1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2019 10:15

7.kolo, Divize D, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola pro jihlavskou rezervu!


Branky


15. J. Šural - 45. M. Lacko , 71. M. Koubek
15

Souboj rezerv vyzněl lépe pro hosty, kteří udrželi neporazitelnost a kralují tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

První velkou šanci zápasu zaznamenali již po čtyřech minutách jihlavští hráči. Koubkův průnik však ztroskotal na brankáři Markovi. Domácí si naopak na svou větší šanci museli zhruba čtvrt hodiny počkat, avšak ta byla rovnou gólová! Šural si po rohovém kopu v hostujícím vápně naskočil nejvýše a hlavou uklidil míč za záda Jágrika – 1:0. O čtyři minuty později mířil centr z pravé strany hřiště k Doubravskému, ten však ve slibné situaci míč netrefil. O minutu později se na Jágríka řítil Slunský, ze souboje však vyšel vítězně brankář hostí. Průběh zápasu se postupně vyrovnával a začali se znovu osmělovat i hosté. Ve 28. minutě mohl využít nedorozumění v domácí obraně Lát, avšak trefil pouze Marka. Brankovou radost si ale v první půli Jihlavští přece jen užili. Jeden z jejich hráčů na konci poločasu využil Bartolomeova podklouznutí na hranici vápna a nikým nerušený pak přihrával na důrazného Lacka. Tomu už tak nic nebránilo v tom, aby Marka prostřelil – 1:1.

Hosté po přestávce rozhodli

Druhý poločas začal opět velkou šancí hostující Jihlavy. Již ve 46. minutě však hlavička Koubka skončila pouze na břevně brněnské branky. Šance z úvodu půle pak byla na dlouhou dobu také jedinou. Další se zrodila až v 71. minutě. Bohužel pro domácí však znamenala druhý gól hostí, to když Marka překonal aktivní Koubek – 1:2. Závěrečná dvacetiminutová pasáž zápasu pak žádnou výraznější šanci nepřinesla.

 

Jihlava hostí v dalším kole Starou Říši. Zbrojovka jede do Polné.



Ohlasy k zápasu



FC Vysočina Jihlava B
Michal Kadlec (trenér): Hrál se oboustranně velmi dobrý fotbal. Domácí byli v úvodu utkání důraznější a my jsme do duelu vstoupili dost opatrně. Brno tak bylo za svoji aktivitu odměněno úvodní brankou z rohového kopu. Troufám si však tvrdit, že od té doby až do konce zápasu jsme byli lepším celkem a nakonec jsme zaslouženě brali tři body. Důležité samozřejmě bylo, že Lacko těsně před poločasovou přestávkou vyrovnal po přihrávce Novotného. Zkraje druhého dějství Koubek nastřelil břevno a nakonec právě tento útočník o výsledku zápasu rozhodl v 71. minutě. Poté už jsme výsledek dokázali pohlídat. Kluci zaslouží pochvalu za bojovný výkon.



Sestavy


FC Zbrojovka Brno B
V. Marek [-] - J. Šural [-] , D. Slunský [-] (66. F. Matula [-] ) , O. Doubravský [-] (46. M. Kroutil [-] ) , M. Sedlák [-] (66. D. Jurásek [-] ) , F. Holman [-] , R. Bartolomeu [-] , M. Mach [-] , M. Papež [-] , Š. Žalud [-] , O. Sukup [-]

FC Vysočina Jihlava B
A. Jágrik [-] - A. Trajkovič [-] , A. Kurtalič [-] (74. J. Urbánek [-] ) , M. Koubek [-] , D. Crha [-] , T. Svoboda [-] , T. Lát [-] (80. J. Pavlas [-] ) , D. Šteffl [-] (87. V. Koloušek [-] ) , V. Křišťál [-] , F. Novotný [-] , M. Lacko [-]

ŽK: 51. F. Holman , 60. R. Bartolomeu , 77. F. Matula , 84. J. Šural - 65. V. Křišťál .
Hráči zápasu: A. Jágrik , M. Lacko .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: LAŠTUVKA Petr - KOTALA Filip, BROSKEVIČ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Michal Najman
Tip experta: remíza

Souboj dvou favoritů soutěže. Jihlava zatím stoprocentní, ale Zbrojovka bude hrát doma. Dost záleží, kdo půjde z áčka na výpomoc, ale tuším vyrovnaný zápas.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra domácích