M. Foltyn [-] (80. D. Žák [-] ) - R. Lokša [-]

ŽK: 10. L. Smetana , 60. J. Vašíček - 48. M. Foltyn , 79. M. Velner , 90. J. Celba .
Počet diváků: 515. Rozhodčí: Mikyska Jan - VEJTASA Simon, VOJÁČEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra hostů

Mladí Baníkovci ukážou fotbalovost a o gól zvítězí.

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů