Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2019 13:30

7.kolo, Divize D, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ždírec otočil duel v Bystřici


Branky


15

Bystřice díky Prášilovi po půli vedla, ale hosté po pauze duel otočili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase vedli

Domácí začali parádně, když už ve čtvrté minutě vedli. Z otočky se trefil domácí sniper Prášil - 1:0. Jenže už za dvě minuty hosté zahrávali přímý volný kop a ten poslal na zadní tyč Bureš - 1:1. Domácí se dožadovali červené karty pro hostujícího brankáře Pometla, který smetl Prášila před velkým vápnem, ale sudí Krupa vytáhl jenom žlutý kartónek. Domácí se dočkali vedení čtyři minuty před přestávkou, kdy se balon dostal k Prášilovi a ten nadvakrát překonal hostujícího gólmana - 2:1.

Hosté po přestávce rozhodli

Domácí vedení neudrželi. V 61. minutě domácí obrana chybovala a Bureš trestal krásnou ránou do šibenice - 2:2. Poté se hrál především ve středu pole. Když už to vypadalo na remízu, tak v 88. minutě sudí osoudil Svobodův souboj s jedním z hráčů hostů jako faul a Ždírec kopal penaltu, kterou nadvakrát proměnil Novotný - 2:3.

 

Bystřice jede v dalším kole do Břeclavi. Ždírec hostí Havlíčkův Brod.



Ohlasy k zápasu


SK Bystřice nad Pernštejnem
Oldřich Veselý (trenér): Za moji krátkou fotbalovou kariéru jsem ještě nezažil, aby rozhodčí takto hrubě ovlivnil průběh utkání. Minimálně bod jsme měli mít, ale nemáme nic. Předvedli jsme nejlepší domácí výkon, ale cítím se znechucený.

TATRAN Ždírec nad Doubravou
Martin Slavík (trenér): Dali jsme více branek a máme tři body. Zápas byl vyrovnaný a asi by mu slušela remíza. K inkriminovaným momentům se nechci vyjadřovat.



Sestavy


SK Bystřice nad Pernštejnem
M. Petr [-] - V. Sedláček [-] , M. Mazel [-] , D. Zítka [-] , M. Svoboda [-] , R. Sklenář [-] , F. Adamec [-] , M. Prášil [-] , T. Vařejka [-] , D. Čech [-] (85. A. Feifer [-] ) , T. Padrtka [-]

TATRAN Ždírec nad Doubravou
S. Pometlo [-] - P. Novotný [-] , M. Vopršal [-] (85. R. Kolouch [-] ) , P. Pátek [-] (69. J. Málek [-] ) , P. Klimeš [-] (46. L. Mrázek [-] ) , J. Novotný [-] (90. M. Slavík [-] ) , J. Fikar [-] , V. Bureš [-] (75. O. Slavík [-] ) , L. Dočekal [-] , P. Jeníček [-] , D. Pelikán [-]

ŽK: 29. M. Prášil , 89. T. Vařejka - 14. S. Pometlo , 82. O. Slavík .
Hráči zápasu: M. Prášil - V. Bureš .
Počet diváků: 145. Rozhodčí: Krupa Jan - ŽUROVEC David, KOTALA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Michal Najman
Tip experta: výhra hostů

I když moje chytrost ve hře chybí, ak nám to teď šlape a jsme v laufu - 3 zápasy, skóre 10:0. Na půdě nováčka to nebude lehké, ale tipnu si naši výhru - 0:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích