4:2
(0:1)
30. Z. Konečník (p.)
59. J. Gojš
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2019 16:30

4.kolo, Divize E, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozlovice i díky hattricku Nekudy dokázaly otočit duel se Skašticemi


Branky


57. P. Nekuda , 62. P. Nekuda , 65. P. Nekuda , 75. D. Střelec - 30. Z. Konečník (p.) , 59. J. Gojš
10

Na 450 diváků se přišlo do Kozlovic podívat na souboj domácího celku s divizním nováčkem ze Skaštic. První poločas opanovali hosté, kteří vedli brankou Konečníka. Domácí ve druhém dějství Nekudou srovnali, ale Skaštice si vzaly vedení zpět. Osud utkání vzal do rukou znovu kozlovický Nekuda, který dvěmi trefami otočil výsledek. Nakonec domácí přidali čtvrtou branku a hosté odjíždějí bez bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit jednu branku

I ve druhém venkovním duelu odešli naši hráči poraženi. Stejně jako v utkání s HFK i v Kozlovicích inkasovalo naše mužstvo čtyři branky a opět nedokázalo udržet nadějné vedení. Rozhodujícími momenty zápasu byly tři vyložené šance našeho týmu, které ale bohužel zůstaly nevyužity.

Domácí mužstvo se řadí mezi favority soutěže a i v tomto duelu s nováčkem soutěže to chtěli potvrdit. Od úvodního hvizdu byli více na míči a díky chybě hostujícího týmu při rozehrávce se dostali i do první brankové příležitosti, ale brankář Skaštic svůj tým podržel. Kozlovice v první půli zahrávaly i několik rohových kopů, ale, ale k nějakému vážnějšímu ohrožení hostujcí brány se z nich nedostaly. Skaštice zahrozily pěkným volejem Beneše, ovšem domácí brankář se překvapit nenechal. Domácí měli i výhodu dvou přímých kopů z ideální palebné pozice, ale ani jeden pokus nemířil mezi tři tyče. Skaštice trpělivě čekaly na svou šanci a ta přišla. Gojš si pěkne zpracoval míč kolem domácího obránce, který ho fauloval a rozhodčí musel nařídit pokutový kop. Ten s přehledem proměnil KONEČNÍK. Ve zbytku první půle se hosté snažili udržet své vedení. To se jim nakonec podařilo a navíc ještě mohli přidat druhý gól. Přetažený centr sklepl Beneš na penaltu pro volného Motala, ale ten ve své příležitosti selhal.

Domácí dokázali utkání ještě otočit, výhru jim vystřelil Nekuda

Ve druhé půli se dal očekávat tlak domácího mužstva, které chtělo co nejrychleji otočit stav. Ovšem hosté docela v poklidu přečkali úvod druhé půle a sami naopak začali ohrožovat domácího brankáře. Ten svůj tým podržel při hlavičce Beneše, který ho nedokázal překonat z hranice malého vápna. O chvíli později měli hosté další velkou šanci. Motal si naběhl za domácí obranu, předložil míč nabíhajícímu Konečníkovi, který ale sám před brankářem přestřelil bránu. A Skaštice byly za tyto spálené šance potrestány. NEKUDA si naběhl mezi stopery a přesným lobem překonal vybíhajícího brankáře. Hosté si ale poměrně brzy vzali vedení zpět. GOJŠ utekl po levé straně všem svým strážcům a tvrdou střelou propálil domácího brankáře. Poté už ale stříleli branky jen domácí hráči. Opět NEKUDA využil dobré práce Šroma a vyrovnal. A tato spolupráce zafungovala i při třetí brance. Hosté udělali chybu na útočné polovině. Číhající Šrom všem utekl a předložil míč před poloprázdnou bránu NEKUDOVI, který obrátil vývoj utkání. Domácí Skaštice ještě dorazili čtvrtou brankou, kterou vsítil hlavičkující STŘELEC.

 

Zdroj: http://tjskastice.cz/



Ohlasy k zápasu


FK Kozlovice
web Kozlovic: Povedl se nám další obrat, hosté ale byli nepříjemným protivníkem.

TJ Skaštice
web TJ Skaštice: Skaštice předvedly sympatický výkon, který jim ale body nepřinesl. Nasbírané zkušenosti z tohoto těžkého zápasu se budou naši hráči snažit využít v příštím domácím zápase proti Bzenci.



Sestavy


FK Kozlovice
R. Konečný [-] - M. Král [-] , D. Kostka [-] , M. Šrom [-] (89. J. Vogl [-] ) , Z. Matějka [-] , Š. Přikryl [-] (72. K. Chudoba [-] ) , M. Schlehr [-] , P. Nekuda [-] , T. Strašák [-] (78. J. Baculák [-] ) , O. Kyselák [-] (86. T. Heger [-] ) , D. Střelec [-]

TJ Skaštice
R. Večeřa [-] - T. Batík [-] , L. Motal [-] , Z. Konečník [-] , J. Gojš [-] , J. Beneš [-] (76. M. Frýdl [-] ) , D. Petrúsek [-] , T. Motal [-] , L. Bubla [-] , M. Sedlák [-] , L. Batík [-] (80. A. Štěpják [-] )

ŽK: 10. T. Strašák , 48. Š. Přikryl , 84. K. Chudoba - 12. T. Motal , 67. J. Beneš , 75. L. Batík , 76. T. Batík , 88. L. Motal .
Hráči zápasu: M. Šrom , P. Nekuda - J. Gojš .
Počet diváků: 405. Rozhodčí: MÜLLER Jiří - RYGL Luboš, SVOBODA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Michal Slavík
Tip experta: výhra domácích

Kozlovice doma Skaštice porazí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů