0:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2019 16:00

5.kolo, Divize E, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr tabulky z Hranic nedal v derby Všechovicím žádnou šanci


Branky


11

Do Všechovic se na derby s Hranicemi přišlo podívat na 500 fanoušků, kteří nakonec viděli jednoznačnou výhru hostujícího celku. Hranice se do půle trefily hned dvakrát. Domácí se pak snažili s výsledkem ještě něco udělat, hosté ale v závěru ještě dvakrát udeřili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli střelecky efektivnější

„My jsme si derby užili, oni asi moc ne,“ usmíval se spokojený trenér SK Hranice Radek Fojtů. Jeho tým šel v neděli rychle do vedení díky Danielu Kuchařovi, místo dalších gólů ale hosté v první půli zahazovali velké šance. „Po první půlhodině mohlo být rozhodnuto. Musím ale pochválit i našeho gólmana, soupeř měl za stavu 0:1 jeden závar ve vápně a Tomečka chytil šanci i následnou dorážku,“ rekapituloval Fojtů. Po změně stran už jeho tým zvýšil na 2:0 zásluhou Radima Kundráta, v závěru se ještě trefili Ligač a Rak. Všechovice byly bez šance.

Hosté přidali další branky a vezou zaslouženou výhru

„Nechci určitě shazovat soupeře, ale mohlo to být po první půli 5:1 nebo 6:1. Co jsme spálili, to se jen tak nevidí. Uklidnil nás až druhý gól,“ zmínil Radek Fojtů. „Mohli jsme být rádi za 0:4. Hranice jednoznačně dominovaly. My jsme se nedrželi taktického plánu, za to jsem zodpovědný já, jak hráči pracují na hřišti. Musím si to sám pro sebe vyhodnotit, musíme více pracovat,“ uvědomuje si všechovický kouč Zbyněk Vinklar. Tomu chybí někteří klíčoví hráči a také tentokrát byl nucen už ve 23. minutě střídat letní posilu Staňka. „Tak to je, ale na hřišti nás bylo dost. V tom bych teď problém nehledal. Spíš jsme neplnili, co si řekneme před zápasem a chyběla nám bojovnost,“ uzavřel Zbyněk Vinklar.



Ohlasy k zápasu


Tatran Všechovice
web Všechovic: Hranice byly lepším týmem a po zásluze berou tři body.

SK Hranice
facebook Hranic: A tým Muži přehráli Všechovice. Utkání sledovalo více než 500 diváků...



Sestavy


Tatran Všechovice
D. Konečný [-] - Š. Dluhoš [-] , J. Kuběna [-] , R. Geryk [-] - M. Staněk [-] (23. J. Plešek [-] ) , J. Hostaša [-] (62. D. Mikulenka [-] ) , D. Šindelek [-] (56. T. Hulman [-] ) , A. Hrdlička [-] , D. Kelnar [-] , J. Kapusta [-] - D. Rolinc [-] (18. T. Orava [-] )

SK Hranice
J. Tomečka [-] - T. Čáp [-] , D. Heřmánek [-] , D. Kuchař [-] , J. Ligač [-] (80. M. Rak [-] ) , M. Pak [-] , M. Lasovský [-] , M. Kuchař [-] , M. Vyka [-] (88. V. Veselka [-] ) , R. Kundrát [-] , P. Furmánek [-] (76. P. Šišlák [-] )

ŽK: 24. T. Orava , 54. D. Šindelek , 57. J. Kuběna , 59. D. Kelnar , 63. J. Plešek , 84. J. Dobeš - 61. P. Furmánek , 66. M. Pak .
Hráči zápasu: A. Hrdlička - R. Kundrát , J. Ligač .
Počet diváků: 400. Rozhodčí: Mach Karel - HOVORKA Miroslav, RYGL Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Rostislav Sýkora
Tip experta: výhra hostů

V místním derby se z výhry budou radovat Hranice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů