2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2019 10:15

10.kolo, Divize D, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jihlavská rezerva zvládla šlágr kola


Branky


15

V Jihlavě padaly branky na přelomu obou poločasů. Z výhry se nakonec radovali domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Ke šlágru kola přijel do Jihlavy Lanžhot, která chtěl stáhnout náskok svého soupeře.

 

Po úvodní seznamovací deseti minutovce začali běh zápas režírovat domácí, ale své šance do úspěšného konce nedotáhli. Stovka diváků se nakonec v závěru prvního poločasu dočkala hned dvou branek. Ve 44. minutě napřáhl ke střele Pavlík a jeho tečovaná střela skončila v hostující síti - 1:0. Hosté však ještě do přestávky vyrovnali. V samotném závěru prvního dějství podklouzl Tijani a Královič šanci zužitkoval - 1:1. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

Domácí po přestávce rozhodli

Úvod druhého poločasu vyšel lépe domácímu celku, který šel do vedení v 50. minutě. Vedral vyvezl míč, narazil si jej ve středu pole se spoluhráčem a jeho prudká přízemní střelal zaplula k tyči Klimešovy branky - 2:1. Po vstřelené brance se domácí zatáhli a byli pod mírným tlakem, který však k brance hostů nevedl. Postupem času začalo na hřišti přibývat nervozity i ostřejších zákroků. Domácí tak nakonec udrželi tři body a nadále vévodí divizní tabulce. 

 

Jihlava jede v dalším kole do Humpolce. Lanžhot hostí Polnou.



Ohlasy k zápasu


FC Vysočina Jihlava B
Michal Kadlec (trenér): Odehráli jsme velmi dobrý zápas, k jehož nadstandardní kvalitě bezesporu přispěl i soupeř, který je kvalitní, fotbalový a nikoli náhodou se pohybuje na špici tabulky. Po úvodní vyrovnané desetiminutovce jsme převzali iniciativu, ale nadějné akce jsme nedokázali dotáhnout do konce. Podařilo se to až v závěru půle, kdy tečovaná rána Pavlíka zapadla do branky. Bohužel, hosté prakticky s poločasovým hvizdem vyrovnali po podklouznutí stopera Tijaniho. Do druhého poločasu jsme vstoupili nejlepším možným způsobem, když Vedral vyvezl míč, narazil si se spoluhráčem, tvrdou střelu ze střední vzdálenosti poslal k tyči a vrátil nám vedení. V dalších minutách se Lanžhot zlepšil a snažil se alespoň o vyrovnání. V utkání přibylo nervozity, soubojů a důrazu. Fotbal se trochu vytratil. Kluky musím pochválit, že vítězství udrželi a ubojovali.




Sestavy


FC Vysočina Jihlava B
V. Veselý [-] - A. Trajkovič [-] (87. J. Pavlas [-] ) , A. Kurtalič [-] (67. D. Crha [-] ) , M. Koubek [-] , J. Pavlík [-] , D. Šteffl [-] (81. V. Koloušek [-] ) , V. Křišťál [-] , D. Sargsyan [-] (75. T. Lát [-] ) , J. Urbánek [-] (79. L. Kolčava [-] ) , F. Vedral [-] , M. Tijani [-]

TJ Sokol Lanžhot
J. Klimeš [-] - P. Mikúšek [-] , J. Krejčíř [-] (78. P. Simandl [-] ) , T. Královič [-] , J. Dobšíček [-] , P. Šenk [-] , V. Bárta [-] , P. Dovhanyuk [-] , R. Kleiber [-] , J. Bartoš [-] , J. Hílek [-]

ŽK: 57. V. Křišťál , 80. V. Veselý - 27. P. Mikúšek , 45. J. Hílek , 83. P. Šenk .
Hráči zápasu: V. Veselý , F. Vedral .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MÜLLER Jiří - KRONDRÁF Jan, SVOBODA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Radek Sklenář
Tip experta: výhra domácích

Jihlavská rezerva zvítězí na domácím hřišti těsným výsledkem a udrží se na čele tabulky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích