Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2019 16:30

6.kolo, Divize B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobříš doma vyhořela


Branky


10

Report zaslal Radim Weber. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Hosté nastoupili do zápasu s podobnou aktivitou jako domácí v minulém kole. Na rozdíl od dobříšských však kladenští hráči toho stoprocentně využili a rozhodli utkání. V první půli byli hosté pány na hřišti a přehrávali domácí ve všech fotbalových činností. Do druhé půle nastoupilo Kladno poněkud laxně a tak dobříšští měli většinou více ze hry a podařilo se jim v závěru výsledek trochu upravit.

 

Hned v úvodu zápasu prošel do „šestnácky“ domácích Čížek, ale jeho střelu stačili domácí zablokovat. Po úniku Tótha zabránil prvnímu gólu Weber společně s Pokorným. V deváté minutě však již našel Čížek přesnou přihrávkou Pospíšila a hosté se ujali vedení. Dobříšští si nevěděli rady s přesnými centry a to nejen po rohových kopech. Ve 12.minutě po jednom z rohů přidal druhý gól hlavou Javorek. Domácí vyslali na branku soupeře první střelu Kozohorským, ta se ale do branky nevešla. V 18.minutě opět po rohu přidal třetí gól Holub. Na druhé straně po centru Kozohorského netrefil branku Talůžek. Hosté dominovali. Čížek střílel vedle a po jeho přesné přihrávce zabránil Machač ve skórování Procházkovi. Ve 34. minutě unikajícího Pospíšila zastavili za cenu falu Procházka s Talůžkem a pokutový kop proměnil Hanzlík. Tři minuty před změnou stran našel další přesnou přihrávkou Čížek Tótha a ten přidal pátý gól.

Hosté si vedení pohlídali

Do druhé půle postavil domácí trenér čtyři! nové hráče. Po centru domácího Horáčka střelu J.Šraina vyrazil gólman Vokoun. Dvě možnosti nevyužili po rychlých brejcích kladenský Procházka který střílel vedle a pak do břevna a Čížek vyslal na Webera nepodařenou střelu a další jeho únik zastavil Talůžek. Na druhé straně se míč po střele J.Šraina do branky nevešel. V.Šrain poslal přímý volný kop k tyči, ale Vokoun míč vyrazil na roh. V závěru měli domácí převahu, ovšem po brejku přidal v 80.minutě šestý úspěch Kladna Čížek. V 82.minutě nová akvizice v domácím týmu, Soukup, střelou z dvaceti metrů vstřelil první gól domácích, dvě minuty před koncem po akci V.Šraina Maryška hlavou přidal druhou branku a stejný hráč mohl v samém závěru přidat třetí, ale gólman stačil zasáhnout. 



Sestavy


MFK Dobříš
R. Weber [-] - R. Procházka [-] (46. J. Liška [-] ) , P. Kozohorský [-] (32. O. Soukup [-] ) , V. Machač [-] - Z. Fic [-] (46. J. Horáček [-] ) , V. Kopečný [-] (46. J. Šrain [-] ) , V. Šrain [-] , P. Junek [-] (46. O. Puchmajer [-] ) , D. Pokorný [-] - Š. Maryška [-] , R. Talůžek [-] -

SK Kladno
M. Vokoun [-] - M. Tóth [-] (60. S. Bagou [-] ) , D. Čížek [-] (80. F. Dejčmar [-] ) , V. Procházka [-] (71. J. Pechr [-] ) , D. Javorek [-] , R. Stříška [-] , J. Růžička [-] , V. Kalina [-] , T. Pospíšil [-] (67. D. Richter [-] ) , A. Holub [-] (83. J. Švambera [-] ) , Š. Hanzlík [-]

ŽK: 57. V. Šrain , 70. R. Talůžek - 77. J. Pechr .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Doubrava Jakub - VNUK Josef, ŠVAGR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů