1:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2019 16:30

3.kolo, Divize E, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V olomouckém derby se z výhry radovala posílená HFK


Branky


11

Olomoucké derby bylo vidění v Nových Sadech, kam zavítalo nedaleké holické HFK. Hosté se před podzimní částí hodně posílili a na jejich výkonu to bylo znát. Holičtí o své výhře rozhodli již v prvním dějství, kdy se jim podařilo vstřelit tři branky. Domácí ve druhém poločasu výsledek pouze korigovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit tři branky

"V 11. minutě to bylo s domácími ještě horší, protože hosté předvedli krásnou křídelní akci a odražený míč si našel Spurný a střelou na vzdálenější tyč nedal šanci domácímu brankáři zasáhnout a zvýšil náskok hostů na dvoubrankový rozdíl. V 16. minutě se situace opakuje. Levá strana hostů nechala odcentrovat Bernatíka a aktivní Spurný zakončil celou akci střelou těsně vedle tyče.O minutu později rozhodčí odpískal, po vypíchnutí míče Rajnohou ve skluzu, penaltu, kterou však zneškodnil Machalický, který si poradil i s dorážkou domácího hráče. V 31. minutě si vyměnili z jedné pár přihrávek Rajnoha s Vyskočilem Martinem, ale celou akci se nepodařilo zakončit střelou na branku. O minutu později se ale opět mění skóre utkání. Aktivní Bernatík poslal z křídla míč na střed volnému Spurnému. Ten zakočil střelou do tyče domácí branky, ale míč si našel Martin Vyskočil a vrátil ho centrem před branku, kde ho podskočil domácí brankář Zbořil a nechal tak pohodlně skórovat Spurného. V 39. minutě z přímého kopu zahrozili domácí, kdy přímý kop hlavou zakončil domácí Šuba nad branku soupeře, hodnotí první dějství činovníci HFK Olomouc na svém webu.

Domácí vstřelili pouze jednu branku

V druhém poločase se projevil na hostech náročný program a tak v 52. minutě se po rohu a odraženém míči prosadil lobem Pošusta.V 77. minutě vykombinovali domácí míč, ale následný centr usměrnil na zadní tyči Novotný jen mimo tři tyče.Utkání tak holičtí s přehledem zvládli a připsali si další 3 cenné body. Hostující trenér Jiří Derco: "První poločas jsme byli jasně aktivní a předváděli jsem hru, kterou se chceme prezentovat. Hráči plnili stanovené pokyny a předvedli pohledné akce na jeden dotek. Ve druhém poločase už se projevil náročný týdenní program a náš výkon už nebyl optimální. I tak musím hráčům poděkovat za bojovný výkon." 

 

Zdroj: https://www.1hfkolomouc.cz/



Ohlasy k zápasu


FK Nové Sady
facebook Nových Sadů:

1. HFK Olomouc
web HFK Olomouc: Derby o Olomouc rozhodlo 1. HFK Olomouc v prvním poločasu. Utkání začalo hned náporem 1. HFK Olomouc a už v 6. minutě zakončil akci Vyskočil Martin střelou do tyče domácí branky a následný míč uklidil do prázdné branky Buček.



Sestavy


FK Nové Sady
J. Zbořil [-] - M. Strnad [-] (75. Š. Filípek [-] ) , O. Baďura [-] (46. L. Dokoupil [-] ) , M. Popelka [-] , D. Škoda [-] - T. Musil [-] (58. M. Smrček [-] ) , J. Šuba [-] , F. Ždánský [-] (85. A. Nguyen [-] ) , M. Novotný [-] , R. Sobek [-] - P. Pošusta [-]

1. HFK Olomouc
M. Machalický [-] - E. Smítal [-] (89. E. Němec [-] ) , P. Rajnoha [-] , M. Vyskočil [-] , M. Kotůlek [-] (77. R. Kubáč [-] ) , D. Bernatík [-] (84. P. Stoklasa [-] ) , G. Pezzotti [-] , M. Vyskočil [-] , M. Krejčí [-] , O. Buček [-] , T. Spurný [-] (90. F. Henkl [-] )

ŽK: 25. D. Škoda , 66. M. Novotný , 70. J. Šuba - 18. P. Rajnoha , 82. E. Smítal .
Počet diváků: 245. Rozhodčí: Polák Jiří - MACH Karel, SVOBODA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Radek Horák
Tip experta: remíza

Olomoucké derby skončí nerozhodně

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích