Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.10.2019 15:30

10.kolo, Divize B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V dramatickém utkání útoky přehrávaly obranu


Branky


10

V 11. kole divizní soutěže čekal dobříšské fotbalisty, soupeř z třetího místa tabulky. Zápas přinesl dlouho nevídanou dramatickou bitvu s devíti brankami. Domácí fotbalisté dokázali dvakrát stáhnout dvoubrankovou ztrátu a po bojovném výkonu získali v soutěži první tříbodové vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

První střelu na branku vyslal Bursík, domácí gólman Weber míč vyrazil na roh. Po jeho rozehrání již ve 4.minutě Psohlavec hlavou vstřelil první gól. Domácí mohli vyrovnat poté, co Maryška přešel přes stopera Nutsu, ale rozhodčí odpískal faul dobříšského hráče. Ve 13.minutě nepokryli dobříšáci Bursíka, který z hranice šestnáctky navýšil skóre. V 19.minutě přiťukl Kozohorský míč Maryškovi a ten střelou z šestnácti metrů snížil. Za tři minuty bylo srovnáno, když Maryška se uvolnil přes dva hráče a trefil se k tyči. Ve 26. minutě střílel Psohlavec do tyče a Dušek míč poslal pohodlně do branky.  V zápětí mohlo být opět srovnáno. Kozohorský orazítkoval hlavou tyč a Maryškova dorážka skončila vedle branky. V zápětí zabránil Weber pádem pod nohy ve skórování Jankovskému. Do konce první půle měl ještě možnost k vyrovnání Talůžek, ale napálil míč do břevna.

 

Druhý poločas

Do druhé půle vstoupili domácí lépe, ale ji ve 49.minutě nezachytili obránci únik Jankovského a ten prostřelil brankáře Webera. Hosté mohli i zvýšit, ale Jankovský hlavičkoval vedle branky a Bursíka vychytal brankář. Snížit mohli dobříšští po rohovém kopu, avšak Machačovu střelu zachytil gólman Vaněček a Maryškovu střelu vytěsnil brankář pomocí břevna na roh. Po jeho zahrání J.Šrainem v 64.minutě Maryška hlavou snížil. To domácí nabudilo. Před hostující brankou byl faulován Talůžek a v 75.minutě J.Šrain z penalty vyrovnal. Za tři minuty domácí otočili skóre, poté co po dlouhém autu Maryšky skóroval hlavou Talůžek. Dobříš mohla skóre ještě navýšit, ale když Maryška přehodil Vaněčka míč do sítě nezamířil a další střelu Maryšky vykopl z brankové čáry Janda.

 

(rw)

 

Statistiky:

Střely: 11:14, z toho na branku: 7:6. Ofsajdy: 4:5. Rohové kopy: 7:6. Fauly: 8:9.

 

 

Nejlepší hráči: Maryška - Bursík.

 

 



Ohlasy k zápasu


MFK Dobříš
Filip Dort (trenér): Vstup do utkání nám vůbec nevyšel, inkasovali jsme 2 branky po školáckých chybách v obranné fázi. Podařilo se nám do 22.min vyrovnat, ale už za 3 minuty jsme inkasovali potřetí. Do druhého poločasu jsme opět vstoupili špatně, když jsme ve 49.min inkasovali počtvrté. Od té doby jsme vysunuli J.Šraina k Maryškovi a hráli na 2 útočníky. Klíčový moment zápasu byla trošku šťastně proměněná pen. J.Šrainem na 4:4 v 75.min. Soupeř byl asi trošku otřesen a v 78.min jsme je dorazili na 5:4. Celkově by se nám do dalších zápasů neměly stávat takové školácké chyby v obranné činnosti, protože takový obrat se podaří jednou za čas. Kluky musím pochválit, že i za nepříznivého stavu, kdy jsme prohrávali o dvě branky, nic nezabalili a makali až do konce.




Sestavy


MFK Dobříš
R. Weber [-] - V. Machač [-] , R. Talůžek [-] , R. Procházka [-] , J. Horáček [-] - V. Šrain [-] (56. V. Kopečný [-] ) , P. Kozohorský [-] (85. A. Petrlík [-] ) , O. Puchmajer [-] (87. Z. Fic [-] ) , O. Soukup [-] - Š. Maryška [-] (90. V. Weber [-] ) , J. Šrain [-] -

FK Ostrov, z.s.
D. Vaněček [-] - M. Psohlavec [-] , T. Bursík [-] (73. V. Jirkovský [-] ) , N. Stan [-] (46. J. Horváth [-] ) , L. Kočí [-] , M. Kobera [-] , J. Dušek [-] , M. Matoušek [-] , L. Jankovský [-] , J. Toth [-] (46. J. Liška [-] ) , J. Janda [-]

ŽK: 68. R. Procházka , 84. J. Šrain - 69. L. Kočí .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Matyš Jakub - HRKAL Václav, NĚMEC Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 10:49

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 20:19

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů