1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2019 16:00

5.kolo, Divize D, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Mrázek vystřelil domácím tři body


Branky


16

Ve Ždírci padla jediná branka a radovali se z ní domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase vedli

Utkání začali aktivněji domácí a v prvních deseti minutách si vytvořili několik rohů a standardek. Obrana hostí však zůstávala pozorná. V 16. minutě se však centr z pravé strany dostal až k volnému Mrázkovi, kterému již nedělalo problémy poslat míč do sítě - 1:0. Zbytek poločasu ovlivnil prudký déšť, který znepříjemňoval kombinaci obou mužstev. Hosté se dostali v této fázi hry po několika rozích do závarů před Pometlem, ale domácí obrana vždy vše vyřešila. Domácí zahrozili až v nastavení, kdy nevyužil šanci po další standardce Vopršal. Do šaten se tak odcházelo za jednogólového domácího vedení.

Domácí si vedení pohlídali

Druhý poločas se odehrával v režii hostí, ale bez vážnějších gólových příležitostí. Ty přišly až v závěru zápasu. Nejprve domácí Kolouch protáhl v 79. minutě Jíchu, ten ale vytáhl hlavičku na roh. Hostující Štursa pak spálil v 86. minutě ještě větší příležitost, když z pěti metrů překopl jak Pometla tak i  domácí bránu. Všechny body tak nakonec braly v derby zápase domácí fotbalisté.

 

Žďár hostí v dalším kole Lanžhot. Ždírec hraje doma s Břeclaví.



Ohlasy k zápasu


TATRAN Ždírec nad Doubravou
Martin Slavík (trenér): Bylo to typické derby, které bylo plné soubojů. Za druhý poločas si asi soupeř zasloužil bodovat. Tyto zápasy jsou o detailech.

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Petr Nedvěd (trenér): Domácím lépe vyšel vstup a nakonec jsme dostali gól po standardce. Nebyli jsme schopní překonat defenzivní val domácích. Nemáme to kvalitu.



Sestavy


TATRAN Ždírec nad Doubravou
S. Pometlo [-] - P. Novotný [-] , J. Málek [-] , M. Vopršal [-] , P. Pátek [-] (82. O. Slavík [-] ) , L. Mrázek [-] (46. P. Klimeš [-] ) , J. Novotný [-] (70. R. Kolouch [-] ) , J. Fikar [-] , V. Bureš [-] , P. Jeníček [-] , D. Pelikán [-]

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
T. Jícha [-] - T. Vokoun [-] (46. T. Janů [-] ) , J. Henzl [-] (55. L. Komínek [-] ) , R. Sodomka [-] , V. Lukáš [-] , L. Trojánek [-] , T. Trojánek [-] , R. Štursa [-] , Č. Vitásek [-] (37. S. Švoma [-] ) , J. Šindelka [-] , F. Kovář [-]

ŽK: 65. P. Pátek , 76. S. Pometlo , 84. J. Fikar , 84. M. Vopršal , 89. P. Novotný - 23. Č. Vitásek , 45. T. Vokoun , 63. L. Trojánek , 71. R. Sodomka .
Hráči zápasu: P. Jeníček , S. Pometlo .
Počet diváků: 260. Rozhodčí: EHRENBERGER Tomáš - BĚHAL Radek, ŠVEHLA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Jan Hloch
Tip experta: remíza

Ždírec umí doma potrápit leckoho, se Žďárem si v neděli rozdělí body za remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích