0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2019 16:30

3.kolo, Divize E, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Brumova dokázal uhrát bezbrankovou remízu ve Strání


Branky


11

Fotbalisté ze Strání hostili hráče z Brumova a v paměti měli určitě vysokou výhru z MOL cupu v poměru 4:0. Hosté se však z této prohry náležitě poučili a po velmi dobrém taktickém výkonu  uhájili bezbrankovou remízu. Výborný výkon podal brankář Brumova Pavel Vaculík, který dokázal udržet čisté konto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli diváci branku neviděli

Komentář k utkání asistenta trenéra FC Brumov Z. Žáčka: Druhé kolo divize E jsme odehráli na hřišti FC Strání, s kterým jsme na domácím hřišti před čtrnácti dny v MOL cupu prohráli 0:4. Z posledního vzájemného duelu jsme se poučili a od začátku zápasu se zaměřili především na defenzivní činnost. V prvním poločase se domácí dostali mezi 18. min. a 25. min. do dvou gólových situací po rohových kopech. V prvním případě přestřelili branku a při druhé gólové příležitosti střelu domácího hráče zlikvidoval P. Vaculík. Ani ve druhém poločase se obraz hry nezměnil. Domácí měli větší držení míče, ale žádnou gólovou příležitost si už nevypracovali. Naopak v 80. minutě D. Kocourek střelou z dvaceti metrů jen těsně minul levý roh domácí branky a o pět minut později se po centru L. Křivánka dostal do slibné příležitosti J. Bůbela, ale v poslední chvíli před ním domácí hráč ukopl míč na roh a zabránil mu tak ve skórování do odkryté branky. 

 

Zdroj: http://fcbrumov.cz/

Ani ve druhé půli se střelci neprosadili

„Jsem velmi zklamaný. Už po prvním poločase jsme měli vést 3:0 a mohl být klid. Bohužel vyložené šance jsme neproměnili. Ve druhé půli už se na našem výkonu projevila únava ze středečního pohárového zápasu s Prostějovem,“ uvedl kouč Strání Igor Gúčik. Slovenský kormidelník se po přestávce snažil mužstvo oživit střídáním, ale náhradníci nedokázali výkon Strání pozvednout. Celek z Uherskohradišťska, který v Brumově nedávno zvítězil s přehledem 4:0, se v neděli střelecky neprosadil. „Ve druhé půli jsme byli směrem dopředu neškodní,“ přiznává Gúčik. „Chybí nám někdo, kdo by to vzal v klíčových chvílích na sebe a strhl ostatní,“ přidává.



Ohlasy k zápasu


FC Strání
web Strání: V první půli jsme své šance neproměnili. Ve druhé půli jsme byli směrem dopředu neškodní.

FC Brumov
web Brumova: Po skvělém taktickém výkonu máme druhý divizní bod. Hráči dnes nechali na hřišti všechno...



Sestavy


FC Strání
A. Popelka [-] - P. Silnica [-] , P. Fruhauf [-] (69. M. Palík [-] ) , V. Čaňo [-] (59. M. Janků [-] ) , J. Michalec [-] (79. O. Čaňo [-] ) , F. Hruboš [-] , V. Ondřejka [-] , O. Kolaja [-] (79. M. Bruštík [-] ) , M. Lorenc [-] , R. Holík [-] , J. Gardian [-]

FC Brumov
P. Vaculík [-] - T. Kolouch [-] , M. Kubiš [-] - J. Mokrička [-] , M. Chovanec [-] , D. Juřica [-] , D. Kocourek [-] , L. Křivánek [-] (89. J. Fojtík [-] ) - T. Vaculík [-] (90. T. Pjajko [-] ) , P. Štrbák [-] (80. J. Búbela [-] ) - M. Novák [-] (67. P. Vlček [-] )

ŽK: 28. J. Gardian , 45. V. Ondřejka , 80. F. Hruboš , 87. M. Lorenc , 90. M. Janků - 40. J. Mokrička .
Hráči zápasu: J. Gardian - P. Vaculík .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: HUDEC Martin - SOUKAL Bedřich, NEJEZCHLEB Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Radek Horák
Tip experta: výhra domácích

Strání získá doma s Brumovem první tři body

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích