0:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2019 16:30

4.kolo, Divize D, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté z Bystřice si na Startu zastříleli!


Branky


14

Domácím souboj nováčků nevyšel a hosté tak berou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Hostům se na půdě Startu od začátku vedlo lépe než domácím. Už v 6. minutě natáhl ke střele z dvaceti metrů Prášil a jeho bomba parádně zaplula za Šurkalu - 0:1. Hosté byli i poté lepším celkem a měli i další šance, ale Miloš Prášil své dvě tutovky nezužitkoval. Domácí působili bezradně a když už se dostali k zakončení, tak byl na místě hostující gólman Petr. Bystřičtí tak do kabin odcházeli v lepší náladě.

Hosté si vedení pohlídali

Po přestávce domácí drželi míč a měli optickou převahu. Hosté však nesutále hrozili rychlými protiútoky. V 74. minutě našel Adamec na praém křídleČecha a ten svoji šanci přetavil v uklidňující branku, když se trefil na zadní tyč - 0:2. O pět minut později dostal Čech čas k centru a našel hlavu Prášila, který se z malého vápna trefil přesně - 0:3. V 82. minutě zkompletoval Prášil hattrick, když do sítě uklidil další Čechův centr - 0:4.

 

Start čeká zápas v Havlíčkově Brodě. Bystřice v dalším kole hostí Jihlavu.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Brno
Libor Danihelka (trenér): Zápas pro nás nezačal dobře. Dostali jsme brzkou branku. Od té doby jsme se snažili vyrovnat, ale vytvořili jsme si pouze dvě brankové příležitosti, které jsme neproměnili. Po druhé inkasované brance nám nezbývalo nic jiného než jít do rizika a hrát na tři obránce. Bohužel jsme si nepohlídali brejky soupeře a ještě dvakrát inkasovali.

SK Bystřice nad Pernštejnem
Oldřich Veselý (trenér): Domácí jsme zaskočili aktivní hrou a zaslouženě jsme vyhráli. Stínem je zranění Sodomky, který odehrál na stoperu velmi dobrý zápas.



Sestavy


TJ Start Brno
J. Šurkala [-] - T. Praks [-] , M. Krištof [-] (75. D. Lang [-] ) , D. Cupák [-] , P. Svoboda [-] - O. Pelc [-] (78. M. Pařízek [-] ) , V. Ryšavý [-] , L. Matyska [-] - R. Chyla [-] (58. P. Mach [-] ) , P. Musil [-] , R. Záruba [-]

SK Bystřice nad Pernštejnem
M. Petr [-] - D. Čech [-] , M. Mazel [-] , P. Sodomka [-] (66. D. Buršík [-] ) , D. Zítka [-] , V. Sedláček [-] , R. Sklenář [-] , F. Adamec [-] , M. Prášil [-] , T. Vařejka [-] , T. Padrtka [-] (85. D. Fiala [-] )

ŽK: 39. P. Svoboda , 72. D. Cupák .
Hráči zápasu: D. Čech , M. Prášil .
Počet diváků: 420. Rozhodčí: DUDEK Matěj - KOTALA Filip, MATĚJEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Radka Vazačová
Tip experta: výhra domácích

3:1 - Nováček soutěže si zatím vede v divizi velmi dobře a má velmi silný kádr. Na domácí půdě nebude chtít prohrát a Bystřici porazí.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích