Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2019 10:15

4.kolo, Divize E, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavičín nasázel Přerovu půltucet branek, hattrickem se blýskl Juřica


Branky


10

Favorizovaný Slavičín rozhodl o své vysoké výhře nad Přerovem již v prvním dějství, které vyhrál o tři branky. Ve druhém poločasu domácí brzy přidali čtvrtou trefu a Juřica navíc zkompletoval hattrick. Trenér Slončík pak prostřídal sestavu a střídající hráči přidali ještě další dvě pěkné branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli střelecky efektivnější, když vstřelili tři branky

,,Dnes jsme ze začátku trochu zaspali. Soupeři jsme to dvakrát namazali, tam nás podržel brankář Vypušťák. Pak měl soupeř ještě jednu možnost, kdy nás přehrál po straně, následně dal míč pod sebe a jejich hráč přestřelil i bránu. To však bylo ze strany Přerova vše. My jim to usnadnili našim špatným výběrem místa, bylo tam hodně nakopávaných míčů jak od stoperů, tak od středových hráčů. Pak jsme to dostali na zem a už to bylo v pořádku,“ začal se svým hodnocením trenér Petr Slončík. V prvním poločase nás uklidnil dvěma brankami Vlasťa Juřica. ,,S Vlasťou panuje spokojenost. Víme v čem je jeho síla a opět to prokázal. Měl ještě jednu velkou příležitost, kdy šel sám na brankáře, ale tu neproměnil. Tam to měl řešit s větším klidem,“ vysvětluje trenér. Jinak byl ovšem spokojený s poločasovým vedením 3:0.

Domácí si nakonec s chutí zastříleli

Jaké pokyny byly do druhého poločasu? ,,Chtěl jsem po hráčích, aby se pořád koncentrovali na zápas a odehráli to s plným nasazením. O poločase jsme proto ani nestřídali, nechali jsme to ještě 5-10 minut hrát, protože jsme nechtěli nic podcenit. Postupně jsme tam pak dali další hráče, kteří nezklamali,“ řekl kouč. Ve druhém poločase padly další tři branky. ,,Soupeř rezignoval. Kluci se dokázali prosadit, měli tam dobré věci, ale v koncovce by to měli řešit ještě lépe, protože tam bylo hodně vyložených šancí, což by nás v jiném zápase mohlo potrestat. Přesně o téhle zodpovědnosti a koncentraci se bavíme. Je jedno kolik to je, ale pořád se musíme soustředit na zakončení,“ vyčítal svým svěřencům hodně neproměněných šancí.

 

Zdroj: https://fotbal-slavicin.cz/



Ohlasy k zápasu


FC TVD Slavičín
Petr Slončík, trenér: Jedním z nejsvětlejším momentem zápasu byl návrat Ondry Školníka na trávník po vynucené pauze kvůli zranění. ,,Chtěli jsme, aby se Ondra pomalu dostával do zápasového tempa. Utkání ve druhé půli nemělo takové nasazení, tempo, což bylo ideální pro něj, aby se dobře kondičně rozdýchal. Prokázal svoji fotbalovost, přehled, je to kvalitní hráč,“ byl spokojený s výkonem Ondry Školníka trenér Petr Slončík.

1. FC Viktorie Přerov
web Přerova: Utkání se nám nepovedlo, i když v úvodu jsme si vypracovali několik dobrých příležitostí.



Sestavy


FC TVD Slavičín
S. Vypušťák [-] - D. Horáček [-] , A. Kopilec [-] (64. D. Staněk [-] ) , J. Žůrek [-] , T. Kocián [-] (53. M. Salajka [-] ) , V. Juřica [-] (61. V. Rožek [-] ) , V. Kalus [-] , L. Mezírka [-] , M. Goňa [-] , P. Švach [-] (59. O. Školník [-] ) , T. Švach [-]

1. FC Viktorie Přerov
J. Kvapil [-] - M. Hats [-] , O. Václavíček [-] , J. Kratochvíl [-] , L. Dlouhý [-] , M. Zimčík [-] - T. Blažkovský [-] , M. Bielko [-] (75. P. Ondrouch [-] ) , V. Dan [-] (66. P. Karmazín [-] ) - L. Berky [-] (46. J. Šlajs [-] ) , T. Malenda [-] (46. J. Masný [-] )

ŽK: 65. M. Bielko .
Hráči zápasu: V. Juřica , V. Kalus - M. Hats .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: MATĚJEK Vojtěch - KALOČ Radim, KONTORŠIKOV Maxim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Michal Slavík
Tip experta: výhra domácích

Slavičín v domácím prostředí uspěje za tři body

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích