Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2019 10:15

8.kolo, Divize D, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jihlava zvládla i derby se Starou Říší


Branky


16

Jihlava zůstává neporažena. Tenrokrát si doma poradila se Starou Říší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

V Jihlavě se před zraky rovné stovky diváků odehrál v sobotním dopoledni velmi dobrý zápas. Jako první skórovali domácí. V 15. minutě si na dobře zahraný rohový kop naskočil Křišťál a domácí vedli - 1:0. Ve 38. minutě hosté po rychlém autovém vhazování srovnali díky Svobodovi - 1:1. Tento stav však do konce prvního poločasu neudrželi. Hned za dvě minuty však Crha obešel hostujícího gólmana a pro Novotného nebylo problém dostat domácí do vedení - 2:1.

Domácí si vedení pohlídali

Po osmi minutách druhého dějství domácí přidali třetí branku. Křišťál vypálil, Jícha jeho střelu s obtížemi vyrazil a míč do sítě doklepl hlavou Šteffl - 3:1. V 70. minutě hosté snížili díky Veselému, který za Jágrika tečoval centr z levé strany - 3:2. Domácí uklidnil po dalších pěti minutch Šteffl, který zužitkoval zpětnou přihrávku - 4:2. Domácí poté utkání dotáhli k dalším třem bodům.

 

Jihlava jede v dalším kole do Tasovic. Stará Říše hostí Polnou.



Ohlasy k zápasu


FC Vysočina Jihlava B
Michal Kadlec (trenér): Dle očekávání jsme sehráli těžký zápas proti 3. celku tabulky. Stará Říše potvrdila, že představuje fotbalově zdatný a konsolidovaný celek, který za zabezpečené obrany dokázal vyrážet do rychlých kontrů. Určitě nás důkladně prověřili, duel byl otevřený až do konce. Do vedení jsme šli z rohového kopu, ale soupeři jsme umožnili z jednoduché situace vyrovnat. Důležité bylo, že jsme prakticky vzápětí šli zase do vedení. Za stavu 2:1 nás ve druhé půli podržel Jágrik a poté nás ještě více uklidnilo zvýšení na 3:1. Říše sice zkorigovala na rozdíl jedné branky, ovšem my jsme prakticky hned dokázali reagovat a získat zpět dvoubrankový náskok, který jsme udrželi až do konce duelu.

FSC Stará Říše
Luděk Kovačík (trenér): Opticky to bylo vyrovnané, ale domácí trestali naše chyby a ukázali, proč jsou v čele tabulky.



Sestavy


FC Vysočina Jihlava B
A. Jágrik [-] - A. Trajkovič [-] , D. Crha [-] (68. J. Urbánek [-] ) , L. Kolčava [-] , T. Lát [-] (74. J. Pavlas [-] ) , J. Pavlík [-] , V. Křišťál [-] , F. Novotný [-] , D. Sargsyan [-] (81. V. Koloušek [-] ) , F. Vedral [-] , D. Šteffl [-]

FSC Stará Říše
M. Jícha [-] - P. Severa [-] , A. Šmíd [-] , M. Pokorný [-] (58. V. Švarc [-] ) , R. Cipruš [-] , R. Nehyba [-] , O. Kvych [-] , R. Svoboda [-] , P. Heide [-] , L. Hekerle [-] (75. P. Tyshchuk [-] ) , J. Chramosta [-] (58. M. Vacek [-] )

ŽK: 73. D. Šteffl - 33. R. Cipruš , 60. V. Švarc .
Hráči zápasu: A. Jágrik , V. Křišťál , D. Šteffl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MIKULÁŠEK Adam - HANÁK Petr, SLOVÁČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: František Kuldan
Tip experta: výhra domácích

2:0 - Jihlava si zápas pohlídá a vyhraje.

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích