J. Hloch 24.
1:1
(1:1)
35. J. Šindelka (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2019 16:00

7.kolo, Divize D, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V Břeclavi nerozhodně


Branky


24. J. Hloch - 35. J. Šindelka (p.)
15

Domácí získali první bod, když doma remizovali se Žďárem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Zápas se začal opatrně z obou stran a prvních dvacet minut byl vidět spíše boj ve středu hřiště. Ve 24. minutě to byli ale domácí, kteří po chybě v obraně hostů Hlochem skórovali a dostali se do vedení - 1:0. Ve 28. minutě se po brejku ocitli v šanci znovu domácí, ale skóre zůstávalo po jeho neproměnění nadále nezměněno. V 34. minutě byl ve vápně faulován Komínek a pískala se penalta. Tu bezpečně proměnil Šindelka a vyrovnal - 1:1. Nic podstatného se již poté do konce půle neodehrálo a oba týmy tak odcházely na poločasovou přestávku za nerozhodného stavu.

Po přestávce branka nepadla

Druhá půle začala několika rohy hostů, ale opět se hrálo hodně ve středu pole. První větší příležitost si vytvořili hosté v 62. minutě, ale Vokoun mířil z úhlu těsně vedle. Pak se dostali do šancí domácí, ale v 72. minutě se po rohovém kopu vyznamenal Jícha, který hlavičku letící pod břevno vyrazil a v 76. minutě ho po střele domácích zachránila tyč. V závěru se již oba týmy spokojily s bodem a utkání se tak skončilo spravedlivou remízou.

 

Břeclav hostí v dalším kole Bystřici. Žďár hraje doma s Humpolcem.



Ohlasy k zápasu



FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Petr Nedvěd (trenér): Naše ofenziva je katastrofální a bod tak musíme brát. Domácí mají v kádru několik kvalitních fotbalistů a ti nám dělali problémy. Sráželo nás velké množství nepřesností.



Sestavy


MSK Břeclav
V. Ševela [-] - J. Fiala [-] - L. Ianosteac [-] , J. Hloch [-] , M. Wallisch [-] - J. Zonyga [-] (72. R. Ulehla [-] ) , J. Motyčka [-] - T. Trčka [-] (84. J. Pavlík [-] ) , D. Netopilík [-] , Š. Slaný [-] , P. Bednář [-] (46. Š. Herman [-] )

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
T. Jícha [-] - J. Havlík [-] (46. T. Janů [-] ) , T. Vokoun [-] , J. Henzl [-] , R. Sodomka [-] , S. Švoma [-] , V. Lukáš [-] , L. Trojánek [-] , T. Trojánek [-] , L. Komínek [-] , J. Šindelka [-]

ŽK: 44. J. Motyčka .
Hráči zápasu: J. Hloch - R. Sodomka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KOUŘÍLEK Martin - NEJEZCHLEB Miroslav, MACHOREK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Michal Najman
Tip experta: výhra hostů

S oběma soupeři jsme se utkali v posledních zápasech a Žďár na mě působil herně daleko lepším dojmem. Ani tady si Břeclav nepřipíše první body do tabulky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích