Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2019 10:15

1.kolo, Divize D, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jihlava udolala Žďár


Branky


14

Žďárští v Jihlavě sahali po bodu, ale nakonec odjeli s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase nerozhodně

Do zápasu vstoupili hosté výborně a již v 6. minutě se po rohovém kopu trefil Štursa - 0:1. Netrvalo dlouho a domácí favorit se prosadil v 11. minutě, kdy vyrovnal Kurtalič - 1:1. Domácí byli nadále při chuti a v 18. minutě je dostal do vedení Vedral - 2:1. Hosté se pokoušeli o vyrovnání, ale šance Henzla šla těsně vedle. Ve 28. minutě stejně dopadla šance Sodomky, po individuální akci Kunstmüllera. Další střela Henzla v 30. minutě mířila z dobré pozice vysoko nad. Až v 43.minutě hosté zaslouženě vyrovnali, když Šindelka přehodil brankáře - 2:2. Tak také skončil poločas.

Domácí po pauze rozhodli

Ve druhém poločase si oba celky připravily jen minimum šancí. Hosté zahrozili v 59. minutě, kdy Sodomka v dobré pozici ještě hledal spoluhráče, ale domácí obrana odvrátila hrozící nebezpečí.Tři body domácím tak  přinesl v 64. minutě závar po centru Svobody a hlavičkovém prodloužení Vedrala, po němž míč dopravil do sítě Sargsyan. Jihlavský divizní lídr si tak připsal do tabulky důležité tři body. Žďárský tým přezimuje na desáté pozici.



Ohlasy k zápasu


FC Vysočina Jihlava B
Michal Kadlec (trenér): Do utkání jsme vstoupili vlažně, za což jsme pykali už v 6. minutě brankou v naší síti. Nakoplo nás to k většímu úsilí a už v 19. minutě jsme vedli. Jenže jsme inkasovali branku do šatny, takže půlka skončila nerozhodně. Ve druhém dějství jsme měli územní převahu, ale vyložených šancí jsme si vytvořili minimum. Tři body nám přinesl závar po centru Svobody a hlavičkovém prodloužení Vedrala, po němž míč dopravil do sítě Sargsyan. Hrálo se velmi bojovné a agresivní utkání, které bylo na můj vkus až příliš vyhrocené. Zejména v závěru, kdy hosté usilovali o srovnání stavu. Přispěl k tomu i sudí, který dost pouštěl hru. Doplatil na to zlomením klíční kosti David Šteffl. Jsem každopádně rád, že jsme náročný duel týmovým výkonem zvládli a dovedli jsme ho do vítězného konce. Kluci zaslouží pochvalu i za celý podzim.

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Petr Nedvěd (trenér): Klasický podzimní zápas, kdy nás soupeř vyučí v produktivitě. Mohli jsme mít bod, ale nemáme nic.



Sestavy


FC Vysočina Jihlava B
A. Jágrik [-] - F. Vedral [-] , A. Kurtalič [-] (61. D. Crha [-] ) , A. Trajkovič [-] , A. Ritter [-] (82. J. Urbánek [-] ) , R. Mikuš [-] (46. D. Sargsyan [-] ) , K. Pojezný [-] , D. Šteffl [-] , J. Pavlík [-] (73. T. Lát [-] ) , T. Svoboda [-] , M. Koubek [-] (85. L. Kolčava [-] )

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
T. Jícha [-] - J. Henzl [-] (85. T. Peňáz [-] ) , S. Švoma [-] (81. T. Janů [-] ) , R. Sodomka [-] , V. Frieb [-] , R. Kunstmüller [-] , L. Trojánek [-] , T. Trojánek [-] (57. T. Vokoun [-] ) , R. Štursa [-] , Č. Vitásek [-] , J. Šindelka [-]

ŽK: 55. D. Šteffl , 76. D. Crha - 40. R. Štursa , 84. R. Sodomka .
Hráči zápasu: F. Vedral , D. Šteffl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Polák Jiří - MARINČ Lukáš, MÜLLER Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Jiří Pikl
Tip experta: výhra domácích

Nepředpokládám, že domácí ztratí body. I tady favorit utkání zvládne.

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 20:37

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 19:01

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 17:53
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 13:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 10:56

Tip: výhra domácích