Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2019 16:00

5.kolo, Divize D, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystřice doma dostala kanára!


Branky


16

Jihlavská rezerva šest branek poctivě rozdělila do obou poločasů a jasně vyhrála.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Domácím vstup do zápasu vůbec nevyšel. Už ve čtvrté minutě se po standardní situaci trefil Křišťál, který zůstal nekrytý na přední tyči - 0:1. O sedm minut později hosté rozebrali domácí obranu a na konci krásné akce byl Koubek - 0:2. Domácí se snažili hrát otevřený fotbal, a to byla voda na mlýn hostujcího celku. Ve 42. minutě hosté předvedli další pohlednou akci. Tentokrát vstřelil branku Svoboda - 0:3.

Hosté si vedení pohlídali

Úvod druhého poločasu byl poměrně vyrovnaný. Po hodině hry se však trefil Kolčava a hosté vedli o čtyři branky - 0:4. Od této chvíle hosté jasně dominovali a svoji převahu korunovali dalšími dvěma brankami, když se trefil nejprve Rezek a chvíli po nem podruhé v zápase Kolčava - 0:6.

 

Bystřice jede v dalším kole do Polné. Jihlava hostí Havlíčkův Brod.



Ohlasy k zápasu


SK Bystřice nad Pernštejnem
Oldřich Veselý (trenér): Hosté nastoupili ve velice silné sestavě a bylo to znát. Kvalita byla jednoznačně na straně soupeře. Škoda, že jsme v prvním poločase soupeři darovali dvě branky.

FC Vysočina Jihlava B
Michal Kadlec (trenér): Utkání prospělo, že domácí nastoupili se snahou o otevřený ofenzivní fotbal. Nám navíc nahrálo, že jsme se ujali vedení už ve 4. minutě a o chvíli později to bylo již 0:2. Po celé utkání jsme byli lepším týmem a měli jsme jej pod kontrolou. Přestože jsme řadu dalších šancí neproměnili, tak musím být s konečným stavem rozhodně spokojen. A stejně tak i s tím, že jsme díky zodpovědnému přístupu udrželi čisté konto. Kluci za výkon zaslouží pochvalu.



Sestavy


SK Bystřice nad Pernštejnem
M. Petr [-] - V. Sedláček [-] , M. Mazel [-] (30. A. Feifer [-] ) , D. Zítka [-] , T. Padrtka [-] , M. Svoboda [-] (46. M. Šponar [-] ) , F. Adamec [-] , M. Prášil [-] , T. Vařejka [-] , D. Čech [-] (69. D. Buršík [-] ) , R. Sklenář [-]

FC Vysočina Jihlava B
M. Lancman [-] - T. Svoboda [-] , H. Fofana [-] , M. Koubek [-] , L. Kolčava [-] , A. Trajkovič [-] , T. Lát [-] (51. D. Sargsyan [-] ) , D. Šteffl [-] (63. J. Pavlas [-] ) , V. Křišťál [-] , . Beltran [-] , J. Rezek [-] (77. V. Koloušek [-] )

Hráči zápasu: M. Koubek , J. Rezek .
Počet diváků: 185. Rozhodčí: ZAPLETAL Jan - KOLÁČEK Jan, VAŘACHA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Jan Hloch
Tip experta: výhra hostů

Nováček soutěže sice v minulém kole uspěl na hřišti Startu, s Jihlavou B se ale bodů nedočká.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů